- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
inşallah yapmaz bir daha aynı şeyi kendimi çok kötü hissettim dün gerçekten
hepsi aynı işte gel yardım derdin sende yapma gel otur der sanki evde açşçılar hizmetçiler geziyor
yok cnm onunda yolunu buldum,süpürgeyi veriyorum eline ardından paspasla dip bucak geçip kontrol edicem bi yerde toz kalmasın diyorum,öyle bi güzel süpürüyoki o zaman..kaydirigubbakcemile3
zaten kıyamıyo kız bnmki ben kalkınca temizliğe ,rahatsız oluyomuş ben iş yaparken tatlım bnmm :asigim:
inşallah yapmaz bir daha aynı şeyi kendimi çok kötü hissettim dün gerçekten
hepsi aynı işte gel yardım derdin sende yapma gel otur der sanki evde açşçılar hizmetçiler geziyor
aynen güzelim yaa,sanki biz oturunca arkadan işleri yapanlar var.banada sende yapmayı ver ozaman der,sinir olurum valla...
benm aşkm hiç gelemiyo ortalık dağınıkken otrumaya
hadi hemen toparlayalm falan der kalkar yardım eder
bazende daha toplamadn mı aşkm yaa diye gelir :))))
benm aşkm hiç gelemiyo ortalık dağınıkken otrumaya
hadi hemen toparlayalm falan der kalkar yardım eder
bazende daha toplamadn mı aşkm yaa diye gelir :))))
kız seninki baya hamarat böyle erkekler varmı ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende dağınık bir odada evde asla uyuyamammm takıntılıyım...
evim bu güne kadar hiç dağılmamıştır benim.tül bile yamuk dursa düzeltirim
iyi yapıosun boşver:))ben o konuda şanssızım işte bitanem,valla 1 ay elimi sürmeyeyim hiççç rahatsız olmaz..diyorum bende yaa ömründe hiçmi temizlik görmedin sen,temiz biryerde yaşamadın,bu ne rahatlık diyorum..hemen ne demek istiyorsun sen şimdi diyookaydirigubbakcemile3hiiçççç diyorum valla annene birşey demek istemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimde tutuyor arada fenalığım iştee
ben o konuda şanssızım işte bitanem,valla 1 ay elimi sürmeyeyim hiççç rahatsız olmaz..diyorum bende yaa ömründe hiçmi temizlik görmedin sen,temiz biryerde yaşamadın,bu ne rahatlık diyorum..hemen ne demek istiyorsun sen şimdi diyookaydirigubbakcemile3hiiçççç diyorum valla annene birşey demek istemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimde tutuyor arada fenalığım iştee
evet yarın kandil kkda dua topici var ya oraya dualarınızı yazıp sizde katılabilirsiniz
ben ne zamandır ihmal etmiştim bu hafta için yazdım adımı
ayy akşam benimkine çok güldüm yaaa...
bi huyu var tv izlerken falan mutlaka oynar koluyla boğazıyla kaşır gibi eli rahat durmaz anlamıyorum.pek kıllı olmasada yine dökülüyo ben mutfaktaydım baktım gırgırı aldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oraları gırgırlıyoo...hatasını bilmeside güzel
en uyuz olduğumda işim başımdan aşkınken o tv izliyoken oraya gitmiyim hemen derki aşkım bi çay koyarmısın hay derim ... :)
aman bizimkide takıntılıdır bu ev niye tozlu bi toz alamadın bilmem ne söylenir durur ama yardıma gelince yok
kusura bakmasın tek başıma ancak bu kadar yetişebiliyorum eve
ama ben bundan sonra ona nasıl davranacağımı biliyorum elbet o yine hasta olacak
görsün bakalım nasıl oluyormuş vicdansızlık
merabalar.......................
yarın kandil kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?