Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ah canım benim yaa gerçekten çok zor bi durum.
allah göstermesin kimselere....

kızlar ben çıkıorumm allaha emanet olunn.
ha bu arada caspersy patates salatasını tıpkı dediğin gibi yapcem canım öptüm senide...

aynısını bizde misafirimz geldiğinde milföy hamuruyla börekte denedik canm
ayy onun yaptıkları kabardı pofuduk pofuduk bnmkiler kaldı incecik :))))

boşver kabarsın cnm hoşuna gider..
ben bide eşimi övünce misafirlere bunları eşim yaptı diye dahada bana yardım edesi geliyo,teşvik ve mükafatla herşey oluyo ya :)

öpüldün isoldemm
umarım beğenirsiniz tatlmm
aeo..

boşver kabarsın cnm hoşuna gider..
ben bide eşimi övünce misafirlere bunları eşim yaptı diye dahada bana yardım edesi geliyo,teşvik ve mükafatla herşey oluyo ya :)

kesinlikle canmm
ama görümcemn uyus kocası var
aa mutfağa girip yardm mı edion deyip duruo
eşimde ikimzide çalışıyorz dio
bu sefer de cins cins konuşuyo amma korkutmşsn die bizde kızıoz kocacmla klava:
arada bak eniştemi dinlerimm dio ama dinlemez :))))

benimkide çok güzel akıtma ve mücver kızartır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

akşam yemeğimde yok,düşün düşün bulamıyorum yaa..sadece eşim ben olsak karpuz peynir çıkartacağım valla ama kızım olunca mecbur yapmam gerekiyor...

servis geldi bende çıkıyorum canlarrr,iyi bakın kendinize.öpüyorum kocaman sizi....

mafoldumben mafoldumben mafoldumben kızlar 17:30'da çıktım
Eve geldik mutfağa girdim hemen kabak dolmamı pişirdim makarnamı hasladim
Kalan dolma harcından makarnaya kıymalı domatesli sos yaptım
Tabii ki tek basima
Eşimden rica ettim yardım eder mısın diye ayakta bile duramiyordum gördü yine de yardım etmedi
Ağlaya ağlaya yaptım yemeği sofrayı kurdum yedik toparladim mutfagi ilaç aldım yattım ama uyuyamadim ki sinirimden yatakta dönüp duruyorum
çok kizginim ona ne vicdansizmissin dedim konuşmuyorum su anda mafoldumben

Son düzenleme:
inanamıyorum ya pasaklıcım sen o kadar ağrı çektin...işten bu sebeple erken çıktın...
ve sana bu durumda bile böyle mi yaptı???
söyleyecek birşey bulamadım.....
ne diyeyim ki biraz daha düşünceli olmalıydı...üzülme arkadaşım umarım birgün yanlış davrandığını farkeder...

Geçmiş olsun Pasaklıcığım gönlünü alır eşin, yanlış yaptığını farketmiştir sonradan.
Gerileri okumadım önemli durumu olan kusura bakmasın lütfen.
Günaydın güzel gelinler! Ay sabahleyin geç kaldım kocişte işe bayağı bir geç kaldı haliyle

günaydınlarr,
pasaklıcım bnm hiç bi iş yapmasaydın maden yardım etmicek..hiiç halim yok çok kötüyüm diiip yatsaydın yaa ahh cnm bnmm...

bugünde çok uykusuzum ..akşam festivale gittik..sılanın konseri süperdi..:lepi: geç bitti tabi ama deydi uykusuzluğa napalım..

günaydın kızlar

pasaklıcım sıkma canını malesef bazen erkekler böyle düşüncesizlikler yapabiliyor.yaptığının yanlış olduğunu elbet anlayacaktır bence.
sen şimdi nasılsın ağrıların geçti mi?

ben akşam eve gittim eşim sofrayı hazırlamış yemek yedik sonra bi güzel masaj yaptı bana.bi uyumuşum saat 10 da uyandım:))))
uyandıktan sonra birazcık uyanık kaldıktan sonra yine uyudum bu sefer kocişle:))))
misler gibi uyumuşum bugün daha iyiyim bu arada ilaçları kullanmaya başladım kanamam azaldı.galiba temizleme işlemine gerek kalmayacak:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…