Nnurdan ben deneyimlerimden sonra tek doktora bağlı kalmamayı öğrendim evet bazen hepsi farklı şeyler söylüyo ama bi şekilde doğruyu buluyosun biz bayanların işi çok zor kadın olmak çok zor kesinlikle eş korunmalı çünkü biz kadınlar bütün mikropları onlardan alıyoruz acı ama gerçek yara hakkında bişey diyemem ama doğum kontrol ilaçları kistleri iyileştirmede iyileşmesini hızlandırmada birde regl düzenlemede kullanılıyor
Uc arkadas tren istasyonuna gitmisler. Iclerinden biri giseye yaklasip� bilet almis ve trenin kalkmasina ne kadar zaman oldu sormus.
Bir saat on bes dakika... Arkadaslarina donmusaha cok var, hadi gidip su karsIki kafede cayicelim... Oradan buradan derken l�f
l�fi acmis...Birden tren duduguyle kendilerinegelmisle r. Kosarak disari firlamislar ama,nafile.. .
Tren kacmis..
Sormuslar: - Sonraki tren ne zaman?Bir bucuk saat sonra...
Yine donmusler kafeye. Yine cay, yine l�f ve derken yine duduk sesi. Kosmuslar ama bu defa da treni kacirmislar.Bir saat sonra bir tren
daha varmis.
Donmusler kafeye... Ama bu kez uyanik duruyorlar.
Trenin sesini duyar duymaz kalkmislar ve kosmaya baslamislar. Iclerinden ikisi; biri bir vagona, digeri baska vagona zar zor yetismis...� Ucuncu ise geride kalmis ve � yetisememis. ..
Bir sure dovundukten sonra baslamis katila katila gulmeye.
Durumu goren istasyon memuru dayanamayip sormus:Hem treni kacirdin hem guluyorsun!
Nasil gulmeyeyim!.. . Onlar beni ugurlamaya gelmislerdi..
bal bende baktım şimdi ama istediğim bişi yok bu hafta :sinifsinif:
ada yazdıklarını okudum tek tek biberiye yağını göbeğimi eritmek için aldım spora giderken süreceğim güzelce öyle gideceğim
ayrıca incire de bayılırım hele cevizle bademle oooff cokacimcoook
kızlar fincan keki yaparken fincanı margarinle yağlamayı unutmayın siz yinede
tarifte yağlayın diyor ya belirtilmemiş hangi yağ olduğu...sıvıyağ iyi yağ olmuyor haberiniz olsun :)))
kızlar fincan keki yaparken fincanı margarinle yağlamayı unutmayın siz yinede
tarifte yağlayın diyor ya belirtilmemiş hangi yağ olduğu...sıvıyağ iyi yağ olmuyor haberiniz olsun :)))