Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

inşallah yapmaz bir daha aynı şeyi kendimi çok kötü hissettim dün gerçekten
hepsi aynı işte gel yardım derdin sende yapma gel otur der sanki evde açşçılar hizmetçiler geziyor

benimkide ben neyi yapsam ona yapışır.
yemek yapmaya başlarım onu alır tamam yemeği sen yap derim ben salataya başlarım onu alır yapası gelir
temizlik daha denemedik
ben evlenmeden önce temizlikten nefret etitğimi söylemiştim oda yardımcı tutarız demişti daha madden toparlanamadık bende temizlik sevmiorum duruyor ölee

inşallah yapmaz bir daha aynı şeyi kendimi çok kötü hissettim dün gerçekten
hepsi aynı işte gel yardım derdin sende yapma gel otur der sanki evde açşçılar hizmetçiler geziyor

aynen güzelim yaa,sanki biz oturunca arkadan işleri yapanlar var.banada sende yapmayı ver ozaman der,sinir olurum valla...

aynen güzelim yaa,sanki biz oturunca arkadan işleri yapanlar var.banada sende yapmayı ver ozaman der,sinir olurum valla...

benm aşkm hiç gelemiyo ortalık dağınıkken otrumaya
hadi hemen toparlayalm falan der kalkar yardım eder
bazende daha toplamadn mı aşkm yaa diye gelir :))))

kız seninki baya hamarat böyle erkekler varmı ya kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende dağınık bir odada evde asla uyuyamammm takıntılıyım...
evim bu güne kadar hiç dağılmamıştır benim.tül bile yamuk dursa düzeltirim

ben o konuda şanssızım işte bitanem,valla 1 ay elimi sürmeyeyim hiççç rahatsız olmaz..diyorum bende yaa ömründe hiçmi temizlik görmedin sen,temiz biryerde yaşamadın,bu ne rahatlık diyorum..hemen ne demek istiyorsun sen şimdi diyookaydirigubbakcemile3hiiçççç diyorum valla annene birşey demek istemedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benimde tutuyor arada fenalığım iştee

var var bi tane numune :))))
aman nazar değmesn aşkımaa

evet yarın kandil kkda dua topici var ya oraya dualarınızı yazıp sizde katılabilirsiniz
ben ne zamandır ihmal etmiştim bu hafta için yazdım adımı

iyi yapıosun boşver:))

ayy akşam benimkine çok güldüm yaaa...
bi huyu var tv izlerken falan mutlaka oynar koluyla boğazıyla kaşır gibi eli rahat durmaz anlamıyorum.pek kıllı olmasada yine dökülüyo ben mutfaktaydım baktım gırgırı aldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oraları gırgırlıyoo...hatasını bilmeside güzel
en uyuz olduğumda işim başımdan aşkınken o tv izliyoken oraya gitmiyim hemen derki aşkım bi çay koyarmısın hay derim ... :)

delikafaduldendelikafadulden
benm yapasım gelmezse dağınıkta olsa dokunmam
ama eşim
aşkım toplayalm aşkm toplayalm der durur..
dün kayınvalidemlerdeydk yemeği yedik masayı bile toplamaya beklemedi
işimiz var evde diye
dedim ev toplancak kaynanamda hadi gidin o zaman dedi :))))

evet yarın kandil kkda dua topici var ya oraya dualarınızı yazıp sizde katılabilirsiniz
ben ne zamandır ihmal etmiştim bu hafta için yazdım adımı

tatlm nerde topikk

delikafaduldendelikafadulden

aman bizimkide takıntılıdır bu ev niye tozlu bi toz alamadın bilmem ne söylenir durur ama yardıma gelince yok
kusura bakmasın tek başıma ancak bu kadar yetişebiliyorum eve
ama ben bundan sonra ona nasıl davranacağımı biliyorum elbet o yine hasta olacak
görsün bakalım nasıl oluyormuş vicdansızlık

hastalanırsa vicdansızlık yapamazsın tatlımm...biz kadınlar yapamayız...
şimdi allah için ben hasta olim eşim temizlik tabiki yaptırmam ama yiyebileceğimiz bişi yapar.anca ben ona ev süpürtür balkon yıkatırım en fazla normalde okadar.her işi kendim yapıyom.zaten o benim gibi beceremezki

yarın kandil kızlarrrr

aaaa gerçektenmi..geçende sen hatırlattın sen olmasan cnm valla bi haberiz utanıyorum bu halimden...kandil simidim güzel olmuştu ama yine yapamıcam..helvamı yapsam acap ...

cnm bnm sormuşsun ,daha iiyim allahıma çok şükür sırt boyun ağrım azaldı masalar değişirken kendimede değişiklik yaptım bu şekil süper kolumu ağrıtmıyo..

love bende çok sevmiyorum ama dağınıklık ve kirlilikten nefret ediyorum inan psikolojim bozuluyo..ben yapmasam bnmki kalkmıyo ben yaparken boş kalamıyoya benide caydırıyo bazen gel film izliyelim ,yok bak nette ne gördüm oturtuyo yarın yaparız dio..yarın oluyo gene aynı bu kez çemkiriyom benide gaza getiriyon die ,temizliyoz :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…