sezonluk aşkımmı....
ayy anacım hangi sezonu kaplıyorsun...
kız benimkide anacım berni severken... bizim orlarda söylenen bir lakap vardır... onu tutturmuş söylüyor... ayy sinir oluyorum yaa......
birde bir türkü tutturuyoru.. tamamen kafasından uydurma.. bana ithafen.... gırtlağına yapışasım geliyor valla....
bir erhannnnnnnnnnnkötükedihüso. diyorum.. susuyorrr
delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü
AYY BENDE ÇOK GÜLDÜM :))
ben kilolu değilim ama banada tosuno diyo :)) kendini görseniz tosun paşa lülülülülülü
:)) nasıl diyosan artık susturuyon adamı...
merak ettim o lakapla türküyü şimdi :)
benim de, eşim ,işim hemdee bebeğim de var. maşşş
kız bende öyle kilolu deilim kilülülülülülü
AYY BENDE ÇOK GÜLDÜM :))
ben kilolu değilim ama banada tosuno diyo :)) kendini görseniz tosun paşa lülülülülülü
sezonluk aşkımmı....
ayy anacım hangi sezonu kaplıyorsun...
kız benimkide annem berni severken bizim orlarda söylenen bir lakap vardır, onu söyler... herifimde onu öğrenmiş.. sürekli söylüyor... ayy sinir oluyorum yaa......
birde bir türkü tutturuyoru.. tamamen kafasından uydurma.. bana ithafen.... gırtlağına yapışasım geliyor valla....
bir erhannnnnnnnnnnkötükedihüso. diyorum.. susuyorrr
benim de, eşim ,işim hemdee bebeğim de var. maşşş
kız bende öyle kilolu deilim ki
uyus adamm
demek problem bizde değil
onlar bizi tombik görmek istiyo
demek adamlar etine dolgun hatunlardan hoşlanıyo :)
uyus adamm
:))))
bence de tombik hanımlar makbul sanırım :roflol:
bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence
walla öylede böylede geçti nasıl olsa yaş bari bukdr yapmadık bi 2 sene daha geçsin varsın
hem daha 1,5 ay oldu evleneli :)
uyus adamm
ha haaa işte o benimmm:)))
bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence
valla canım ben iş ev ve eşe anca yetişiyorum.. birde bebişi kaldıramam..... önce şu duruma adapte guclubacismilee olayım....
ayy yokk
ben anne olamam dahaa
zaten anne olunca da işim olmayacak
şimdilik işi bi kaç sene sonrada bebişi seçeyim ben :)))
evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3bebişi olmayanlaar. hemen yapıverin. çünkü üçüne yetişmek için çook enerji lazım. gençken yapıp büyütmeli bence
uyus adamm
:))))
bence de tombik hanımlar makbul sanırım :roflol:
evet gerçekten öyle ...ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı yüzünden 2 senede 13 kilo aldım ...evlenirken 48 kilo idim ..evlendikten sonra 61 oldum ..2 ay önce diyete başladım ..53 kiloyum şu an ..ama eşim bana diyorki seni annene göndereceğim 60 dan aşağı da almayacağım diyor iimi kaydirigubbakcemile3 erkekler etine dolgun seviyor kesinlikle ...bizim gibi çıtı pıtı olunca çocuk gibi geliyor onlara galiba ...zaten bana diyorki iice zayıfladın yanımda çocuk gibi duruyorsun ..sübyancı diyecekler bana yakında diyor iimi:roflol::roflol: e adam 90 kilo olunca öyle oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 gerçi boylu posludur herifim ama yine de cık seviyorlar bunlar eti ..etçil herifler ne olacak :roflol:
evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3
evet gerçekten öyle ...ben evlendikten sonra doğum kontrol hapı yüzünden 2 senede 13 kilo aldım ...evlenirken 48 kilo idim ..evlendikten sonra 61 oldum ..2 ay önce diyete başladım ..53 kiloyum şu an ..ama eşim bana diyorki seni annene göndereceğim 60 dan aşağı da almayacağım diyor iimi kaydirigubbakcemile3 erkekler etine dolgun seviyor kesinlikle ...bizim gibi çıtı pıtı olunca çocuk gibi geliyor onlara galiba ...zaten bana diyorki iice zayıfladın yanımda çocuk gibi duruyorsun ..sübyancı diyecekler bana yakında diyor iimi:roflol::roflol: e adam 90 kilo olunca öyle oluyor tabi kaydirigubbakcemile3 gerçi boylu posludur herifim ama yine de cık seviyorlar bunlar eti ..etçil herifler ne olacak :roflol:
benim kocikim çıtırdır. bende bayaaa bi çıtırdım hamilelikten önce. gerçi şimdi bile kimse bırakın anne olduğuma evli olduğuma bile inanmıyor. yaşasın çıtırlık :lepi: :lepi:
ben de pek sevmem kiloyu. doğumdan sonrada eski halime 2 kilom kaldı
tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:
amin cnaım.. inş...tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:
evet bence de çok doğru ..ben 2 yıllık evliyim bundan sonra saldım çayıra ALLAH gayıra olacak artık yakında haberleri alırsınız inş.kaydirigubbakcemile3
ee o zaman yakın bir süreçte bekliyoruz teyze müjdesini...
ee diyorum işte beni örnek alın siz... etine dolgun.. koçişimin iri yarı cüsseisnin yanında minnacık kalmıyorum işte:)))
tabi herkesin kendine göre haklı sebepleri vardır. ama bebiş olmadan önce onun nasıl bir duygu olduğu bilinmiyor kesinlikle. allah herkese zamanı gelince tattırsın inş:Saruboceq:
yok anacım sizin hızınıza yetişemiyorum
kızlar ne zaman açtınız da 12 sayfa ilerlettiniz sayfaları böyle :)))
Ada kız geldi hu huuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?