Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

okuyunca aklıma 4 düğün 1 balayı geldi kaydirigubbakcemile3 gelinler hep acıkıyor bu uzun süreçte o zaman ne yapacaklar?

şaşırıyorum zaten
benim pek yemekle aram yoktur o gün hiç anımsamam herhalde yemeği
normalde bile anımsamıyorum.
geçende bir başkasının düğünü için kuaöfre gittim bir gelin var
kız gelinlikle beklior saçı makyajı olmuş kız şak deyip düşmesin mi şoka girdim. bayıldı.
sonra kaynanası filan orada dedik annesi nerde dedi burada değil başka şehirde burada düğüne katılan kismesi yok dediler çok üzüldüm kız cağıza kaçmışmıydı artık neydi
Allah beni korusun yemeyecem derken bayılmayayımda

geçmiş olsun canım,inş gidersiniz karadeniz muhteşem çok severim olumunekankayizsmile

ay Allah korusun canım inş olmaz bi iki lokma yesen olur herhalde kan şekerin düşmesin birde heyecandan da düşer valla ye bence olumunekankayizsmile

ben kahvaltı ettım bı güzel
zatı heycan yoktu bende
eve gelıncede annem yaprak sarmıstı dayadı önume tabağı yedım babam yedımm ohhhhhhh

ayy love cok üzüldum yaa:gitme:kaçma işine benzıo

şimdi kızgınım hücre'ye sabahtan beri hiç aramadı beni...
inanamıyorum
erkeklerin kendileri haksız durumda iken bu derece mağrur ve gururlu olabilmelerine inanamıyorum...
boşver adammmmm..... düşündükçe kendini yıpratıyorsun......

geçmiş olsun canım,inş gidersiniz karadeniz muhteşem çok severim olumunekankayizsmile

bende çok merak ediyorum canım... hayırlısı inş..

kocacımı aradmm
iş yerinii
iyi günler beni aramayan kocacmla görüşcektm dedim
müşteri vardı galiba
tamam 5 dk sonra görüşelim dedi :)))))
ve kapattı

yazık üzüntüden olmuştur kimseciği yok ya açlıktan olcanı sanmam
sen nekadanda yemicem desen ogün gelinsin ya herkez senle ilgilencek
hm kahvaltıyı sağlam yaparsın
gelincede ye bişi olmaz...

offf misafir....
sen de şimdi burdasın ya
hepten bunaldım
sana çatacağım bak ya....

adacık sakin ol cnm ya
hiçç alışık değiliz seni böle görmeye
olay neyse takmamaya çalış
havalarda bunaltıyo insanı

bizde balayına gidiyoruz oralara
uzun göl veya ayder
burun ameliyatımdan ötğrğ doktor güneşi yasakladı

geçmiş olsun
ne oldu burnunu cnm??

jartiyer çorabı diye birşey
bacakta silikonu var düşmesin diye
giymek istemiyorum da ben gelinlikçi giymezsen ayakkabı ayağın şişince ağrıtır dedi ondan aldım
seninde mi düğün var yakında

evet canım bu pazar nikah bir sonraki ctesi düğün aa ben çartiyer çorabını kiloda kıskaçlı biliyrdum hımm ben de bakım onalra ten rengi varmıdır

evet canım bu pazar nikah bir sonraki ctesi düğün aa ben çartiyer çorabını kiloda kıskaçlı biliyrdum hımm ben de bakım onalra ten rengi varmıdır

canım hem kıskaçlı olarka kullanıyor hemde yapışıyo bacağa... ben sadece yapıştırmıştım ama düğün sonunda düşmeye başlamıştı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…