ulan 1 senedir iyileşemedi ki düldül:roflol:
ayy canm benmm
iyileşince telafı edersiniz bacm sıkma canını :)))
bak tirbiyesiz seni ayıp nan ayıpayy hava atmak gibi olmasın ama akşam gidip kocacmla sarılıp uyuyaym ben en iyisi :)))))
ya da uyumayız hehehhehe
aaah aah bi iyileşsem 1 hafta yıllık izin alıcam:teytey:sen bi iyileş cnm
atarsın bol bol merak etme
önce sağlık..
ayy hava atmak gibi olmasın ama akşam gidip kocacmla sarılıp uyuyaym ben en iyisi :)))))
ya da uyumayız hehehhehe
ulan 1 senedir iyileşemedi ki düldül
adam iyileşsem bile dokunmaya korkuo eror vercem die:))))delikafadulden
Benimki kışın 3 ay gece çalıştı, şimdide bir buçuk aydır gececi.canım bende 2 ay kadar senin gibiydim... 2 haftadır kocam yanımda... ama sanırım önümüzdeki hafta yine geceye döncek ve ne kadar sürer bilmiyorum..(
:dilcikar:ayy hava atmak gibi olmasın ama akşam gidip kocacmla sarılıp uyuyaym ben en iyisi :)))))
ya da uyumayız hehehhehe
Yazık adama yaaulan 1 senedir iyileşemedi ki düldül
adam iyileşsem bile dokunmaya korkuo eror vercem die:))))delikafadulden
bak tirbiyesiz seni ayıp nan ayıp
ben burda hem sıcaktan hem libido fazlasından duvara tırmanayım sen nispet yapklava:
senin dediğin kavgada söylenmez uleeeyyn
:))) casper kocam gececi filan olsa seni fena yapardım cnmklava:
bende sarılıp uyucamda eşim çok sıcak diyoooyasakkelime
-
3 2 1 eroooooorrrrrrr
lütfen tüm kalkanlarınızı indiriniz...
kız ben 3 günlük evliyken gitti eşim işe doğru dürüst eve gelmedi tam ramazan üstüydü yaaa ben bahtsız bi kadınım yaasempatiksalakcinniNan ben 3 haftalık evliydim, kocam gece gitti kaynanam bir hafta bende kaldı gece korkmayayım diyeymiş, o kadar da dedim korkmam diye
tamam bacımm döner totomu öyle yatarım hehehehe
:roflol:
ayy benm aşkm da öyle dio ya
aşkm az uzak dur çok sıcak dio
ama uyuyunca beni boğacak kadar çok sarılıo :))))
baaaall
3 2 1 eroooooorrrrrrr
lütfen tüm kalkanlarınızı indiriniz...
teknik bi arızadan dolayı kapalıyız:))))
Nan ben 3 haftalık evliydim, kocam gece gitti kaynanam bir hafta bende kaldı gece korkmayayım diyeymiş, o kadar da dedim korkmam diye
Heee bizde evlendik 18 gün sonra Ramazandı, birde gececiydi, sen düşün artık bizi.kız ben 3 günlük evliyken gitti eşim işe doğru dürüst eve gelmedi tam ramazan üstüydü yaaa ben bahtsız bi kadınım yaasempatiksalakcinni
Yok sağolsun denize düşer boğulurum daha iyi, ama kaynanama sarılmam :)sarılıp uyusaydın kayınvalideye
gene oda eşinin bi parçası :)sositososito
kaynanamla görüşsem öyle yapıcam da olmii işte:))sarılıp uyusaydın kayınvalideye
gene oda eşinin bi parçası :)sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?