Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

adam ii diyoda
bilse senin nekdr temizlik hastası olduğunu :))
ilerde dicekki
ayda bir yapın :)) bune böle kazancımız malzemeye gidio
metroyla ortakmısınız nurdan hanım dicek :)))

ereğli sağol canım benim:)))) ben böyle sürekli temizlik yapınca bana bize de bakleriz diolar:)) size de geliiim mi:)))

annemin sitede 156 hane var bizim binada 12 daire vardı hepsine nerdeyse temizlik için yardıma gitmişimdir.:))) gidince herkes allah razı olsun dio:))) kimi görsem halı sirkelerken damlıodum:))))) mahallenin delileri olur ya bende mahallenin temizlikçisiydim:))))sempatiksalakcinni

adam ii diyoda
ilerde dicekki

kaydirigubbakcemile3 ay balım güldürdeün beni kız

Ereğlim eline sağlık olumunekankayizsmile

Malzemeler
4adet yumurta
2 kahve fincanı un
50 gr. kaşar peyniri
250 gr. margarin yağ
50 gr. tereyağ
150 gr. galeta unu
1 kg. balık (Dil, mezgit, lüfer)
Yeterince tuz, biber.

Tarifi
Balıklar temizlendikten sonra filetosu çıkarılır, iyice yıkanıp temiz bir peçeteyle kurulanır. Tuz, biber sürülür. Önce una, sonra yumurtaya bastırılır. Yumurta çırpılırken içine rendelenmiş kaşar peyniri karıştırılır. En son galeta ununa batırılır. Öte yandan bir tavada kızartma yağı iyice kızdırılır. Bu kızgın yağa hazırladığımız balıklar bekletmeden atılır. Her iki yanı sararıncaya kadar kızartılır.
Fazla yağları bir kağıt üzerinde bekletilerek süzdürülür. Servis tabağına dizilir, ikram edilirken her porsiyon balığın üzerine fındık büyüklüğünde tereyağı ve ince kıyılmış maydanoz serpiştirilir.
Maydanozları kıydıktan sonra, temiz bir peçete arasında iyice sıkarak suyu alınır ve kurutulur.

ada kız nediyorsun sence olur mu?
piştikten sonra tereyağı düşünmüyorum ama.

kıyamaz tabii :)))
ohh miss ellerine sağlık canmm pek güzel görünüuoo

adam ii diyoda
ilerde dicekki

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güzellerim iyi akşamlarr hepinizeee
öptüm sizii
böcükümm umarım maaşını verir adi adammm

ben seni istanbula da bekliyorum ay maaşallah sana tü tü olumunekankayizsmile

adam ii diyoda
ilerde dicekki
:))) desin valla işine gelmiosa çalıştırmasın ben oturamam öyle pis pis:))))) adam temizlik elemanına vereceği parayı deterjana verio:)))) nurdan da eşek gibi temizlik yapio:)))ne güzel adam bıkar mı:))) ama kocam bıkabilir ona bişi diyemicem:)))6 kg domestos alıoz 1 ayda bitince eşim kızım sen yıkanıon mu napıon dio:))

böcük bende senin patrona gıcık oldum aptal adam

böcükk ne senn patron ne benm patron kul hakkı falan anlamaz cinstenn

Uyuz herif yaklava:klava:

bende tost yapcam yemeğe :))))
aşkm kahvaltı türü yaparız hazırlama bişi dedi

kızlar tükkanı pırıl pırıl yaptım sabahtan beri gözüme batıp duruodu:=)))şimdi rahat rahat dertleşelin kızcelerim:)))))

öyle tabii canım ama çalışıp paranı alamamk daha da yıpratıcı bir şey Allah sağlık versin borç ödenir elbet yeterki kafan rahat olsun,hakkında hayırlısı canım

Böcüküm Allah senin gibi emeğinin karşılığını alamayanların yardımcısı olsun
Allah o patron müsvettelerinin yüreğine bi parça merhamet versin

saolun kızlar

nan yazıların sonundakı ne o
nerden cıktı herkeste varakannehir

ii akşamlar casperrrım

aldım tarifi love denemeye değer gibi duruyooo
kışın bol bol yapar yeriss

ay hiç üşenmiyorsun da he kaydirigubbakcemile3 kız adamı batıracaksın valla sizin ev nasıl kokuyor acaba zemuszemus

kızlar bu CURLY_HAE ne dir yaa,hepinizin mesajlarının sonunda gözüküyo bende ..anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…