Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

dreamlife
gelinlik güzelliğinden ççok rahat olsun daha iyi valla ben bin kere pişman oldum.keşke kotla nikah kıysymışım anatomim bozulacaktı valla allahtan nikahtan sonra düğün yoktu:)) eve gittiğim gibi çıkardım üstümden tüm vucudumda izler kalmıştı:)))

güle güle kullan çisil..
yok ben anlamadım o 20 tl işini..gülsün kargodan 1 tl düşüyolar dedi ama o da düşmedi bende..

bu arada kızlar geçen eşimle çarşıya gittiğimde güzel seksi gecelikler aldım tanesi 20 tl den:)))
2 kırmızı 1 siyah aldım çok güzeller yaaa:)))))

ne bilem böcük içim cızlar hala 130 tl verdim mal gibi ,şu meşhur mağaza var ya adını unuttum adı batasıca...sonra daha uygun fiyatlara da aldım netten,10 dk duruyo anca

canım hem kıskaçlı olarka kullanıyor hemde yapışıyo bacağa... ben sadece yapıştırmıştım ama düğün sonunda düşmeye başlamıştı:))

düşmesini bilmiyorum yengem kullanmıştı rahat etti yengemde geçen yaz evlendi abimle bir sıkıntı söylemedi aynısından aldım

cute* kullanıcısından alıntı
lovecim hiç giydinmi cnm jartiyer,o silkonlar tutmuyo pek,rahatsız eder otur kalk çıkıyolar yani..

yok şeker giymedim dedim ya giyerim olmadı çıkarıp atarım ne yapayım

yok kız büstiyer filan asla çekemem gelinlik çok geliyor o sıcakta zaten benim gelinliğin üst kısmı iki kat kumaş belki hepsi öyledir bilemiyorum alt katı strech bir kumaş likralı üstü ise beyaz saten gibi bir kumaş biri bedeni tam sıkıyor diğeri görüntü veriyor

*cute* love senin ayakkabılar nasıl ki cnm bu kadr dert ettin..

ayakkabım çok rahat ama sıkıntı ayak bileklerimdeki kapakçıklarda az çalışma sıkıntısı var bu sebeple ayak parmaklarım kanı toplamıyor ayağa salıyor ama geri çekmiyor ondan bu sıkıntım korkum birde gelinlikçimiz yengeminkiyle ortak yengemede aynı şeyi söylemişti muhakkak çorap giy diye ama bilemiyorum tabi

bu arada kızlar geçen eşimle çarşıya gittiğimde güzel seksi gecelikler aldım tanesi 20 tl den:)))
2 kırmızı 1 siyah aldım çok güzeller yaaa:)))))

kocasına kıskanç diyenlere duyurulur kocam öylesi bir çamaşırı erkek bir çalışanın bulunduğu bir mağazadan almaz almama da izin vermez
bana açıkça söyledi asla kabul edemem dedi

love cnm ayağındaki sorunu anlamadım desem,nasıl farkettin öle bişiyi doktor gibi açıklama yaptın valla bilmiyorumkismile

sen yarabandı bulundurda ayakkabı vurur falan ,rahat edersin..

ay bende bazen bizim pazarda görüyorum çok güzel gecelikler :jeyyar:
ama bizimki bi tezgaha bakıyo bi bana yürü hadi başımı belaya sokma benim diyor alamıyorum :roflol:

güle güle kullan çisil..
yok ben anlamadım o 20 tl işini..gülsün kargodan 1 tl düşüyolar dedi ama o da düşmedi bende..

her alışverişte 1 tl düşüyolar kızlarrr

ne bilem böcük içim cızlar hala 130 tl verdim mal gibi ,şu meşhur mağaza var ya adını unuttum adı batasıca...sonra daha uygun fiyatlara da aldım netten,10 dk duruyo anca

bende 110 tl ye almıştım giymedimde
düğünden sonra götürdüm 3 takım çamaşır aldım çok ii geldi :))

kocasına kıskanç diyenlere duyurulur kocam öylesi bir çamaşırı erkek bir çalışanın bulunduğu bir mağazadan almaz almama da izin vermez
bana açıkça söyledi asla kabul edemem dedi
kızlar vardı dükkanda genelde bayan çalışanlar oluo zaten :)) ama girişte erkek karşılamıştı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…