kısss ada ne güzel bi selamdı böyleefsun_zeren, NNURDAN+, sel, organiksheker+, gulsunn+, COTURNIX+, bal63+, caspersy+, PasakliMinikTanrica+, ikraaa+
hepinize şöyle topluca bir slm. vereyim dedim :)))opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım tekrar allah şifa versin ama bu ara havalardan çocuklar çok ceyranda kalıo normal hasta olması sıkma canını...canım sihirli su kıvamlı çamaşır suyu gibi bişey ama çok etkili ve güzel ellerde kokmuyoda marketlerde satılıyor tertemiz pırıl pırıl yapıyor her yeri:lepi:
sağol canım öyle yapmmaya çalışıcam internetten de bu konuda uzak durucam gitçem yatçam kalkçam:)nnurdan cıım geçecek canım sevdiklerin yanında ne güzel beterin beteri var haydiii canım şöyleee bi gel kendine hadi bakalım ağla üzül nereye kadar kendinide bizide ailenide üzme hadi tatlım pozitif düşün
kız misafirin mi var akşama?slm adacıkkk..........
gülsün aramadı bu misafirler hala bende aramıycam diyorum ama çat kapı yapmazlar heralde delüler...
canım ama annemde özel poliknikte oldu... parça alcaklardı ve genel aneztezi yaptılar.. dışardan doktor getirilmişti hastane tarafından....yokmuş orda işte sorun orda((( burda yapmıyoruz dedi locale de 130 tl para alıcaklarmış çok değil tabi.
özel polikliniklerde uygulanmıo herhalde.
canım çok geçmiş olsun tekrardan.kızlar kızımın ateşi biraz daha yükselmiş eteş düşürücüverdim az işlerim var yapıp hemen gidicem yanına gelemeyebilirim hoşçakalın
güzeim onlkarın gelceğini söylediği saatte sen dışarda olmaya bak:))slm adacıkkk..........
gülsün aramadı bu misafirler hala bende aramıycam diyorum ama çat kapı yapmazlar heralde delüler...
kız misafirin mi var akşama?
güzelim sana da çok geçmiş olsun daNnurdan cım sana kendimden örnek veriyim iki ay önce bebek yapmaya karar verdik birden ara kanamam oldu aaaa dedim noluyo ş yerindeyim napacağımı şaşırdım hemen randevu aldım dr gittim yumurtlama kistim varmış yumurtam çatlamış belli bi olgunluğa erişmiş ama vucudumdan atamamışım biz bebek düşünürken dr doğum kontrol ilacı verdi kullandım ama hiç moralimi bozmadım ilaçdan öncede 2 tane iğne oldum kanamam durmadı ve bide üstelik çalışıyordum ilacım bitti dr gittim ama nasıl pozitifim dr şaşırdı vajen ultrasyonla baktı geçmiş dedi biliyordum dedim dr teşekkür ettim bi dahaki görüşmemizde bu ekranda kese görürüz inşallah dedim güldük çıktım haaa tabi okuduğum kitapların büyük rolü var
kızım sen ara onlarımı beklicen akşama kadargeçen hafta yarın akşam için konuştuk
netleşip dönücektiler ama dönen eden yok
üstüne bide tatile çıkmış haber vericek hatun
ben gene evde hazırlıklı olurum
kırmızı biber aldım akşam közlerim
sarma içi ve yaprakları hazırladım akşam onları sararım
börek eşimden
dolgu kek yapıcam
bide patates salatası gibi bişe yada rus salatası tammdır napiim
gelmesseler biz yeriz
ama yarın bakırköye nasıl gidicem?? onlarımı beklicem((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?