Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:)) nasıl diyosan artık susturuyon adamı...
merak ettim o lakapla türküyü şimdi :)

lülülülülülü

AYY BENDE ÇOK GÜLDÜM :))

ben kilolu değilim ama banada tosuno diyo :)) kendini görseniz tosun paşa lülülülülülü
delikafaduldendelikafadulden

:)) nasıl diyosan artık susturuyon adamı...
merak ettim o lakapla türküyü şimdi :)

ee artık sen düşün nasıl dediğimi.... ürküyo hemen yazık:)))
valla ben beynimden hemen siliyorum o türküyü.. ama bir dahakine ses kaydını alır yazarım size sözlerini:))

lülülülülülü

AYY BENDE ÇOK GÜLDÜM :))

ben kilolu değilim ama banada tosuno diyo :)) kendini görseniz tosun paşa lülülülülülü
kız bende öyle kilolu deilim ki
uyus adamm

bilmiyorum canm
bnde bi dahaki sezon ben yokum dedim :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy korkutma kız adamı yazık deil mii
bende çok kızınca bas git leenn diom :)))
bizim ufaklıklardan biri sölüyo bunu zaten cümleden sonra gülmeye başlıoz kızgınlık da geçiyo :)))

bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence

bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence

walla öylede böylede geçti nasıl olsa yaş bari bukdr yapmadık bi 2 sene daha geçsin varsın
hem daha 1,5 ay oldu evleneli :)

ayy yokk
ben anne olamam dahaa
zaten anne olunca da işim olmayacak
şimdilik işi bi kaç sene sonrada bebişi seçeyim ben :)))

tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:

evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3

yok anacım sizin hızınıza yetişemiyorum
kızlar ne zaman açtınız da 12 sayfa ilerlettiniz sayfaları böyle :)))
Ada kız geldi hu huuuuuu

tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:

bilinmiyor ama ben bu ay 8 gün regl gecikmesi yaşadım ..nasıl bir duyguı olduğunu anladım ..normalde temmuz ayında korunmayı bırakacaktık ...korunuyoruz hala ...ama bu ay adet gecikmesi olunca şok olduk ...hem korunup hem hamile kalanlar da var diye acaba hamilemiyim sendromuna girdim ..ilk başta plansız olduğu için tuhaf geldi bana ama kan testi yaptırmaya gidip de sonuç negatif dediklerinde gözümden bir damla yaş aktı ..aslında o kadar çok istiyormuşumki hamile olmayı o an anladım ..öyle duygular yaşadımki anlatmam tarfsiz ..ve o yüzden temmuzdan vazgeçtim artık korunmayı bırakmaya karar vermiş bulunmaktayım ..hayırlısı ile bir bebeğimiz olur da hayatımıza yeni bir renk gelir inş..
herkes gezelim diye düşünüyor .bebek bakımı zor belki ama o da hayata yeni bir bakış açısı yeniden doğuş gibi birşey ..hem 1-2 sene sıkıntı oluyor ama ondan sonra 3-4 yaşında al koluna beraber gez dolaş paylaş hayatı ..bambaşka bir şey bence ..isteyen herkese ALLAH nasip etsin

amin cnaım.. inş...
seninki ne kadarlık??

amiinn canmm
8 aylık evliyim daha benn
yeniyizz biraz geçsin inş bende anne olurumm

yok anacım sizin hızınıza yetişemiyorum
kızlar ne zaman açtınız da 12 sayfa ilerlettiniz sayfaları böyle :)))
Ada kız geldi hu huuuuuu

ada kız nerdesn senn
hoşgeldnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…