canım bence fincanda kek tarifini o şekilde denee... sanki daha iyi olur gibime geldi...
he gidicem cnm şimdi..iice karakız oldum ama ben..bnmkide bronz ten sevmii ,bende 5 dk dursam kararıyom..gitmesemmi die düşünüyom ama bunaldım çok sıcak..napiim artık ...
e buble bende ekli ama albümü göremedim ?
aa bende yarın yapcaktım ve senin gibi yaş maya koycaktım... napsam acaba şimdi yaa....
teş.ederim canım... beğenmene sevindim... bir dahakine çeşit çeşit yapmayı düşünüyorum zaten..... ceviz, üzüm, damla çikolata:)))
:roflol::roflol:kızlarrrrrrrrrrrr
)))
aa bende yarın yapcaktım ve senin gibi yaş maya koycaktım... napsam acaba şimdi yaa....
teş.ederim canım... beğenmene sevindim... bir dahakine çeşit çeşit yapmayı düşünüyorum zaten..... ceviz, üzüm, damla çikolata:)))
gazozlu poğaça tarifi kkdan libyana'dan kızlar linkinide burada
cuteem fırın soğukken poğaçaları koyman gerekiyor ve pişince fırının kapağını hemen açman gerekiyor
küçük küçük yapmak daha iyi çünkü fena kabarıyor kocaman oluyor
aynen eşinin dediği gibi ekmek kadar büyüyor
aman gülsünüm mayalandırma hamuru hemen at fırına..yarım paket koy valla ekmek gibi oldu yavs birde uğraştım şeklini sigara böreği gibi yaptım..görüntü güsel oldu ama..
çok mayalandığından 2 tepsi oldu yani düşün ,lezzetmi kalır
Hahahahaa ben napim be bacım he ben napim.kızlar evet alıntıları siler misiniz...
gulsuncum aynen şu anda o yemeğin lezzetini hissediyorum tüm damağımda :)))
nurdan hiç sana göre değil biliyorum enerjisi yüksek arkadaşım da ama benim de sebebim var sen de bunu biliyorsun...
neymiş reddedilmek görsün bakalım :)))
Hoşgeldin canımancak gelebildim yahu işler bitmedi
Anladım canım belki yorgundu, çok da çektirme :)bu dönemde libidonun tavan yaptığını ben de biliyorum...
hatta şu an benim de yeni bitti....ama ben yinede onun bu yaptığının ne demek olduğunu anlaması için kendimi tutuyorum :)))
aaahhh ah keşke sağlığım yerinde olsa da hep versem:)))kızlar evet alıntıları siler misiniz...
gulsuncum aynen şu anda o yemeğin lezzetini hissediyorum tüm damağımda :)))
nurdan hiç sana göre değil biliyorum enerjisi yüksek arkadaşım da ama benim de sebebim var sen de bunu biliyorsun...
neymiş reddedilmek görsün bakalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?