kocacım bu akşam beni almaya gelemicek :gitme:
yokk anam vermez bu adam
azonce geldı 70 tl vardı kasada aldı
bıde demesın mı bu kadar mı dıe:mymeka:
vermes vermes benı katıl etcek o ayrı
Allah dermansız dert vermesin cnm
hiç takma para pul ger gelicek şeyler
hastanelerde şifa diye ağlayan ne hastalar var bi bilsen
o yüzden aklına onları getir ve şükret
batan güneş mutlaka doğar hiç üzülme:teselli:
özel albüm yapabilirsin ya da ekleyip hemen silebilirsin bizde öyle yapıyoruz sonuçta
amin tatlım Allah bugünlerimizi aratmasın
özel albüm yapabilirsin ya da ekleyip hemen silebilirsin bizde öyle yapıyoruz sonuçta
32. günüm bugün
ayı mı kaldı
maaş ödemıyorkı kımseye
harclık verıo
50 100
ölürmusun öldurur musn
Benim mobilyalarımda modern serili şuan yeni evliyimya bir müddet daha serili dursun sonra kaldırırım istiyorum. Adet yerini bulsun diye. Adetlerimiz göreneklerimiz tek tek kayboluyor çünkübenim dantelim dolu ama modern mobilyalarım yakıştıramıorum o yüzden
Hayatın gerekleri ne gösterir bilmiyorum bebek ama çalışmak pekte iç açıcı gelmiyor malesef bana çünkü çalışırsam her ikisini başaramam biliyorum keşke daha pratik hamarat olabilsem ve çalışabilsem ama kendimi ne kadar zorlasamda mümkün değil yawcanım bu balın resmi... ben ekledim.... aksesuarlar onun yani:))
iyim canım.. sen nasılsın??
sen hep ev hatunumu olcan??
Ben biliyorum sizi ve kızınızı çok tatlı maşallah bi daha:)sağol bocuk a.s. kızlar ozman kendimden bahsedeyim 25 yaşındayım 3 senelik evliyim kızım var 2 yaşında hem çalışıyorum hemde ev hanımlığı siz bu halinizde çoğu zaman şikayet ediyosunuz yetişemiyoruz diye çocuk olunca herşey daha zorlaşıyo bende zman zman o hallerimden bahsedeyim diycem ama sizi korkutmam umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?