valla metroya gittim çamaşır suyu aldım cif aldım oooohhh mis oldu koca dükkan..rahatladım valla.eve gidince evde de yaparım eşim geç gelirse ooohhh orası da miss:)))
geçen patron sordu metrodan ne aldınız die dedim temizlik malzemesi ii ii dio:))) tabi her daim pırıl pırıl burası adam cimrilik yapar mı:))) güya muhasebeciyim pis yerde duramıom iye bi elimde vileda bi elimde toz bezi boyna temizlik yapıom:)))
Amin Pasaklıcığım.Böcüküm Allah senin gibi emeğinin karşılığını alamayanların yardımcısı olsun
Allah o patron müsvettelerinin yüreğine bi parça merhamet versin
adam ii diyoda
bilse senin nekdr temizlik hastası olduğunu :))
ilerde dicekki
ayda bir yapın :)) bune böle kazancımız malzemeye gidio
metroyla ortakmısınız nurdan hanım dicek :)))
sempatiksalakcinniboğa burcuyum canım sevmiyorum tozu pisi yaaa....manyak oldum iyicekaydirigubbakcemile3 ay canım ya burcun ne senin?nerden geliyor bu titizlik
Mujuks canım sende öylesin maşallah:)
Ay ne güzel. Kıyamazmışta kocişi
Ellerine-kollarına sağlık.
Yakın olsak atlayıp gelirsiniz kızlar ne güzel olurdu. Sağ ol bebek.
Bu da pişmeden önceki sotem minik foto oldu emme
adam ii diyoda
ilerde dicekki
ereğli sağol canım benim:)))) ben böyle sürekli temizlik yapınca bana bize de bakleriz diolar:)) size de geliiim mi:)))
annemin sitede 156 hane var bizim binada 12 daire vardı hepsine nerdeyse temizlik için yardıma gitmişimdir.:))) gidince herkes allah razı olsun dio:))) kimi görsem halı sirkelerken damlıodum:))))) mahallenin delileri olur ya bende mahallenin temizlikçisiydim:))))sempatiksalakcinni
:))) desin valla işine gelmiosa çalıştırmasın ben oturamam öyle pis pis:))))) adam temizlik elemanına vereceği parayı deterjana verio:)))) nurdan da eşek gibi temizlik yapio:)))ne güzel adam bıkar mı:))) ama kocam bıkabilir ona bişi diyemicem:)))6 kg domestos alıoz 1 ayda bitince eşim kızım sen yıkanıon mu napıon dio:))adam ii diyoda
ilerde dicekki
yolum düşerse senin evi de pırıl pırıl yaparım:))) ayıpsın kanki:)ben seni istanbula da bekliyorum ay maaşallah sana tü tü olumunekankayizsmile
valla ben herşeyi 150 de pişiriom:))))) fırın 150 den yukarı çıkmıo:sempatiksalakcinnikızlar son bi soru poğaça kaç derecede pişirilmeli?
böcük bende senin patrona gıcık oldum aptal adam
böcükk ne senn patron ne benm patron kul hakkı falan anlamaz cinstenn
Uyuz herif yaklava: klava:
bende tost yapcam yemeğe :))))
aşkm kahvaltı türü yaparız hazırlama bişi dedi
kızlar tükkanı pırıl pırıl yaptım sabahtan beri gözüme batıp duruodu:=)))şimdi rahat rahat dertleşelin kızcelerim:)))))
öyle tabii canım ama çalışıp paranı alamamk daha da yıpratıcı bir şey Allah sağlık versin borç ödenir elbet yeterki kafan rahat olsun,hakkında hayırlısı canım
Böcüküm Allah senin gibi emeğinin karşılığını alamayanların yardımcısı olsun
Allah o patron müsvettelerinin yüreğine bi parça merhamet versin
:))) desin valla işine gelmiosa çalıştırmasın ben oturamam öyle pis pis:))))) adam temizlik elemanına vereceği parayı deterjana verio:)))) nurdan da eşek gibi temizlik yapio:)))ne güzel adam bıkar mı:))) ama kocam bıkabilir ona bişi diyemicem:)))6 kg domestos alıoz 1 ayda bitince eşim kızım sen yıkanıon mu napıon dio:))
saolun kızlar
nan yazıların sonundakı ne o
nerden cıktı herkeste varakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?