aman kocası çikolata koymuş...:dilcikar:
bende eve gidince o mikemmmelll kurabiyelerimin yanına çay yapcem ve bir güzel seni hatırlayarak yiycemmmmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kızlar ya nekdr hızlısınız
ben işe yetişsem size yetişemiyorum
size yetişsem işler kalıyor(
çikolata değilde ben hergün yarım kilo erik yiyorum
sizdede varmı böyle bi durum??
boşver kurabiyeyi pizza sipariş et ya da al kocanı pizza yemeye git kaydirigubbakcemile3 ..ne var bak elalemin kadınları öyle yapıyor kaydirigubbakcemile3 ne kadannnnnnn da mikemmeller baksanıza hamile bile kaldı düşünün artık :roflol::roflol:
canım kocam gece 11 de gelcek... bende pek sevmem pizzayı.. aslında canım yemek yemekte istemiyor... sadece aç kalmamak için bişeyler atıştırıcam işte:))
esprimi rezil ettin heeekaydirigubbakcemile açıklama yapıyor bir de :roflol::roflol: kuzuları diyorum ben kuzuları ulennn:roflol:
kızzz hamilemisin yoksam....
valla bir haftadır murtfakta meyve tabağında erik bana baktı ben eriğee... onlar kırmızıya döndüler artık.. .. benim hala yiyesim yok.... çürümeye başladılar sonunda...
haaaaaaaaaaaaa.. pardonnn... kız benn kuzuları izlemiyom yaa... espirilerinide bilmiyom haliyle...
bağışla bacım.... :1hug:
kızlar ya nekdr hızlısınız
ben işe yetişsem size yetişemiyorum
size yetişsem işler kalıyor(
çikolata değilde ben hergün yarım kilo erik yiyorum
sizdede varmı böyle bi durum??
boşver kurabiyeyi pizza sipariş et ya da al kocanı pizza yemeye git kaydirigubbakcemile3 ..ne var bak elalemin kadınları öyle yapıyor kaydirigubbakcemile3 ne kadannnnnnn da mikemmeller baksanıza hamile bile kaldı düşünün artık :roflol::roflol:
kızzz hamilemisin yoksam....
valla bir haftadır murtfakta meyve tabağında erik bana baktı ben eriğee... onlar kırmızıya döndüler artık.. .. benim hala yiyesim yok.... çürümeye başladılar sonunda...
canım kocam gece 11 de gelcek... bende pek sevmem pizzayı.. aslında canım yemek yemekte istemiyor... sadece aç kalmamak için bişeyler atıştırıcam işte:))
:))) cnm ya ne güldüm
bizde erik tabağa düşmeden mideme düşüyor...
ya hamile olma ihtimalim varmıdır ki
hapları arada aksattım unuttum içmeyi
yani çok düzensiz oldu
en sonunda bıraktım 5 gündür içmiyorum
dengem şaşmasın diye
ama canım benim.. bir karar verip ona göre korunsan.. bir bırakıp bir başlamakla olmazki... kendini neden riske atıyrosunki...:))) cnm ya ne güldüm
bizde erik tabağa düşmeden mideme düşüyor...
ya hamile olma ihtimalim varmıdır ki
hapları arada aksattım unuttum içmeyi
yani çok düzensiz oldu
en sonunda bıraktım 5 gündür içmiyorum
dengem şaşmasın diye
bağışlasammı acep .dur bi düşüneyim nasıl bağışlayacağımı ...kesin çözümlü ve işkence çektirici olsunki keyfim yerine gelsin:roflol::roflol:
ben 1,5 sene doğum kontrol hapı kullandım ama ne kullanma ..2 günde bir hatta 3 günde bir alıyordum hapları ..öylesine rastgele yani imi...ama hiç kaza olmadı ALLAH tan ..çirkin şansı mı var ne :roflol: bu adetim gecikince de oha olmuştum ...dedimki eşime hapları rastgele kullandım bi kaza olmadı ama şimdi sen korunuyorsun hamile kalıyormuşum millet ne beceriksizsiniz korunduğunuz halde hamile kalmışsın demesin diyordum kaydirigubbakcemile3 ALLAH ın işi işte sırnaşık şey
oyyy.. ne vefalı sevgiliymiş kız seninki...ayy erikk
yarım kilo deil de yemeden duramam bendee
sevgiliyken aşkm az erik taşımadı okula :)))
ayy gülsünn yazık kızz ben bi gecede yerdim hepiciğini :))))
ama canım benim.. bir karar verip ona göre korunsan.. bir bırakıp bir başlamakla olmazki... kendini neden riske atıyrosunki...
:Saruboceq::Saruboceq:
ya bende o durumdaydım dedim böyle iyice hormonlar şaşacak en iyisi bırakayım
işllh kaza maza yapmamışızdır
oyyy.. ne vefalı sevgiliymiş kız seninki...
yaa ilk birkaç tanesi canım çekiyor yiyiyorum.. sonrasında bir daha hiç canım istemiyor...
işte cnm bende bırakmaya karar verdim ve bıraktım öbür türlü daha kötüydü bi iç bi unut,zarar olmasın dedim ama şimdide böylemi zarara gireceğiz ne..
hemen etkisi geçiyormu bu hapların acaba??
hemen etkisi geçmiyor zaten bıraktıktan sonra ilk üç ay gebelik riskli o yüzden bıraktıktan sonra 3 ay mecburen eşin korunacak ..yoksa gebelik düşükle sonuçlanabiliyor ....
cnm ama ben öyle çokta uzun zamandan beri içmiyorum bu 3.kutuydu ...
işllh düşündüğüm gibi bişey olmamıştır
çok basite aldım bu konuyu sanırım ben
işte cnm bende bırakmaya karar verdim ve bıraktım öbür türlü daha kötüydü bi iç bi unut,zarar olmasın dedim ama şimdide böylemi zarara gireceğiz ne..
hemen etkisi geçiyormu bu hapların acaba??
öyledir benm paşam..
dersim 10da bitiyodu
geliyodu okulun önüne
erikleri yiyerek durağa gidiyoduk :)))
sonra beni otobüse bindiriyodu
yarm saat falan görüşmek için bekliyodu aşkm beni :asigim:
hemen etkisi geçmiyor zaten bıraktıktan sonra ilk üç ay gebelik riskli o yüzden bıraktıktan sonra 3 ay mecburen eşin korunacak ..yoksa gebelik düşükle sonuçlanabiliyor ....
aman yaa...evlilikte ayrı bir dertmiş yaa..
neyseki benimki hiç bana sormadan gerekli malzemeyi :teytey: almıştı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?