Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

:) efet
aslında balayındaykende 2 arkadaş vardı burdan, hepimiz antalyadaydık
scarce ben bide biri daha vardı mawrula mıydı neydi. ama görüşemedik tabi :)
tüh yaaa. Biz geçen sene de o tarihlerde ordaydık Balayına ayın 5 inde çıktık biz. Bu senede 6 sında yola çıkıcaz :)
Pasaklım biz 6 sında yani Cuma günü yola çıkıcaz. Siz cumartesi döneceksiniz o zaman öyle mi anladım. Yaaa görüşemicez sanırım. Bi gün uzatsaydınız iyi olurdu.
Biz Akyarlarda olucaz, Turgut Reise giderken siz nerde olcaksınız?
seel..
canmm baktmm
gelinliğine bayıldımm
Rabbm mesut etsin bi ömür inş..
düğün fotolarınızdan sadece 2 tanesi görünüo ama canmm
Teşekkür ederim canım , çok sağol.
Demek ki gözükmüyor fotolar bişi diyemicem

gülsüncüm dolgu mu yaptırdın geçmiş olsun canım
benimde dişçiye gitmem lazım iki tane diş var çürümüş çekilmesi gerek eyvahedigeldismile

pınarcım söyleyemedim ya napıyım :kedi:

seel şincik ctesi dönüyorsunuz diyince bi yanlışlık var bu işte dedim takvime baktım pazar dönüyoruz biz 8inde denk geliyor
kısmet olursa görüşürüz inşallah :asigim:

kızlarr bişi sorcam tatile giderken nasıl bavul hazırlıyorsunuz neler alıyorsunuz yanınıza
ya ben hiç bişi unutmak istemiyorum :kedi:

İnşallah canım isterim görüşmek, özelden yazarım numaramı sana ben.

otelde mi kalıcaksınız, kalacağın yere bağlı valize ne koyacağın

hoşbulduk canım:))
:)

pasaklııı tatilemi gidiyonuz kız nereye gidiyosunuzz şimdiden iyi tatiller canım benim en dikkat ettiği banyo havlusu,plaj havlusu,diş fırçaları

günaydınnnn kızlar hayırlı cumalar

gülsünn geçmiş olsun canım
teş.ederim canım.. hoşgeldin sende...

sağol pasaklıcım.. kesinlikle aksatmadan git.. ben 1 yıldır erteliyordum... dişi kırılmaya başladı... şimdilik dolgu yapıldı ama çokta garantisi yok.. ayrıca çürüyen diş hemen çekilmez... o son seçenek.. dolgu yaptırmayı dene canım....

canım ben öncelikle sampuan, diş fırçası, bakım ürünleri, güneş kremi ve makyaj malzemelerimi alırım bir küçük çantaya...
kıyafet olarak bol iç çamaşırı, 2 tana şık kıyafet.. bu elbise olur, şortun yada kısacık bir kot eteğin üstüne şık bir bluz olur.... olurda gece eğlenmeye gidilirse falan diye...
onun dışında bol askılı bluz ve şort yada etek alırım... ne olru ne olmaz diyede bir şal alırım.. akşamları serin olur bazı yerler...
ee bikini mayo konusunu söylemiyorum zaten...
havlu almıyorum... nasıl olsa oteller plaj havlusu veriyor diye... boşuna ağırlık yapmak istmeiyorum... aklıma gelenler bunlar canım...

evet otelde kalacağız
bu arada siz akyarlarda olacaksınız biz gümbette çok uzak değil
arabayla geleceğiz kısmet olursa görüşmemizde sorun olmaz hihoyyyt

gülsün hoşgeldin cnm geçmiş olsun...resimleri istiyoruz kekin ya

pasaklı kusura bakam ama eşin haksız sayılmaz cnm,giyicek bişi kalmamışsa eğer,ütüsünü yap öyle git hayatım,laf söylemeye fırsat bırakma bence ona cnm..

evet otelde kalacağız
bu arada siz akyarlarda olacaksınız biz gümbette çok uzak değil
arabayla geleceğiz kısmet olursa görüşmemizde sorun olmaz hihoyyyt
Hıı evet benim görümcem var orda. Eski evleri Gümbtetteymiş. Şimdi Akyarlarda.
Bizde arabayla geleceğiz, görüşürüz inşallah bi aksilik olmaz sa canım.

Ben de havlulara düş fırçalarına, iç çamaşırlarına çok dikkat ederim.

ay sağolun kızlar yaa şal falan aklıma gelmemişti unuturdum valla
hemen ekledim listeme
havluyu otel veriyor nasılsa ama yine alıcas yanımıza çünkü farklı koylara denize gitmek istiyoruz fırsat bulursak

organikim evet yaa sonunda tatile gidebiliyoruz geçen yaz gidemedik kışında gidemedik ama bu yaz baktık borcun harcın biteceği yok gidelim dedik hihoyyyt

Son düzenleme:
Ben de yaptım f,ncanda keki kızlar.
Özellikle gelen misafirlerimin çocukları varsa onlar için çok iyi oluyor.
Tabi eşim herkesten çok yiyor ayrı.
Tavsiye ederim. Bir daha ki sefere fotoğraflarını da koyarım :)

Şal benimde aklımda olsun.
Gerçi ben inca bir hırka mutlaka alırım yanıma

evet haklısın ama bana biraz yardımcı olsa böyle olmazdı
evde her iş benim üzerimde mutfağa hayatta girmez suyunu bile kendi almaz
evin temizliği ütüsü her şeyi bende
her hafta temizlik yapmak için pazar günü evde oturmam gerekiyor ama o da olmuyor
ya kayınvalideler bi program yapıyor ya bizimkiler
neyse sağolun fikirleriniz için gitmeyeceğim mecbur evde iş yapacağım yine tek başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…