evet haklısın ama bana biraz yardımcı olsa böyle olmazdı
evde her iş benim üzerimde mutfağa hayatta girmez suyunu bile kendi almaz
evin temizliği ütüsü her şeyi bende
her hafta temizlik yapmak için pazar günü evde oturmam gerekiyor ama o da olmuyor
ya kayınvalideler bi program yapıyor ya bizimkiler
neyse sağolun fikirleriniz için gitmeyeceğim mecbur evde iş yapacağım yine tek başıma
Kendimi dinledim sanki sen anlatınca.evet haklısın ama bana biraz yardımcı olsa böyle olmazdı
her hafta temizlik yapmak için pazar günü evde oturmam gerekiyor ama o da olmuyor
neyse sağolun fikirleriniz için gitmeyeceğim mecbur evde iş yapacağım yine tek başıma
evet haklısın ama bana biraz yardımcı olsa böyle olmazdı
Ne ne kürtajı, yanlış okudum dimi :1shok:kızlar doktorla konuştum local anestezi ile küretaj yapıcak pzt günü çok korkuyorum.
teşhis amaçlı yapılıomuş sebebini araştırmak için alınan parçalar patalojiye gönderiliomuş
mafoldumben
kızlar doktorla konuştum local anestezi ile küretaj yapıcak pzt günü çok korkuyorum.
teşhis amaçlı yapılıomuş sebebini araştırmak için alınan parçalar patalojiye gönderiliomuş
mafoldumben
kızlar doktorla konuştum local anestezi ile küretaj yapıcak pzt günü çok korkuyorum.
mafoldumben
teşekkür ederim canım..ayy kaçırdımm hepp
gülsüncmm kek yapmşssn galiba :)))
ellerine sağlıkk kuzumm
mafoldumben
valla bende bir tanesini yedim ve çok lezzetliydi...tavsiye edeim kızlar... ben kapağını kapattmadan üzerine havlu koydumki içine buharı damlamasın....gülsüncmm çok güzel görünüyo bee cokacimcoook
hehehe.. o zaman sende porselen derin tabakla yap canım:))))gülsün süper cnm...
ama bu anca eşime yeter,bana kazan lazım şöle kocaman :))
ellerine sağlık gülsuncum
bende yapıcam vaktim olunca merak ettim nası oluyomuş tencerede die :)
Çok güzel oluyor.ellerine sağlık gülsuncum
bende yapıcam vaktim olunca merak ettim nası oluyomuş tencerede die :)
Ellerine sağlık gülsüncüm bu aradaolumunekankayizsmilevalla yap canım.. çok basit birşeymiş..ve çokta lezzetli:))
mafoldumben
canım sende spordan gelince yat hemen uykunu al sabah erken kalk ütüsünü yapıver ortalığı biraz toparla yine git cnm...
Kendimi dinledim sanki sen anlatınca.
...............
Rabbim sana da kolaylık versin Pasaklı :Saruboceq:
iyide canım benim bu adam günde 1 gömlek giyiyordur.. sende bu akşam ütüle 1 gömlek 1 pantolon... bütün ütüleri bitirmek zorunda değlsinki.... kalanını hafta içide yaparsın....
yarında gelirsin bizim tarafa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?