Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

isoldecim...çok sinirim bozuldu canım ya...
2. yazdığın mesajı okuyamadım,silmişsin ama anlamam için 1. yeterli oldu...
Allah'ım yar ve yardımcın olsun ne diyeyim
eşini de ıslah etsin...
sakin ve moralinin düzgün olduğu bir gün konuşmayı dene,bu tavırları ile ne derece kırıldığını içten bir şekilde anlat...

uyy nolıyy sıze nan

ben kendımı ıyı hıssetmeye basladım delılığe vurdum sanırım sıze bısıler oluyoo

caasperymm nıden yaa bıseye mı uzuldun yosam

canlarım valla işte bu sizin dert ortaklıgınızda uzakta kalıcam için üzülüorum yaaa..
üüffffffsss.
bn ben çıkıom arkadaşlar.
aslında mesaim 6 a bitio ama son hafta die sallamıom zati..
aman napım bee boşvercem herşeye anasını satım.

hepinizi öpüorum kızlar ..
allaha emanet olun..

böcüküm sıcaktan bunalmştm sabah beri
isolde ye de moralm bozuldu
bi iş var elimde bitmedi gitti ona kızdım
sonuç beynim patlayacak sankii

isoldeciğim
biliorusn evlilik hazırlıkları içinde dalgalı bir denizde yanırum kavruluyorum bu sebeple olayı anlatmışsın silmişsin görmedim kusura bakma kuzum
ama sonradan okuduğumdan herektle bişiler söyleyeyim

öncelikle şunu unutma ki hakikaten herkesin bir kötü yanı var kaldı ki başkasına uyan sana uymaz örneğin mükemmel olduğunu kendisi söyleidği için onu örnek vereceğim mesela cute ye mükemmel gibi gelen biri sana eksik belkide tahammül edilmez gelir. yani başkalarıyla kendininkini bence kıyaslama.

sonracığıma, kıskançlık hakaret hele hele küfür tüm topiğindebelirttiği gibi bencede tahammül edilmemesi gereken birşey. ha tahammül etme git boşan da kimsenin önermeyeceği birşey aynı şekilde. tahammül etmeyip ne yapacaksın peki? bence tepki koyacaksın bana kalırsa. her defasında artan oranlarda. git bir süre annelerde kal. yada sözünü tutacağını düşündüğün birine söyle uyarsın dayanamadığını belirt. koşullarını bilemiyorum. en kötüsü benim için bittin sen de gerekirse 6 ay konuşma yokmuş gibi davran neticede vazgeçecektir.

ama kendini haksızlığa uğramış gibi hissetme. hayatttan evliliğinden sevdiğin adamdan vazgeçme. bunlar uyum süreçleri başkalrınında belirttiği gibi. birbirnizin sınırlarını sınıyorsunuz şuanda hepimizin yaptığı gibi. zamanla oturur.

abim inanılmaz romantikti görecektin ismini söylerken bile duygulanırdı o kadar. evlendi birinci yılları dolarken ama o kıza neler etti isolde görecektin. evi terketmeler. duvara vazo fırlatmalar neler neler. şimdi 2. yılları doluyor duruldurlar baya. ZAMAN herşeyin ilacı

mg_love....tam sana yazacaktım gelmişsin zaten
foto falan yok mu sende hiç
merak ettim kız seni,burada herkes ekledi en az bir foto,sen de eklesene...

caspersy özürdilerim gülüm yaaa.
nolur dinlen biraz benim yüzümden başının ağrısına dayanamam ..

casper bak bende uzgunum ama yapcak bısı yok
zabah berı kendımı yedım bıtrdım ama sorun gene ortada
üzme kendını

ısoldem ıyı bk kendıe

ara tatlım
bazen ilaç oluyolar..

aradmm
aşkımın sesini duymak herşeye bedel..
sıpa ya
bişi alıncak mı dedi
bende karpuz alır mısın o zaman dedim
vay anasını yaa hep de istiyorsun yok demiyorsun dio :)))
başım ağrıyo dedim diye şebeklik yapıo..

caspersy özürdilerim gülüm yaaa.
nolur dinlen biraz benim yüzümden başının ağrısına dayanamam ..
ne özürü tatlm yaa
geçerr bi evime gideyim

casper bak bende uzgunum ama yapcak bısı yok
zabah berı kendımı yedım bıtrdım ama sorun gene ortada
üzme kendını

ısoldem ıyı bk kendıe

senn patroncuk maaş verecek gibi görünüyor mı böcükümm

mg_love....tam sana yazacaktım gelmişsin zaten
foto falan yok mu sende hiç
merak ettim kız seni,burada herkes ekledi en az bir foto,sen de eklesene...

kız var fotolarımda kocam bahsettim belki çok kıskanç eskiden faceim vardı kapattık. msnim var msnde tek kendisi var. annem abim birde.
düğün olsunda eklerim gelinlikli halimi sonra hemen silerim olur mu şeker.
ben senin bu dediğini sen demenden düşündüm. haksızlık oluyor kızlara diye. du bakalım yaparız bişiler. olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…