Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

nurdancmm
eşim bebiş bebiş deyip duruyo..
ee şimdi hamile kalsam doğuma kadar dev olurum ben :)))
o yüzden önce zayfılayım sonra yine balık et olcam zati :)))))
doğumdan sonra istemesen de vercen öyle yan gelip yatmak yok:))) bebişle uğralırken nasıl zayıfladığını anlamazsın bile dert etme.

şimdi genelde akşam ne yaptıklarınızı yazıyosunuz
bende 7 de işten çıkıyorum evim işim çok yakın allahtan kızımı kayınvalidemden alıyorum altlı üstü oturuyoruz ama benim hiç sorunum yok çok iyi anlaşırız hatta bazen iyiki bu şekilde dediğimde oluyo hemen kızımı banyoya soktum bi güzel meyvesini yedirdim yemeğe koyuldum saat 7,30 oldu karnıyarık ve pilav yaptım saat 8,10 yemeğimizi yedik kızımla ilgilenmeler falan saat 10 na yaklaştı tabi buarada evi süpürdüm sildim çamaşırlarıda katladım mutfağı komplede temizledim o arada babsı ilgilendi kızımla kızıma çorba yaptım içiridim saat uyuttum saat 11 oldu bi baktım koca bebeğimde uyumuş onu yatağa gönderdim evdeki oyuncak dağınıklığını topla tekrar yerleştir oraya topla buraya topla sanırım 12de bende sızmışım evli ve bebekli bi hatunun bi akşamki macerasını dinlediniz kızlar umarım sıkmamışımdır

kızlar kilolar doğumdan sonrada inanın hiç kolay verilmiyo yada bazılarımızda mesala ben 18 kilo aldım 8 kiloyu verdim ama 10 kilo yapıştı gitmiyo ilk zamanlar süt olsun diye onuda ye bunuda ye derken bi bakmışsınız bikaç kilo daha olmuş o yüzden abla tavsiyesi diyeyim kesinlikle doğum yaptıktan 3 ay sonra kilolarınıza vermeye bakın çünkü süt yapmak için vücüt daha çok kalori harcıyo yoksa sonra vermek daha zor

hımmm demek ki....
ya zayıf hamile kalacağız
ya hamilelikte çok kilo almamaya bakacağız
ya da son çare doğumdan sonra ilk 3 ay da geri vereceğiz :)))

doğumdan sonra istemesen de vercen öyle yan gelip yatmak yok:))) bebişle uğralırken nasıl zayıfladığını anlamazsın bile dert etme.

olsn canm
yine de kocacıma karşı bi bahane zayflamam lazm :)))

evli, mutlu, çocuklu
:)))
demekki bebiş olunca tempo çok oluyo ikracımm..
maşallah baya hamaratsn hepsine yetişiyorsunn
ben bebeğimiz olunca çalışmam evde otururum :))
haklı canım bende katılmak istiyorum ama işte sonrdan girince boyle kopukluklar olabiliyo
canm kopukluk olmuo
sen sürekli kopukluk oluyo die die kopukluk yapıyorsunn

valla yaaa sorma çalışıp eve gidiyorum bide onla uğraşıyorum..
delikafadulden

mesleğim elektrik teknisyeni kızım :)=

hadi bee

çok doğru adacım hamilelikde çok kilo almamakda çok önemli şimdiki aklım olda en fazla en fazla oda 12 kiloyla hamileliğimi bitirmeye çalışırdım

ayy benm kesin zayıflayıp hamile kalmam gerekir :))))

hımmm demek ki....
ya zayıf hamile kalacağız
ya hamilelikte çok kilo almamaya bakacağız
ya da son çare doğumdan sonra ilk 3 ay da geri vereceğiz :)))

adacmm zayıf hamile kalıp hamilelikte gönlümce yeyip içmek isterim :)))))

aynen casperım avli mutlu cocuklu valla hepsine yetişmeye çalışıyorum çünkü başka alternatifimde yok bu arada ben gece 3-5 defa kızım için kalktığımı ve sabah da 7 de ayakda olduğumu sanırım yazmamıştım değil mi sempatiksalakcinni ama inanın tek şikayetim yok kızım varya o herşeye değer ve bedel

ayy gece uyanmak..
poff
ayy bebiş ama olsn kalkılır yaa
ayy ben bayılıyorum bebişlere yaa
eşime istemiom istemiom desemde aslında istiyorum bebiş :)))))
ama kendimi de kandırıyorm istemiyorm die heheheh

adacım bi yandan bende araştırıyorum teşekkür ederim opuyorumnanaktan
arif verimliye gitmeyi çok istiyordum acaba yine ona mı yönelsem diyorum

ikracmm
hamilelikten önce kaç kiloydunn
doğumdan sonra kaç kilo geri gitti

canım ben hayatım boyunca hiç zayıf olamadım hep 42 bedendim 1,72 boyum ve 70 kiloyla hamile kaldım doğumda 88 kiloydum eve geldim 83 oldum sonra 78lere kadar düştüm sonra sütüm olsun diye annem bi yandan kayınvalidem bi yandan yedikçe yedirdiler şimdi 78-80 arasında gidip geliyorum acilen de 70 olmam lazım

ayy gece uyanmak..
poff
ayy bebiş ama olsn kalkılır yaa
ayy ben bayılıyorum bebişlere yaa
eşime istemiom istemiom desemde aslında istiyorum bebiş :)))))
ama kendimi de kandırıyorm istemiyorm die heheheh

ozman istediğin zmanda rabbim sanada ve isteyen tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

doğumdan sonra anneyle kayınvalideyi dinlememek lazm demekki :)))))
5 kilo gitmiş doğumda..
hmm

hamilelikte kaç kilo almak normal ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…