Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Uyuz herif yaklava:klava:

saol canım benim bende seni biliyorum çok tatlı ve çokkkk güzel bi kızsın opuyorumnanaktan

kızlar tükkanı pırıl pırıl yaptım sabahtan beri gözüme batıp duruodu:=)))şimdi rahat rahat dertleşelin kızcelerim:)))))

Cute,Pasakli,gulsunn,mg_love, caspersy, nurdan, biricik, bal, eregli, Cisil,pınar,böcükkkkk,ikraaa,

opuyorumnanaktan....evet bende seviyorum burayı...
bende çok seviyorum burayı tabiki burayı güzelleştiren sizleriolumunekankayizsmile

anaa kıss geçmişi okudum da ne kıskanç kocalar varmış öyle ((( ne zor kıskanç adamla uğraşmak...

öyle tabii canım ama çalışıp paranı alamamk daha da yıpratıcı bir şey Allah sağlık versin borç ödenir elbet yeterki kafan rahat olsun,hakkında hayırlısı canım

Böcüküm Allah senin gibi emeğinin karşılığını alamayanların yardımcısı olsun
Allah o patron müsvettelerinin yüreğine bi parça merhamet versin

:)) nere kaybolduğun belli oldu
kız sen temizlik malzemeleriyle hem kocanı hem patronu batırcan...:))
valla metroya gittim çamaşır suyu aldım cif aldım oooohhh mis oldu koca dükkan..rahatladım valla.eve gidince evde de yaparım eşim geç gelirse ooohhh orası da miss:)))
geçen patron sordu metrodan ne aldınız die dedim temizlik malzemesi ii ii dio:))) tabi her daim pırıl pırıl burası adam cimrilik yapar mı:))) güya muhasebeciyim pis yerde duramıom iye bi elimde vileda bi elimde toz bezi boyna temizlik yapıom:)))

Böcüküm Allah senin gibi emeğinin karşılığını alamayanların yardımcısı olsun
Allah o patron müsvettelerinin yüreğine bi parça merhamet versin
vermez kızım vermez merhamet kiiiim o tip insanlar kim...allah cezalarını öte tarafta verecek onların hoş öte tarafa kalmaz ya neyse...

saol canım benim bende seni biliyorum çok tatlı ve çokkkk güzel bi kızsın opuyorumnanaktan
Mujuks canım sende öylesin maşallah:)

bende tost yapcam yemeğe :))))
aşkm kahvaltı türü yaparız hazırlama bişi dedi
Ay ne güzel. Kıyamazmışta kocişi

kızlar tükkanı pırıl pırıl yaptım sabahtan beri gözüme batıp duruodu:=)))şimdi rahat rahat dertleşelin kızcelerim:)))))
Ellerine-kollarına sağlık.

ellerine sağlıkk ereğliimmm
Yakın olsak atlayıp gelirsiniz kızlar ne güzel olurdu. Sağ ol bebek.

Bu da pişmeden önceki sotem minik foto oldu emme

kaydirigubbakcemile3 ay canım ya burcun ne senin?nerden geliyor bu titizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…