tüh yaaa. Biz geçen sene de o tarihlerde ordaydık Balayına ayın 5 inde çıktık biz. Bu senede 6 sında yola çıkıcaz :):) efet
aslında balayındaykende 2 arkadaş vardı burdan, hepimiz antalyadaydık
scarce ben bide biri daha vardı mawrula mıydı neydi. ama görüşemedik tabi :)
Pasaklım biz 6 sında yani Cuma günü yola çıkıcaz. Siz cumartesi döneceksiniz o zaman öyle mi anladım. Yaaa görüşemicez sanırım. Bi gün uzatsaydınız iyi olurdu.bu akşam spor salonuna gidiyoruz evde iş yapmaya fırsatım olmayacak
normalde eşim ctesi müşteriye gidecekse çalışır öğlene kadar yoksa çalışmaz kafasına göre
ama bu ctesi toplantısı var öğlen maltepeye gidicek bende karşıdaki arkadaşıma götür beni dedim ama işleri gösterdi
silip süpürmelik iş çok değil ya yorgun olsam da bu akşam halledilir
ama onun iş dediği ütüler, biraz birikti bu ara sıcakta yapamadım gömleği falan kalmamış pazartesiye
pazar gününü ütü başında evde geçirmek istiyorsan sen bilirsin diyo :mymeka:
seel aynı tarihlerde bodrumda olcas sanırım Ağustos'un 1i ile 7si arası oradayız bizde
Teşekkür ederim canım , çok sağol.seel..
canmm baktmm
gelinliğine bayıldımm
Rabbm mesut etsin bi ömür inş..
düğün fotolarınızdan sadece 2 tanesi görünüo ama canmm
hoşgeldin gülsüncüm :)slm kızlar ben geldimmm:))
geçmiş olsn gülsüncmm..opuyorumnanaktan
gülsün hoşgeldin geçmişolsun canım
gülsüncüm dolgu mu yaptırdın geçmiş olsun canım
benimde dişçiye gitmem lazım iki tane diş var çürümüş çekilmesi gerek eyvahedigeldismile
pınarcım söyleyemedim ya napıyım :kedi:
seel şincik ctesi dönüyorsunuz diyince bi yanlışlık var bu işte dedim takvime baktım pazar dönüyoruz biz 8inde denk geliyor
kısmet olursa görüşürüz inşallah :asigim:
kızlarr bişi sorcam tatile giderken nasıl bavul hazırlıyorsunuz neler alıyorsunuz yanınıza
ya ben hiç bişi unutmak istemiyorum :kedi:
:)hoşbulduk canım:))
teş.ederim canım.. hoşgeldin sende...günaydınnnn kızlar hayırlı cumalar
gülsünn geçmiş olsun canım
gülsüncüm dolgu mu yaptırdın geçmiş olsun canım
benimde dişçiye gitmem lazım iki tane diş var çürümüş çekilmesi gerek eyvahedigeldismile
pınarcım söyleyemedim ya napıyım :kedi:
seel şincik ctesi dönüyorsunuz diyince bi yanlışlık var bu işte dedim takvime baktım pazar dönüyoruz biz 8inde denk geliyor
kısmet olursa görüşürüz inşallah :asigim:
kızlarr bişi sorcam tatile giderken nasıl bavul hazırlıyorsunuz neler alıyorsunuz yanınıza
ya ben hiç bişi unutmak istemiyorum :kedi:
Hıı evet benim görümcem var orda. Eski evleri Gümbtetteymiş. Şimdi Akyarlarda.evet otelde kalacağız
bu arada siz akyarlarda olacaksınız biz gümbette çok uzak değil
arabayla geleceğiz kısmet olursa görüşmemizde sorun olmaz hihoyyyt
Ben de yaptım f,ncanda keki kızlar.gülsün hoşgeldin cnm geçmiş olsun...resimleri istiyoruz kekin ya
pasaklı kusura bakam ama eşin haksız sayılmaz cnm,giyicek bişi kalmamışsa eğer,ütüsünü yap öyle git hayatım,laf söylemeye fırsat bırakma bence ona cnm..
gülsün hoşgeldin cnm geçmiş olsun...resimleri istiyoruz kekin ya
pasaklı kusura bakam ama eşin haksız sayılmaz cnm,giyicek bişi kalmamışsa eğer,ütüsünü yap öyle git hayatım,laf söylemeye fırsat bırakma bence ona cnm..
gülsün hoşgeldin cnm geçmiş olsun...resimleri istiyoruz kekin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?