Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Ellerine sağlık gülsüncüm bu aradaolumunekankayizsmile
teşekkür ederim canım..

gülsün içine üzüm filanda koyulur ay daha süper olur cnm
çeşit çeşit yapılır
kek kalıbında sıtandart mecburen ama bu öyle değil
herkeze özel ikram :))
valla aynen öyle canım... cevizli falan... aklına ne gelirse koyabilriisn...

düdüklüdede kek yapılıyomuş alaaahım biz kadınlar ne kadar marifetliyiizzemuszemushiç denemedim zaten düdüklü tencere beni hep korkutureyvahedigeldismile

evt. bende düdüklüyü duymuştum....

gülsün içine üzüm filanda koyulur ay daha süper olur cnm
çeşit çeşit yapılır
kek kalıbında sıtandart mecburen ama bu öyle değil
herkeze özel ikram :))
hiiii top kek gibi oluyor.
Ben bazılarının üstünü krem şantiyle süslüyorum tek kişilik pasta gibi oluyor.
Aslında piştikten sonra ortasını delip çukulata sosu dolrurulursa da güzel olur :)

düdüklü tencerede ve süt kutusunda kek deneyenler varmı kızlar hafta sonu misafirim gelecek iş yapıyım derken ortalığı batırmayım :roflol:

ay bizimki çok huysuz gülsüncüm bi gömlek için ütü çalıştırmama laf ediyor başlamışken hepsi bitecek

canım o söylensin dursun.. alla allaa... boşversenee....

ay bu arada fincan keke bayıldımmmmmm kızlar ellerinize sağlıkk
bende yapıyım bi ara ama bi süre bu tür şeylerden uzak durmalıyım sanırım :sinifsinif:
bencede şimdilik ertele canım.. gerçi çok vermen gerekn kilonda yok amaa:)))

bide sit kutusunda yapılıyomuş hafta sonu mutlaka denemem lazım

sit??? sütmü canım??

pasaklıcım bu akşam eve gidince hemen yat iş miş elleme
sabah 5 gibi kalk cnm
ütünü yap,vakit kalırsa toparla biraz ortalığı
sabahta işine git sonra arkadaşına
biraz yorucu olur ama hiç değilse hem eşin laf söylemez
hem senn gönlün olur hemde pazar günü size kalır...olmazmı cnm

efsuncum... bence düdüklüde deneme...
çünkü kapak kapalı olunca içindeki buhar damla haline gelip içine akabilir.. ama normal tencerede kapağın altına havlu koyma şansın var... sonuçta 20 dakikada pişiyor normal tencerede...

canım bende bilmiyorumki düdüklü tencere deyince zaten direk ürperdim iki kez düdklü tencere patlattımda :çok üzgünüm:tarifini almadım ama alınca eklerim

Kızlar düdüklü tencere kekinin tarifini buldum netten.

MALZEMELER:
4
yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı + 1 çorba kaşığı ilave un
1 çorba kaşığı pirinç unu
1 çorba kaşığı
kakao
1 paket kabartma tozu
1 fiske tuz
Limon kabuğu rendesi

YAPILIŞI:
1- Düdüklü tencere yağlanıp unlanır.
2- Un, pirinç unu,
kakao, kabartma tozu, bir fiske tuz karıştırıp elenir.
3- Yumurtalar, şeker,
limon kabuğu rendesi aliminyum olmayan bir tencerede çarpılıp iyice koyulaştırılır.
4- Un karışımı konup hafifçe karıştırılır, düdüklü tencereye boşaltılır. Kapak kapatılır. (Düdük kapatılmaz.)
5- En küçük ocakta, en kısık ateşte kapak açılmadan 45 dakika pişirilir. Ateş kapatıldıktan sonra 5 dakika dinlendirilir. Sonra kapak açılır.

canım bende bilmiyorumki düdüklü tencere deyince zaten direk ürperdim iki kez düdklü tencere patlattımda :çok üzgünüm:tarifini almadım ama alınca eklerim

canım geçmiş olsun.. valla büyük tehlike atlatmışsın... ee hala kullanabilme cesaretin var amaa...
normal düdüklümüydü canım??

uzun ömürlü süt kutuları varya canlarım onun yazı yazan ön kısmını kesiyosunuz normal keki tarifine göre yapıyosunuz normal bi kek malzemesi iki kutu oluyor sonra fırına veriyorsunuz bu hazır kekler varya kare kare dilimliyosunuz tost ekmekleri gibi

sağol gülsünn cüm normaldi bundan 4 yıl önce felan eeeeeeeeee artık alıştım canım patlata patlata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…