Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar doktorla konuştum local anestezi ile küretaj yapıcak pzt günü çok korkuyorum.
teşhis amaçlı yapılıomuş sebebini araştırmak için alınan parçalar patalojiye gönderiliomuş
mafoldumben

canım sende spordan gelince yat hemen uykunu al sabah erken kalk ütüsünü yapıver ortalığı biraz toparla yine git cnm...

Kendimi dinledim sanki sen anlatınca.
Benim ki de aynı, üzerinden çıkardığı şey çıkardığı yerde kalır. Asla alayımda yatağın üzerine bari koyayım mantığı yoktur.
Ve ben onu aylarca yerden almıyım, o aylarca yerde kalır.
Ama Allah var bir misafir falan geleceği zaman bana yardım eder.
Geçen hafta sonu işte misafirler gelicek olunca. Evi süpürmüş silmiş. Bi kere mutfakk dolaplarını falan sildi.
Önceden çok kötüydü, ama yavaş yavaş alışıyor.
Bana yardım etmeyi öğrendi.
Rabbim sana da kolaylık versin Pasaklı :Saruboceq:

iyide canım benim bu adam günde 1 gömlek giyiyordur.. sende bu akşam ütüle 1 gömlek 1 pantolon... bütün ütüleri bitirmek zorunda değlsinki.... kalanını hafta içide yaparsın....
yarında gelirsin bizim tarafa:)))

kızlar doktorla konuştum local anestezi ile küretaj yapıcak pzt günü çok korkuyorum.
teşhis amaçlı yapılıomuş sebebini araştırmak için alınan parçalar patalojiye gönderiliomuş
mafoldumben
Ne ne kürtajı, yanlış okudum dimi :1shok:

mafoldumben

canmm sakin ol..
inş sorun çıkmas canm benm..

gülsüncmm çok güzel görünüyo bee cokacimcoook

mafoldumben

geçmiş olsun tatlım korkma işllh dertsiz atlatırsın....

gülsün süper cnm...
ama bu anca eşime yeter,bana kazan lazım şöle kocaman :))

ayy kaçırdımm hepp
gülsüncmm kek yapmşssn galiba :)))
ellerine sağlıkk kuzumm
teşekkür ederim canım..

mafoldumben

ahh canım yaa... çok geçmiş olsun.. korkm a lütfen... sonuçta anestezi yapılacak ve birşey hissetmeyeceksin....

gülsüncmm çok güzel görünüyo bee cokacimcoook
valla bende bir tanesini yedim ve çok lezzetliydi...tavsiye edeim kızlar... ben kapağını kapattmadan üzerine havlu koydumki içine buharı damlamasın....

gülsün süper cnm...
ama bu anca eşime yeter,bana kazan lazım şöle kocaman :))
hehehe.. o zaman sende porselen derin tabakla yap canım:))))

bebeğini mi alıcaklar Nurdan ben hiç bişey anlamadım akannehir

gülsün içine üzüm filanda koyulur ay daha süper olur cnm
çeşit çeşit yapılır
kek kalıbında sıtandart mecburen ama bu öyle değil
herkeze özel ikram :))

düdüklüdede kek yapılıyomuş alaaahım biz kadınlar ne kadar marifetliyiizzemuszemushiç denemedim zaten düdüklü tencere beni hep korkutureyvahedigeldismile

mafoldumben

canım benim üzülme nolur anestezi ile olacakmış bak inan hiç bir şey hissetmeyeceksin
bende hsg çektireceğim için ne kadar korkmuştum ama anestezi olunca hissetmedim bile
inşallah sürekli neden kanaman oluyor bulurlar parça alınca

canım sende spordan gelince yat hemen uykunu al sabah erken kalk ütüsünü yapıver ortalığı biraz toparla yine git cnm...

ama ben ctesi öğlene kadar çalışıyorum :gitme:

Kendimi dinledim sanki sen anlatınca.
...............
Rabbim sana da kolaylık versin Pasaklı :Saruboceq:

boshayallersmile boshayallersmile

ay bizimki çok huysuz gülsüncüm bi gömlek için ütü çalıştırmama laf ediyor başlamışken hepsi bitecek

ball kesinlikle canmm
meyveli çikolatalı sade ayy çeşit çeşit yapılır :))))
bende yapcam ama kocacm alay edio :)))
yap yap ye ye sen böyle zayıflarsın die :)

ay bu arada fincan keke bayıldımmmmmm kızlar ellerinize sağlıkk
bende yapıyım bi ara ama bi süre bu tür şeylerden uzak durmalıyım sanırım :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…