hani can diye kayıtlıydı ya biri
mavi aveadan kayıtları bulmus devamlı o numara görüşme mesaj fln sormus eşine kim diye canan diye bir kızmıs mavi kızmasın diye söylememiş ama normal arkadasız demiş ben pek inanmadım ama normal arkadas gece 1 de gözlerin dudakların diye mesaj atmazlmaz: mavi intihara kalkısmıs sonra hastane serum ilaç fln şimdi ailesine gidiomus mavi
allahım kimsenin basına vermesin cok zor
maşallah maşallah nazar değdirmem inşallah çok kıskandım
al bu tarifi bu da malzemeleri, tek tek ne yapman gerektiği yazıyor yapar mısın desem yine yapmaz benimki yaa
aynısını bizde misafirimz geldiğinde milföy hamuruyla börekte denedik canm
ayy onun yaptıkları kabardı pofuduk pofuduk bnmkiler kaldı incecik :))))
ah canım benim yaa gerçekten çok zor bi durum.
allah göstermesin kimselere....
kızlar ben çıkıorumm allaha emanet olunn.
ha bu arada caspersy patates salatasını tıpkı dediğin gibi yapcem canım öptüm senide...
boşver kabarsın cnm hoşuna gider..
ben bide eşimi övünce misafirlere bunları eşim yaptı diye dahada bana yardım edesi geliyo,teşvik ve mükafatla herşey oluyo ya :)
Geçmiş olsun Pasaklıcığım gönlünü alır eşin, yanlış yaptığını farketmiştir sonradan.mafoldumben mafoldumben mafoldumben kızlar 17:30'da çıktım
Eve geldik mutfağa girdim hemen kabak dolmamı pişirdim makarnamı hasladim
Kalan dolma harcından makarnaya kıymalı domatesli sos yaptım
Tabii ki tek basima
Eşimden rica ettim yardım eder mısın diye ayakta bile duramiyordum gördü yine de yardım etmedi
Ağlaya ağlaya yaptım yemeği sofrayı kurdum yedik toparladim mutfagi ilaç aldım yattım ama uyuyamadim ki sinirimden yatakta dönüp duruyorum
çok kizginim ona ne vicdansizmissin dedim konuşmuyorum su anda mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?