Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:1ninca: valla rahat gibi benimki
bu arada kızlar geçen eşimle çarşıya gittiğimde güzel seksi gecelikler aldım tanesi 20 tl den:)))
2 kırmızı 1 siyah aldım çok güzeller yaaa:)))))
:jeyyar:
ay bende bazen bizim pazarda görüyorum çok güzel gecelikler :jeyyar:
ama bizimki bi tezgaha bakıyo bi bana yürü hadi başımı belaya sokma benim diyor alamıyorum :roflol:
:bbo:
kızlar ben kaçar
Hadi dualarınızı eksik etmeyin

herşey gönlünce olsun canım

ben çıktım kızlar.. iyi akşamlar hepinize...

lovecum... bol şanslar canım.. güzel haberlerini bekliyoruzzz:))9

şimdi ben dün görümcemi aradım kızlar
haftaya salı kocamın doğum günü hoş bi süpriz yapmak istiyorum
çakmasın dedim görümceme
akşam yemeğpinden sonra geliriz size
ben akşam üstü pastayı falan oraya yollucam dedim
bide bursaspor tşörtü istiyodu ne zmanadır onu alıcam

akşamda dedim hayatım pek umutlanma hediye için durumumuz belli dedim
borçlarımız hafiflesin harika bi parti yaparım sana
daha kartları ödeyemedik dedim ...
tamam bitanem olur mu öle şey dedi
dedim o akşam güzel bi yemek yeriz beraber dedim olur biter
şimdi süprizi görcek bayılcakkkk

ay bende bazen bizim pazarda görüyorum çok güzel gecelikler :jeyyar:
ama bizimki bi tezgaha bakıyo bi bana yürü hadi başımı belaya sokma benim diyor alamıyorum :roflol:

evet ben aldım..bi tezgah var kaliteli markaların seri sonlarını satıyo 2 takım aldım ben
1. sinde bnmki uzaklaştı ben seçtim 15 dk sürdü bedeni bulmak ..bnmki dio 10 tkm aldın heralde..bu haftada bakiim dedim aldım yine ama daha uzun sürmüş bnmki geldi dio ne arıyon dedim yine bedn yok çekti bi tane bedeni tutturdumu dedim ne ballısın 10 saattir arıyom. aldık ,dio başka da bakiim istersen :roflol: satıcılarda erkekti ben diğer kadınlar rahatsız olmasın die onu çağırmıyom..

Son düzenleyen: Moderatör:

bizimki satıcı erkekse benim orada olmamdan rahatsız oluyor
bir de mağazada yada tezgahın önünde bayanlar varsa onlar rahatsız olmasın diye gelmez yanıma
çok düşüncelidir çoook keşke her konuda bu kadar düşünceli olsa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çisiiiiiiiilll süper bi süprüs olcek koceneee :asigim:
hiç beklemediği anda pastası hediyesi süpersiiin hihoyyyt

bizde bi mağazaya girdik üst kaata bi çıktım bi kadın turlik dolaşıo dedim in in:))) namus elden gidecek:)

alemim tebi napim:)) gidip kabinde soyunsun kadında canım ne o öyle turluyo çıplak çıplak beni gördü hala gezio ne utanmaz insanlar.:) bi daha gidersem önden eşimi yollıcam çığlıklar havada uçuşacak ne güzel:)))

valla ben 95 tl verdim böyle olacağını bilseydim bedava verseler almazdım o bustiyer bozuntusunu:))))

akannehir nan arastırın öle alın bısıler yaa:gitme:
ceyis bakanı iş başında aklinialirimsmile hemende ucuz ve kaliteli bulmuş olumunekankayizsmile
aynen
hep öleyımdır hee
kızları peşime takıyomda hayır işlıyom az
arastrmadan almım
ne bilem böcük içim cızlar hala 130 tl verdim mal gibi ,şu meşhur mağaza var ya adını unuttum adı batasıca...sonra daha uygun fiyatlara da aldım netten,10 dk duruyo anca
akannehir130 mu aboww
ben hıc gıymıuom dırek dalıom olayaaklinialirimsmile

bu arada kızlar geçen eşimle çarşıya gittiğimde güzel seksi gecelikler aldım tanesi 20 tl den:)))
2 kırmızı 1 siyah aldım çok güzeller yaaa:)))))
aklinialirimsmile
hadı ıyı gıymeler
kaç dk kalcaksa artık
kocasına kıskanç diyenlere duyurulur kocam öylesi bir çamaşırı erkek bir çalışanın bulunduğu bir mağazadan almaz almama da izin vermez
bana açıkça söyledi asla kabul edemem dedi

aynen hee
evlenelı hıc almadım ama aldrmazdı emınım

taç'tan aldığım nev. tk. ve plaj havlularım geldi....
sıkıldım eve gitmek istiyorum
eşim aradı
napıyosun ben çıktım...birşey lazım mı diye sorunca
dedim yoookkkk hiçbirşey lazım değil ((

akşama gıt bı güzel çemkır rahatla yarın öle gelırısn

bu arada yarın gelemezsem bılınkı işten cıktım benı özlen emımafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…