Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

off selcimmm
yapmayın bidaha böle şeyler
evlilik insanı olgunlaştırıyo dedikleride doğru
bazen isremesekte eşimize ayak uydurmamız lazım
artık aile kavramında oda var
annen baban tabi diğeride ailen ama
öncelikler bazen değişiyo işte cnm geçinmek istersek

intihar edeceğine kendini düzeltsin bence.
intihar çözüm mü yani?
eşin kaç yaşında caım senn?
Bensiz yaşayamazmış ondan.Ben gidiyorum dedim, ciddiyetimin farkına vardı.Ve gerçekten de gidiyordu akıllı.
eşim 25 yaşında canım
gelmesin bana ne
kadın evde yoksa eve misafir davet edilir mi?
sonuçta annesinde keyfinden kalmıyo ev taşımışlar
yardım etmek için gitmiş kız yani
sempatiksalakcinni
öyle ama bir kere çağırıncada ne yapabilirsin ki...

sipidi hoşgeldin

sel canım üzücü durum neyse düzelmiş Allah dan
evet şükür canım.
Evet kesinlikle katılıyorum. Zaten ilk defa kavga ettik biz.Ama çok bunaldım, bu aralar tatile ihtiyacım var.
Ağustosun 6 sı bi gelse.

gelmesin bana ne
kadın evde yoksa eve misafir davet edilir mi?
sonuçta annesinde keyfinden kalmıyo ev taşımışlar
yardım etmek için gitmiş kız yani
sempatiksalakcinni

sende haklısın cnm ama
belkide hatrı sayılır kişilerdi hayır diyemedi
aynısını o yapsa
mesela annesine gitse
sonra sen arasan eve gel arkadaşlarım gelicek desen
???
gelmese olurmu???
yaptığı doğru değil tamm ama bazen zorunda kalıyor insanlar

şimdi şoyle düşünün evlilik ne kadar zor nekadar birbirimizi senlerdir tanıyoruz desenizde bilmediğiniz okadar çok yönleriniz çıkıyoki ben şoyle görüyorum iki yabancı bi insanı bi eve koymuşlar buyrun anlaşın gibi ne kadar zor olur dimi anlaşmak bunu nasıl yola konur karşılıklı saygı ve anlayış bide bizim bekarken kendi hayatımız vardı annebabmız bile eşimiz kadar karışmazdı değilmi eşim bana anlayış göstermezse ben ona anlayış göstermezsem sürermi sürmez sürekli kavga sürekli kavga nereye kadar bi yerde biter bizde ilk zamanlar çok kavga ederdik hatta çok komik ama bulgur pilavını soğanla yaptım diye eşim bana bidünya surat asmıştı ama şimdi herşeyi okadar aştıkki baktık bi olaydan tartışıyomuyuz genelde ben susarım haklısa olsam haksızda olsam susarım o konuşur konuşur konuşur sonra gelir haklısın canım o kelimeleri kullanmamam lazımdı özür dilerim der bu kavgalarımız birincisi çok şiddetli olduysa ikincide eşim kendini daha dizginler üçüncüde daha dizginler şimdi ben eğer ona cevap versem o bana ben ona ne olur birbirimize gireriz eğer eşiniz susmuyosa muhakkak susan taraf siz olun yoksa inanın çıkmaza girersiniz ailenizle ilgili bişeymi soyledi mesela o anda değil o soylesin siz susun yaptığının yanlış olduğunu anlayacak ve tekrar özür dilemek için yanınıza gelektir baktın gelmiyo güzel bi anında aşkım şunu soyle soylesen daha doğru olur diye sümleye başlayıp olayı güzel bi şekilde anlattığınız zaman size hak verecektir yada birinin yanında bişeymi dedi o anda deil eve gelince aslında orda şunu soylerken beni ne kadar kırdığının farkındamısın diye gayet sakin başlarsınız cümleye zaten sizi anlayacaktır biraz uzun oldu sanırım ama çevremdede gözlemlediğim bunlar iki taraf birbirine sen bunu dedin sen şunu yaptın diye hep kavgalar biri sussa herşey yoluna giricek ama yani sonuçta bizim eşimiz iyi yönüylede kötü yönüyle eşimiz herşeyiyle kabul etmek zorundayız yoksa bu diyardan gitmemiz gerekir

sipidim güzel gidiyooo sorma bak gör sanada öyle olcak şimdi gün düğüne 1 ay kala çabuk geçiyo düğünden sonrada çabuk geçti valla

amin sel cim kavga evliliğn tuzu biberi derler ama dozunda olursa:))

ne kadar doğru şeyler söylemişsin katılıyorum sana
sipidim güzel gidiyooo sorma bak gör sanada öyle olcak şimdi gün düğüne 1 ay kala çabuk geçiyo düğünden sonrada çabuk geçti valla

amin sel cim kavga evliliğn tuzu biberi derler ama dozunda olursa:))
evet canım haklısın. ilk kavgamızdı umarım son olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…