Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

evlenmeden önce libido yerlerdeydi bi evlendim hep tavanda bi çekemedim aşağı şu lanet şeyi:)))laelaelaelaelae

aaahhh ah keşke sağlığım yerinde olsa da hep versem:)))
kıymetini bilin valla heee:kedi:
Ay ne güldürdün ebni hee :)
Canım ya kıyamam düzelicek inşallah, moralde çok önemli biliyorsun, moralini yüksek tut lütfen. olumunekankayizsmile

evlenmeden önce libido yerlerdeydi bi evlendim hep tavanda bi çekemedim aşağı şu lanet şeyi:)))laelaelaelaelae
Hahahahaaa iş yerinde ki arkadaşlar mesela benim kinin gececi olduğunu anlıyorlar davranışlarımdan. Artık nasıl sapık bi görüntüye bürünüyorsam :roflol:

Hahahahaaa iş yerinde ki arkadaşlar mesela benim kinin gececi olduğunu anlıyorlar davranışlarımdan. Artık nasıl sapık bi görüntüye bürünüyorsam :roflol:
valla ben hep abazan geziom herkes bilio artık hastalıklı bu kız die:))))

Ah ah bu gece de yalnız
Revamı bu len...
Herkes kocasıylan uyurken ben koca evde tek başıma

(
başım ağrıyo sıcaktan..
kafamdan aşağı 1 kilo toz şeker dökücem....
ne libidosu ya :hulya:

Ah ah bu gece de yalnız
Revamı bu len...
benimki de gece işte dün gece eve gelmedi sabah 8 de geldi duş aldı üstünü değiştirdi tekrar gitti
eee adam bıktı tabi karısıyla da olsa kardeş kardeş yatıo napsın garibemsempatiksalakcinni

bide küretajdan sonra da 2 hafta yok oooooo hep yasak hep yasak yaaa bu ne be evlenmeseymişim keşkem:))

Benimki soranlara karıyla kardeş olduk diyo zaten :roflol:

hey siz gülenler siz bilir misiniz benim neler çektiğimi
kocamla ne kadar uzaklaştığımı
libidomun toplamının dünyayı 3 kez turayabileceğini

bilebilir misiniz heee bilebilir misinizdelikafadulden

:roflol:
ayy canm benmm
iyileşince telafı edersiniz bacm sıkma canını :)))

Ah ah bu gece de yalnız
Revamı bu len...

canım bende 2 ay kadar senin gibiydim... 2 haftadır kocam yanımda... ama sanırım önümüzdeki hafta yine geceye döncek ve ne kadar sürer bilmiyorum..(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…