Uyuz herif yaşans mı tüpürem bu şansa ben
kocamı dınlersem hıc calısmam ozmn
1 yılda ödencek borc 3 yılda mı ödensın
adam kul hakkını ne bılır
bılse böle eder mı
peygamber efendımız dıyorkı ınsana alnınnın terı kurumadan hakkını ver dıo
nerde
Benim mobilyalarımda modern serili şuan yeni evliyimya bir müddet daha serili dursun sonra kaldırırım istiyorum. Adet yerini bulsun diye. Adetlerimiz göreneklerimiz tek tek kayboluyor çünkü
Hayatın gerekleri ne gösterir bilmiyorum bebek ama çalışmak pekte iç açıcı gelmiyor malesef bana çünkü çalışırsam her ikisini başaramam biliyorum keşke daha pratik hamarat olabilsem ve çalışabilsem ama kendimi ne kadar zorlasamda mümkün değil yawO yüzden hem ev hem iş çalışan arkadaşlarıma saygım sonsuz bebek.
Ben biliyorum sizi ve kızınızı çok tatlı maşallah bi daha:)
Kızlar buraya kadar okudum. Ne var ne yok mantar sote yaptım yanına ne gider dersiniz? Hh kociş tarhana çorbası istedi öteki yanına pilav olur mu?
Adam senin eline su dökemem ama dur bak fotosunu ekleyeyim.Heyecan yaptım ayw hayatımda ilk kez pişirdimdeellerine sağlık ereglicim ohhh mis gibi yani,yanına da pilav süper yani,daha ne olsun...
bende çok seviyorum burayı tabiki burayı güzelleştiren sizleriolumunekankayizsmileCute,Pasakli,gulsunn,mg_love, caspersy, nurdan, biricik, bal, eregli, Cisil,pınar,böcükkkkk,ikraaa,
opuyorumnanaktan....evet bende seviyorum burayı...
Cute,Pasakli,gulsunn,mg_love, caspersy, nurdan, biricik, bal, eregli, Cisil,pınar,böcükkkkk,ikraaa,
opuyorumnanaktan....evet bende seviyorum burayı...
şans mı tüpürem bu şansa ben
kocamı dınlersem hıc calısmam ozmn
1 yılda ödencek borc 3 yılda mı ödensın
adam kul hakkını ne bılır
bılse böle eder mı
peygamber efendımız dıyorkı ınsana alnınnın terı kurumadan hakkını ver dıo
nerde
kızlar tükkanı pırıl pırıl yaptım sabahtan beri gözüme batıp duruodu:=)))şimdi rahat rahat dertleşelin kızcelerim:)))))
valla metroya gittim çamaşır suyu aldım cif aldım oooohhh mis oldu koca dükkan..rahatladım valla.eve gidince evde de yaparım eşim geç gelirse ooohhh orası da miss:))):)) nere kaybolduğun belli oldu
kız sen temizlik malzemeleriyle hem kocanı hem patronu batırcan...:))
vermez kızım vermez merhamet kiiiim o tip insanlar kim...allah cezalarını öte tarafta verecek onların hoş öte tarafa kalmaz ya neyse...Böcüküm Allah senin gibi emeğinin karşılığını alamayanların yardımcısı olsun
Allah o patron müsvettelerinin yüreğine bi parça merhamet versin
Mujuks canım sende öylesin maşallah:)saol canım benim bende seni biliyorum çok tatlı ve çokkkk güzel bi kızsın opuyorumnanaktan
Ay ne güzel. Kıyamazmışta kocişibende tost yapcam yemeğe :))))
aşkm kahvaltı türü yaparız hazırlama bişi dedi
Ellerine-kollarına sağlık.kızlar tükkanı pırıl pırıl yaptım sabahtan beri gözüme batıp duruodu:=)))şimdi rahat rahat dertleşelin kızcelerim:)))))
Yakın olsak atlayıp gelirsiniz kızlar ne güzel olurdu. Sağ ol bebek.ellerine sağlıkk ereğliimmm
valla metroya gittim çamaşır suyu aldım cif aldım oooohhh mis oldu koca dükkan..rahatladım valla.eve gidince evde de yaparım eşim geç gelirse ooohhh orası da miss:)))
geçen patron sordu metrodan ne aldınız die dedim temizlik malzemesi ii ii dio:))) tabi her daim pırıl pırıl burası adam cimrilik yapar mı:))) güya muhasebeciyim pis yerde duramıom iye bi elimde vileda bi elimde toz bezi boyna temizlik yapıom:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?