aklımda yok desem
40 45 tl ıdı sanırım
eve gıdınce bakem yarın yazarım ınş
ama kalıtesız deıl keısnlıkle
canım hem kıskaçlı olarka kullanıyor hemde yapışıyo bacağa... ben sadece yapıştırmıştım ama düğün sonunda düşmeye başlamıştı:))
cute* kullanıcısından alıntı
lovecim hiç giydinmi cnm jartiyer,o silkonlar tutmuyo pek,rahatsız eder otur kalk çıkıyolar yani..
NNURDAN kullanıcısından alıntı
ben bustiyer giydim kazık yutmuşa döndüm valla tavsiye etmem bustiyeri:)) jartiyerliydi bide ay nasıl bunalttı bi görseydiniz:)))) nikah masasında soru işareti gibi oturmuşum:))))) zaten gelinlik dardı bide üstüne bustiyer jartiyer ikilemesi çok sıktı:)))
*cute* love senin ayakkabılar nasıl ki cnm bu kadr dert ettin..
bu arada kızlar geçen eşimle çarşıya gittiğimde güzel seksi gecelikler aldım tanesi 20 tl den:)))
2 kırmızı 1 siyah aldım çok güzeller yaaa:)))))
evet canım bu pazar nikah bir sonraki ctesi düğün
love cnm ayağındaki sorunu anlamadım desem,nasıl farkettin öle bişiyi doktor gibi açıklama yaptın valla bilmiyorumkismile
sen yarabandı bulundurda ayakkabı vurur falan ,rahat edersin..
güle güle kullan çisil..
yok ben anlamadım o 20 tl işini..gülsün kargodan 1 tl düşüyolar dedi ama o da düşmedi bende..
ne bilem böcük içim cızlar hala 130 tl verdim mal gibi ,şu meşhur mağaza var ya adını unuttum adı batasıca...sonra daha uygun fiyatlara da aldım netten,10 dk duruyo anca
kızlar vardı dükkanda genelde bayan çalışanlar oluo zaten :)) ama girişte erkek karşılamıştı:)kocasına kıskanç diyenlere duyurulur kocam öylesi bir çamaşırı erkek bir çalışanın bulunduğu bir mağazadan almaz almama da izin vermez
bana açıkça söyledi asla kabul edemem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?