ben de dün işten çıktım direk eve gittim....
hemen beyazları attım makineye....
onlar yıkanırken kocişe aldığım but çevirmeyi biraz ısıttım,yanına domates biber söğüş yaptım...bir bardak ta ayran...
kocişin yemeği hazırdı...onu kaldırdım,yedirdim...gönderdim.
Daha sonra hemen taze fasulyeleri ayıkladım pişirdim,o pişerken tozları aldım,çamaşırları katladım...mak.den bulaşıkları boşalttım...
beyazlar bitti onları astım...
kızkardeşim geldi,beni aldı gittik annemlerin evine...
3 kardeş bir de köpeğimiz 30 dk. kadar keyif yaptık :)))
sonra yorgunluktan sızmışım...
Canım ne demek etmezmiyiz ederiz tabi. Ama üzülme sen nolur.:1no2:ben çok bunaldım balcım biliosun aylardır yaşadıklarımı( artık doktora gidip o masaya oturmak istemiyorum (( bide ben farkedicem hissetmesemde anlıcam ne yaptığını dayanamam ben... ağlamaktan helak oluyorum her gittiğimde zaten.dua edin ne olur benim için geçsin bitsin herşey bir an önce:gitme:
çok sağol canım böyle söylüosunuz ya valla içim rahatlıo hepinize sonsuz teşekkür ederim desteğiniz için:)nurdancım üzme kendini, buda iyileşmen için gereken sürecin bi parçasıi
seni anlıyorum, ne kadar korktuğunu biliyorum ama iyileşmen için katlanman lazım tatlıjm
yokmuş orda işte sorun ordacanım genel aneztesi yapın diye rica etsen.....
teşekkür ederim canım... seninde ellerine sağlık..
sağol adacım... akşamada misafirlerim var... vercem çayın yanında ... iyi oldu valla güzelim sayendeaklinialirimsmile
:))) koçişemi aldırıyon...
ben çok bunaldım balcım biliosun aylardır yaşadıklarımı( artık doktora gidip o masaya oturmak istemiyorum (( bide ben farkedicem hissetmesemde anlıcam ne yaptığını dayanamam ben... ağlamaktan helak oluyorum her gittiğimde zaten.dua edin ne olur benim için geçsin bitsin herşey bir an önce:gitme:
ben de dün işten çıktım direk eve gittim....
hemen beyazları attım makineye....
onlar yıkanırken kocişe aldığım but çevirmeyi biraz ısıttım,yanına domates biber söğüş yaptım...bir bardak ta ayran...
kocişin yemeği hazırdı...onu kaldırdım,yedirdim...gönderdim.
Daha sonra hemen taze fasulyeleri ayıkladım pişirdim,o pişerken tozları aldım,çamaşırları katladım...mak.den bulaşıkları boşalttım...
beyazlar bitti onları astım...
kızkardeşim geldi,beni aldı gittik annemlerin evine...
3 kardeş bir de köpeğimiz 30 dk. kadar keyif yaptık :)))
sonra yorgunluktan sızmışım...
kısss bitmiş çamaşır suyum gitçem alcam bu akşam kendimi çokm yalnız hissediom valla çamaşır suyum yok die:))
sağolun kızlar geçicek elbette ama ona bişey olmasına dayanamıyorum ellerine yüzünü yıkadım üstünü ince giydirdim uyansın ilacınıda vericem hemen benim kıza banyo yapmak iskence gibidir normalde de çok zor babsıyla yaptırırımn korkuyo çok fazla o yüzden banyo yaptıramadım dün parka götürmüştüm ordan mikrop kapmış olabilir çocuk boyle boyle büyoyo ama biz telaş yapmadan duramıyoruz
güle güle kullan cnm
bu arada çsuyun bitmiş ya :)) aklıma ne geldi
sen bekar olsaydın ne yapar eder seni domestosun sahibiyle yada oğluyla evlendirirdim :))
nurdancım güle güle kullan süpürgeni canım bende değiştirmek istiyorum ama benim istediğim biraz pahalı beklemedeyim
Yukarıyı okumadın mı bebiiim zararlıymış baksana!
pasaklım ya.....
madem öyle sen bana yardımcı olmuyorsun o halde eve kadın tutalım de....
tercih yapsın ya maddiyatı düşünmeyip yardımcı tutacak ya da sana yardım edecek...böyle de olmaz ki ya....kalmadıysa gömleği ütülesin 1-2 tane hepsini yapmıyorsa bile,ne demek pazar gününü ütü yaparak geçirmek istemiyorsan.....
ya evet, ama Allahtan eşimin amcasının halı yıkama fabrikası var, onlara götürür benim ki..oyy işler çok desene yolla halıcıya boşwer
yarın anneme gidicemde öğleden sonra o yüzden bu akşama sıkıştırıyorum işleri ben erken evde oluyorum kocada 8 de yapıverim bari yemeğimde var zaten olumunekankayizsmile
canım sağollllll :)))yerimsenibennurdann canım geçmiş olsun yaa ağlama nolur hepsi geçicek bebişim
biliyorum canım allahtan eşim ve annem hep yanımdalar kadın geldi bana hastayım die eşimde bu ara hep işte yaağlamakla biliyosun bişey düzelmiyor moral çok önemli
ikraaacım kızına geçmiş olsun
sirkeli suyla bir silseydin bedenini rahatlatır ya
öyle diyorlar...
efsuncum sihirli su nedir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?