canım hem kıskaçlı olarka kullanıyor hemde yapışıyo bacağa... ben sadece yapıştırmıştım ama düğün sonunda düşmeye başlamıştı:))
naniknanikkocacımı aradmm
iş yerinii
iyi günler beni aramayan kocacmla görüşcektm dedim
müşteri vardı galiba
tamam 5 dk sonra görüşelim dedi :)))))
ve kapattı
kaydirigubbakcemile3 ay ilk kez öğrendim yapıştırmalı da mı varmış rahat mı peki?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kocacımı aradmm
iş yerinii
iyi günler beni aramayan kocacmla görüşcektm dedim
müşteri vardı galiba
tamam 5 dk sonra görüşelim dedi :)))))
ve kapattı
bende beyazımhacı ben çok hırpalıyorum galiba çok kızarıyor benimki ya mafoldumben yokmu ben gibi olan çok beyazım galiba mafoldumben
lovecim hiç giydinmi cnm jartiyer,o silkonlar tutmuyo pek,rahatsız eder otur kalk çıkıyolar yani..
ben bustiyer giydim kazık yutmuşa döndüm valla tavsiye etmem bustiyeri:)) jartiyerliydi bide ay nasıl bunalttı bi görseydiniz:)))) nikah masasında soru işareti gibi oturmuşum:))))) zaten gelinlik dardı bide üstüne bustiyer jartiyer ikilemesi çok sıktı:)))
korkunçtu ya keşke ince kilotlu çorap giyseydim normal çamaşırla zaten bi nikah oldu oda burnumdan geldi hatta heryerimden geldisempatiksalakcinnibenımkının ustu aynen öle oldu
oklaya yuttum sankı
sonra düğün baslayınca unuttum butun sıkıntılarıheycan basmıstı
taş gibi hatun olmuş yani:)))) ay valla işkence yaaa:))kaydirigubbakcemile3 ben bi tek gelinliğin sert olduğunu biliyorum geçenlerde evlenen öğretmenime bi sarıldım sırtı taş gibiydi
canım hem kıskaçlı olarka kullanıyor hemde yapışıyo bacağa... ben sadece yapıştırmıştım ama düğün sonunda düşmeye başlamıştı:))
ımm bir kere daha düşünücem bu şartiyer işini kaydirigubbakcemile3oynak bir gelin olaraktan heran çoraplar aşağıya inebilirlovecim hiç giydinmi cnm jartiyer,o silkonlar tutmuyo pek,rahatsız eder otur kalk çıkıyolar yani..
ben bustiyer giydim kazık yutmuşa döndüm valla tavsiye etmem bustiyeri:)) jartiyerliydi bide ay nasıl bunalttı bi görseydiniz:)))) nikah masasında soru işareti gibi oturmuşum:))))) zaten gelinlik dardı bide üstüne bustiyer jartiyer ikilemesi çok sıktı:)))
böcük ne marka giydin nan, gittim 130 tl verdim aldım takım jartiyer yok anam tutmuyo..
sonra ucusundan aldım oda tutmuyo,kıskaçları çok kalıcı diil,arka kıskaçlar çıkıyo..bacaklarda pek tombul olmayınca slikonlarıda işe yaramıyo çorabın..
öp kuzum öp:))) bizde öpelim miiiopuyorumnanaktankızlar kızlar gelem mi
yanağızdan öpem miii
valla ben 95 tl verdim böyle olacağını bilseydim bedava verseler almazdım o bustiyer bozuntusunu:))))aklımda yok desem
40 45 tl ıdı sanırım
eve gıdınce bakem yarın yazarım ınş
ama kalıtesız deıl keısnlıkle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?