Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

cute reglden sonraki hafta canım.bizde daha tam bebek düşünmediğimiz için günlerini bilmiyorum hiç

1 hafta mı akannehir doğru mu bu ?

hangi hafta o reglden öncekiş sanırım dimi bazen erken oluyoz nasıl göze alınacak bu durum
düzenli bi adet döngün varsa bu yöntem başarılı oluo canım
ben böyle korunuyorum haplar zarar verio die
adetinin 1 inden başlayıp 10 a kadar sayıyorsun 10 la 17 arası tehlikeli
diğer günle gönül rahtlığıyla :)))

yok canım yok
kalamazsın zaten sadece 1 hafta gebe lkalabiliosun

nurdancım bu yöntemle korunma canım bence ben hamile kaldığımda yumurtalama günümde değildim bence garanti yöntemlere başvurmak en güzeli yumurtalama gününden hamile kalma şansın daha fazla oluyo sadece

nurdancım bu yöntemle korunma canım bence ben hamile kaldığımda yumurtalama günümde değildim bence garanti yöntemlere başvurmak en güzeli yumurtalama gününden hamile kalma şansın daha fazla oluyo sadece
başka sansım yok herşey yan etki yapıo
prezervatifi de sevmiyorum zorunlu olmadıkça kullanmıyoruz
en iyisi böyle:))ama yakın günlere dikkat ediyorum

başka sansım yok herşey yan etki yapıo
prezervatifi de sevmiyorum zorunlu olmadıkça kullanmıyoruz
en iyisi böyle:))ama yakın günlere dikkat ediyorum

hapı bende asla önermiyorum ama buda risk inşallah istediğin zamanda bebiş haberlerini alırsın canım

adet geciktirici kullan pasaklı ben bugün oldum bak.tatilde olmamak için içmiştim ay çok karnım ağrıyo yaaa.bişi dicem bide kızlar ayıp olmazsa eğer.adetine yakın hamile kalamıosun dimi?

canım kalmıyorsun.. rahat ol.... ben de nurdan gibi takvim yöntemine göre korunuyorum ama ben o zaman dlimini daha uzun tutuyorum... adetin ilk gününden itibaren 20 günden sonrasında korunmayı bırakıyorum... son bir hafta yanii.....

biricik.. hoşgeldin canım.. nasıl geçti tatil??

hoşbulduk gülsüncüm tatilim güzeldi tatlım ama eşimi çok özlemişim yaa...
gece hep uykumuzda bile birbirimize sarılıp öptük allah kimseye eşlerinin sevdiklerinin yokluğunu göstermesin

ben sinoptayken eşim aradı arkadşaımın eşiyle avşaya gittiler 1 gece kalmak için izin istedi bende izin verdim..dün dioki bidaha ne seni bi yere yollarım nede ben tek giderim dio

yazdıklarınızı şimdi okudum kızlar ama biz bu haftasonu gidiyoruz tatile
geçen ay başlamış olmam gerekmez miydi hapa :gitme:
ben tarihlere bakmamıştım daha yeni farkettim
nasıl bu kadar dalgın olabildim inanamıyorum kendime :mymeka:

pasaklıcım ne zaman dönüyorsunuz???
bu cuma kızkardeşimin kınası,pazar da düğünü...bu hafta sonu ben de doluyum yani....sonra pazartesiden itibaren izne ayrılıyoruz kocişle...sanırım annemlerin yazlığa gideceğiz...
bir daha ki hafta sonu görüşebiliriz belki :))) ne dersiniz,siz ne zaman dönüyorsunuz???
cute'ye de soralım...

saçmalama kı 1 ay öncemi başlıcan :)
5 gün önce falan kullanman yeterli ben öyle yaptım..tatilin bitene kadar kullan gelince bırak hapı tatlım

canım adet geciktiriciler için boyle bişey söz konusu değil sanırım sen yiede bi eczaneye danış doğumkontrol haplarına bi ay önceden başlaman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…