Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biz burada oturmayı düşünmüyoruz yani yerleşmeyi düşünmüyoruz kocişin bekarlıktan kalma bir dükkanı var 60-70 binlik onu satıp ev alacağız da acele edemiyoruz işte.

oraya yerleşmeyi düşünmüyorsanız evide erteleyin tabi..adana yazıyo ya doğru mu oradamısın ?
ailen herkes orada mı ? bulunduğun şehirde araba ihtiyaç mı lux mü ona göre düşünmelisin..lux ise gerek yok tabi...çünkü araç masraf..ahh bu ay helee sömürecek bizi..sigorta,kasko derken..bide bi dünya benzin yaktık tatilde..

mg_love tatlım tabiki de önceliğiniz ev olmalı
ama sanırım sizin şartlar farklı o halde cutemin de dediği gibi arabanın sizin için lüks olup olmadığını bir gözden geçirip ona göre harehet edin

araba dedim arabalı reklam çıktı yanda ondan mı geç çıktı acap yoksa netim mi yavaş...

belimde feci ağrıyor..tarihe baktımda dün regl olmam gerekiyomuş..bekliyorum bakalım..belimin ağrıması bundan sebep olabilir..oncada işim var bu hastalıklarla nasıl yapıcam ki..temizlikçimi tutsam ne

biz burada oturmayı düşünmüyoruz yani yerleşmeyi düşünmüyoruz kocişin bekarlıktan kalma bir dükkanı var 60-70 binlik onu satıp ev alacağız da acele edemiyoruz işte.
aslında ben olsam asla bir gayrimenkulumu elden çıkarmam... ama siz bilriisniz...

bende cuteye katılıyorum... eğer ihtiyacınız yoksa araba sadece masraf çıkarıyor.... garajda dursa bile masraf....

hmmm
ben bozdurmayalım takıları bir kenarda süzülsünler diyorum kocişte saçma bir fikir diyor takacaklarını ayır gerisini kullanıma sunalım diyor ki bence bu daha mantıklı ama gönlüm el vermiyor mantıksız bir şekilde

cutee kıyamam yaa sende de mi bel ağrısı çok oluyor
bende de çok fena bel ağrısı var ama haftasonu yordum kendimi biraz ondan

uff kızlar yaa benim reglim tam tatile denk gelecek :gitme:

adet geciktirici kullan pasaklı ben bugün oldum bak.tatilde olmamak için içmiştim ay çok karnım ağrıyo yaaa.bişi dicem bide kızlar ayıp olmazsa eğer.adetine yakın hamile kalamıosun dimi?

geçmiş olsun cute dikkat et kendine cnm

cutee kıyamam yaa sende de mi bel ağrısı çok oluyor
bende de çok fena bel ağrısı var ama haftasonu yordum kendimi biraz ondan

uff kızlar yaa benim reglim tam tatile denk gelecek :gitme:

saolun kızlar..az önce bnmkine dedim belimde ağrıyor..en iyisi sen beni vur sende kurtul bende dedim :) bıktım acı çekmekten yafs..

pasaklıcım
bnm denk gelmedi gerçi ayarladım ben ona göre çıktık..hay allah napıcan erteleyenden kullan madem..ben hiç kullanmadım ama kullanılıyomuşya öyle...

cute karın ağrısı geçer dediler sırf o yüzden evlendim dermişim :roflol::roflol:
ama geçmedi..
şimdide bebek olunca diolar

adet geciktirici kullan pasaklı ben bugün oldum bak.tatilde olmamak için içmiştim ay çok karnım ağrıyo yaaa.bişi dicem bide kızlar ayıp olmazsa eğer.adetine yakın hamile kalamıosun dimi?

tam bilmiyorum ,öyle bir riski göz önüne alamadığım için öğrenmeye gerek duymadım :)

yok canım yok
kalamazsın zaten sadece 1 hafta gebe lkalabiliosun

cute şekerim ancak cevap verdim
yok canım adanada değilim
ailemde yanımda değil şeker yaaa
cute anımsatma ağlayacağımmmm yeni gelinim ben :))

dün eşim dedi artık zamanı geldi bebeğin dedi
bakalım artık hayırlısı ama tutmaz zaten bugün adet oldum :roflol::roflol:

cute karın ağrısı geçer dediler sırf o yüzden evlendim dermişim :roflol::roflol:
ama geçmedi..
şimdide bebek olunca diolar

işte o doğru canım yani en azından bende oyle oldu bekarken ağsıdan kıvranan var doğumdan sonra şimdi hiç anlamıyorum bile darısı size olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…