Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar bize dua edin kocam bu akşam bi iş görüşmesine gidecek bakalım nolcak eğer adam uygun görürse şartlarda uyuşulursa inşallah kocacım iş değiştircek

ikraaa ne güzel anlatmışsın canım yaaa Allah mutluluğunuzu daim etsin:)))

ikracım.. her kelimesinee katılıyorum... çok doğru bir tespit....

tecrübe işte..

ne kadar doğru şeyler söylemişsin katılıyorum sana

evet canım haklısın. ilk kavgamızdı umarım son olur

kızlar sağolsunopuyorumnanaktan ama durum hakikaten bundan ibaret eşimle zamanında elbet kavgalarımız oldu ama iki yabancı insan elbette olcak eğer bana biri bunları soyleseydi kesinlikle dinlerdim eğer siz sustukça bunu kullanan veya tepenize çıkan bi eşiniz yoksa kesinlikle susun inanın hiçbişey kaybetmiyosunuz aksine daha değerli anlayışlı mükemmel bi eş oluyosunuz şimdi nasılız biliyomusunuz ilk günkü aşkla sevgiyle hatta daha fazla artarak bağlıyız kızımız canımız zaten hayat ışığımız rabbim ehpimizin yuvasındaki huzuru mutluluğu bozmasın inşallah

bizimkilere katılmıyonmu
sen söle gülsünüm sence doğrusu ne?
ahh ahhh.... bu o kadar zordurki... aslında herkesin kendince doğrusu vardır... ama şunu bilir şunu söylerim... bir taraf konuşurken diğeri kesinlikle susmalı....

kızlar bize dua edin kocam bu akşam bi iş görüşmesine gidecek bakalım nolcak eğer adam uygun görürse şartlarda uyuşulursa inşallah kocacım iş değiştircek

canım hayırlısı olur inş...

sabahları eşim benden 1 saat önce evden çıkıyo o kalkar kalktığını duyarım kahvaltı etmez işyerinde eder bende öyleyim uykudan gözümü açamasamda nasıl oluyosa kalkıp kocamı işe yolcu ediyorum sonra tekrar yatıyorum::)) alakaya maydonoz oldu ama kocamı özledim

organikimm olur inş canm...

ayy ben çok trip atarım aşkıma
olur olmas herşeye :)))
tmm küstüm sana dedim dün
tmm dedi
ya küstüm diorm tmm dio :)))
gittim oturdum kucağına aşkm sana küstüm ben tmm mı diyorum tmm minik bebeğim
birazdan kafama oturur söylersn küstüm die dio :))))
tabiki de küsmemiştm hehe küçüküm benn :ecrin_bebek:

gulsun sen nasılsın canım. 3 ay olmuş seninde maşallah

ben gayet iyiyim canım... alıştım sanırım artık... arada herkes gibi anlaşmazlıklarımız oluyor ama ikimizde birbirmizin gönlünü almayı becerebiliyoruz... genelde benim agresifliklerimden oluyor ama... hemen gönlünü alıyorum koçişimin..

sende korkma be güzelim.. nişanlıyken nasıl tartışmalar yaşıyorsan bu sefer evinin içinde yaşıyorsun... sonuçta iki farklı birbirine uyum sağlamaya çalışan insanlarız.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…