Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evet istiyorum en başından beri bir destek almak tedavi olmak istiyorum
çünkü seven insan kıskanır modundan çıktım yani hastalık derecesine ulaştı
hem kendimi hem onu üzüyorum bi doktor bulup gitmem şart artık

ahh pasaklım yaa.. gerçekten gereksiz bir konu nerelere kadar gitmiş.. sen tabiki haklısın... lütfen kendini üzme canım.. ama erkekler her zaman haklı olmaya çalışırlar...huyları bu işte...

bencede bir yardım alırsan hayat ikiniz içinde daha güzel olur canım..

hoşgeldin melodi:))

günaydın kızlar nasılsınız?
fazla gelemiyorum işlerim yoğun.
coturnıx benim oğlumun ismide TUĞRA :) olacak.

:)) bayılıyorum bu isme, ismiyle yaşasın canım.

pasaklı üzme kendini , ve bende senin gibiyim ama psikologa falan ihtiyac duymuyorum, evlendik ve gereklerini yapmamız lazım
ben karşı cinsten kimseyle canım cicim diye konuşmuyorsam oda konuşamaz, böyle bir ortama mahal veremez.

evet bende aynı şeyi söylüyorum ben nasıl dikkat ediyorsan sende dikkat etmek zorundasın
ben nasıl sana karşı sorumluluk hissediyorsam sende bana karşı sorumluluk hissetmelisin diyorum ama
onunla ben bir değilmişiz herşeyde kendimi onunla kıyaslamamam gerekiyormuş...

Son düzenleme:
günaydın....

gerçekten bir sürü güzel şeyler yazmış ve bir sürü de sıraya girmiş tarifimi eklemeye başlamıştım...
ama pasaklımın yazdığını okuyunca...hepsini sildim....keyfim kaçtı...

canım...şimdi biraz nefes al ve kendini bu derece suçlama...
sana ne düşündüğümü belirteyim mi...açık açık...
bence eşinin psikolağa ihtiyacı var....
senin ilkokul arkadaşın erkek olup seni eklerse kendisi rahatsız olup o kişiyi silermiş ama kendisinin bir bayan arkadaşını silmesine gerek yokmuş....
sebep ise çok basit hay allammm ya nasıl da anlayamıyoruz tabi....
o erkek çünkü....farklısınız...aynı tepkiler verilemez.....
işte asıl bu hastalıklı düşüncenin psikolog desteği alması gerekiyor ki....sabahın köründe bile senin kalbini incitecek o abuk sabuk konular oluşmasın....
olaya tek yönden bakmayın diye yazdım bunu...
gerçekten çok sinirlendim şu an....
ne demek ya...kendini toparlayacak...
yetti be erkeklerin bu saçma,erkek hegomanyası böbürlenmelerinden ya...

günaydın kızlar

pasaklım nedir senin bu eşinden çektiğin tam zopalık her kadın kocasını kıskanır elbette ama eşinin yaptığı hiç hoş değil ilkokul arkadaşınınki hele hiçde hoş değil evli barklı adama canım cicimli konuşmalar.Bırak üzerine gitme canım birazda o seni anlamaya çalışsın

pasaklımm
önce bi sakin ol canmm
sonra da eşinle yine yine konuş..
onun rahatsız olacağı şeyleri sana karşı yapmaması konusunda..

konuşmaktan dilimizde tüy bitti ikimizinde inanın
ben ona bişiler anlatıyorum o bana saatlerce konuştuğumuzu bilirim ama hiç bir yere varamayız
her seferinde kavgayla biter tamam buraya kadar boşalım der ve ben günlerce onunla konuşmam
ama 1 2 hafta sonra herşey unutulur ve eski halimize döneriz tabi ki aradaki soğukluk bi aya yakın sürer (her anlamda)
inanın bu durumu yaşamaktan sıkıldım

pasaklım eşinle tartışmana çok üzüldüm canım
arada bende öyle sıçrıyorum bana de söylenio eşim sanki yalnız yaşıon die:)))),
neyse face meselesine gelince bence eşinin tedavi olması lazım ilk okul arkadaşı yüzünden eini bu kadar hırpalamaya hakkı yok.bunca sene görüşmemişte ne olmuş bi tarafı mı eksilmiş anlamıyorum....grup olarak görüştüğü biri olsa hani hepsi eşleriyle tplaşıp görüşse sorun değil.ama böyle kendi başlarına senin bilgin dahilinde olmayan bi görüşme yanlış.illa da görüşmek istiyorsa da sana karşı dürüst olmalı senin kıskançlığına gelince biraz fazla abartıyorsun evet ama tepki vermen de yanlış değil kim kocasına bu şekilde rahat davranan bi kadını ister ki????
ikinizin de tedaviye ihtiyacı var bence.suç sadece sende değil.
hiç bi kimse senden daha değerli olmamalı

dün spor salonuna gittik bizimle ilgilenecek olan antrenör tüm ölçümleri yaptı
ve gerekli olan egzersizlerin neler olacağına karar verdi programı yaptı
haftada 4 gün ile başlayacağız iki ay bu şekilde devam edecek
sonra gelişme var mı yok mu tekrar bakacak
kardiyo ağırlıklı bir çalışmamız olacakmış
eşimin durum fena değil haftada bir arkadaşlarıyla maç yapmasından kaynaklanıyormuş
ama benim hareketsiz olduğum farkediliyor
tüm yağlar bacak kalça basen karın bölgesinde toplanmış
vucudumun %33ü yağdan oluşuyormuş akannehir
boyuma ve kiloma göre bu çok fazla bir oranmış %20lerde olması gerekirmiş
bakalım zaman gösterecek işe yarayıp yaramayacağını
şimdilik sıkı bir porgram yapmadı vucut ham önce yavaş yavaş alışalım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…