- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
kızlar sinirim bozuldu yaa(( annem badanaya kalkışmış iki ablamda yakında oturuo i tanesi bile gidip yardım etmio ben uzağım zaten kadın yapayalnız uğraşıo
anam evlilik zamanımız 10 nisan
hediyeden diiilll eşim 24 annemde 4 nisan
acaba tutçakmı diye cnmm
ama hediyede alırık yani ayıpsınn
evet
bal varya atladığım bişi varmı diye döndüm o linkte gösterdiğin çoraplardan en baştaki jartiyer çorabını aldım bakalım olmazsa WC molası der çıkarıp atarım :)))
bu arada kuaföre gidiyorum düğün sabahı kuaförden çıkıp eve gelip gelinliği giyiyorum sonra fotoğrafçı sonra salon kuaförden direk fotoğrafçıya giden var mı???
bide anneme badana ne gerek ablamın çocukları yapıo ne badana yaptırıo ne yardım edio senin çocuğunun marifeti insan suçluluk duyar biraz dimi ama( hep arkalarını annem topluo onların kahve fincanlarını bikle yıkamaz onlar.kocalarına hizmet ettirirler anneme (( ben kıyarmıyım anneme kocama hizmet edecek haaa ((ben ederim tabi doğru olan da bu
evet
bal varya atladığım bişi varmı diye döndüm o linkte gösterdiğin çoraplardan en baştaki jartiyer çorabını aldım bakalım olmazsa WC molası der çıkarıp atarım :)))
bu arada kuaföre gidiyorum düğün sabahı kuaförden çıkıp eve gelip gelinliği giyiyorum sonra fotoğrafçı sonra salon kuaförden direk fotoğrafçıya giden var mı???
ama annem onların her işine koşturuo...onlar camını bile silmiolar kadının bu kadar da olmaz ki.iki gündür doğru dürüst uyuyamıyorum sinirden((aradım az önce birini neden gitmion dedim annem istemedi dio istemezse istemesin kadın gel dermi dedim gitçem yarın dio
yarın işi bitmiş olacak zahmet etme dedim kapattım ne rahat insanlar yaa(
ayakkabı açık ayakkabı değil topuk kısmı ve burun kısmı kapalı ortası açık olanlar varya ondan
sağol balcım ilgin için
balcım müsaitler tabi müsait olmazlarsa zaten kızmam
rahat varken neden gidip iş yapsınlar dimi....
geçen daha bi ablam badana yaptı annem 2 gün kaldı onda yardım etti bu kadar düşüncesizler işte...tüller yıkanmış onu bile asmamış alt katında oturan ablam aşağıda rahat rahat oturuo o annem yukarıda mahvoluo kadıngitme:
benim gelinlik kafadan yani üstten değil alttan giyiliyor bu sebeple baştan giyip kuafördeki saatler boyunca kırıştırmaya gerek yok die düşündüm
tabi bilemiyorum birde gelinliği oraya taşı bir sürü tantana
mg_love'cım
kuaförde gelinliğini giymeni tavsiye ederim...
modelini bilemiyorum tabi ama giyerken saçının bozulma ve makyajının gelinliğe bulaşma ihtimali yüksek...
ama annem onların her işine koşturuo...onlar camını bile silmiolar kadının bu kadar da olmaz ki.iki gündür doğru dürüst uyuyamıyorum sinirden((aradım az önce birini neden gitmion dedim annem istemedi dio istemezse istemesin kadın gel dermi dedim gitçem yarın dio
yarın işi bitmiş olacak zahmet etme dedim kapattım ne rahat insanlar yaa(
nankörler işteben gidince her seferinde temizlik yapıyorum eşim duyunca da sana mı kalmış dio 2 ablan var onlar yapsınlar dio sen uzaktasın dio gidince rahat etmen lazım onlar varken dio((
ben öle gıydım ıstejartiyer çorabı diye birşey
bacakta silikonu var düşmesin diye
giymek istemiyorum da ben gelinlikçi giymezsen ayakkabı ayağın şişince ağrıtır dedi ondan aldım
seninde mi düğün var yakında
he ondanböcük hangi marka demiştin eklediğim fotoya
Marks&Spencer canım...
çok sevdim ya nerden buldun burayı canım kaydirigubbakcemile5
önce saçım yapıldı sonra gelınlığımı gıydım en son makyaj
ve bence kaforde gıyın
komşu düğünü deılkı
önce fotocu ardından eve gıdılıo cnm
yanı benım bıldığım
gelınlığınde kırışmaz
bende evde baya bekledım tarlatanı cıkardım oturdum bısı olmadı
wc işi zor oldu azcık
bilmiyorum ki...
can sıkıntısıyla net.te orayı açıp burayı kapatırken bir baktım bu sayfa...
dedim kızlarla da paylaşayım hemen...
nurdan gülsün senin belin nasıl oldu bu arada
okuyunca aklıma 4 düğün 1 balayı geldi kaydirigubbakcemile3 gelinler hep acıkıyor bu uzun süreçte o zaman ne yapacaklar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?