Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlarrrrrrrrrrrr
olaya bakın hele....
bay hücre diyeceğim...anlarsınız kızdığımı zaten :)))

aramış az önce hadi prenses biraz erken çık gel de kocişe yemek koy o da seni yesin diyor...
noldu dedim....heeee elime düştün :)))
hatırlıyorsunuz geçmişi...nasıl da bozulmuştum...
ohhh kıvransın dursun bakalım,ben bunun acısını çıkartırım diyordum...pazardan beri hasret hücre bey :)))

Ben olayı bilmediğim için bişe diyemicem ama kızmışsın anladım :)

Son düzenleme:
canım bence fincanda kek tarifini o şekilde denee... sanki daha iyi olur gibime geldi...

olur canm :))))

cutemm tatilin keyfini çıkar ohh ne güzell

canm toz maya koy benm gibi..

kızlarrrrrrrrrrrr
)))
:roflol::roflol:
:kedi: ayy kıyamamm
bende 3 gecedir aşkm yanaştıkca hep uykum var demişim :)))
sabah tmm tmm istemiyorsn sen beni die triplerdeydi aşkmcm :))))

Son düzenleme:

aman gülsünüm mayalandırma hamuru hemen at fırına..yarım paket koy valla ekmek gibi oldu yavs birde uğraştım şeklini sigara böreği gibi yaptım..görüntü güsel oldu ama..
çok mayalandığından 2 tepsi oldu yani düşün ,lezzetmi kalır

adam...alıntı yapmadım silersin diye...
demekki neymiş.. intikam soğuk yenen bir yemekmiş::lepi:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok tatlım şeklinden demedi..küçük yaptım zati..şekil ok.. ama lezzet o aynı ekmek gibi oldu..çok mayalandı çook yok denicem gene...

ben çıktım kızlarr ,çok sıcakladım..kucağımda da laptop kaynattı beni yani ısısı...serinliyim ..poğaçalarımı yapıyım pişerken uğrarım size vaktim olursa...opuyorumnanaktan

hmm peki canım.. böyle yapayım bendeee....

evet mayasını biraz azaltmakta çözüm olabilir :lepi: çünkü kocaman olup şişiyorlar ama mayalamadan pişince aynı şekilde olmaz sanırım

pasaklıı
ben yarım saat mayalandırdımm
1 paket toz maya kullandm
hatta sıcak fırına koydumm pofuduk pofuduk oldu.. ve lezzeti süperdii

kızlar evet alıntıları siler misiniz...

gulsuncum aynen şu anda o yemeğin lezzetini hissediyorum tüm damağımda :)))

nurdan hiç sana göre değil biliyorum enerjisi yüksek arkadaşım da ama benim de sebebim var sen de bunu biliyorsun...
neymiş reddedilmek görsün bakalım :)))

Hahahahaa ben napim be bacım he ben napim.
Kocamın yüzünü gördüğüm yok, hafta sonları hiç boş kalmam sağolsun misafirlerim. bu hafta sonu yine başka yerde kalıccaz düğün var kayınvalideme geçicez. Bugün adet günümün son günü.
Libidom tavanda

bu dönemde libidonun tavan yaptığını ben de biliyorum...
hatta şu an benim de yeni bitti....ama ben yinede onun bu yaptığının ne demek olduğunu anlaması için kendimi tutuyorum :)))

aaahhh ah keşke sağlığım yerinde olsa da hep versem:)))
kıymetini bilin valla heee:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…