- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
pasaklıcım ne zaman dönüyorsunuz???
bu cuma kızkardeşimin kınası,pazar da düğünü...bu hafta sonu ben de doluyum yani....sonra pazartesiden itibaren izne ayrılıyoruz kocişle...sanırım annemlerin yazlığa gideceğiz...
bir daha ki hafta sonu görüşebiliriz belki :))) ne dersiniz,siz ne zaman dönüyorsunuz???
cute'ye de soralım...
saçmalama kı 1 ay öncemi başlıcan :)
5 gün önce falan kullanman yeterli ben öyle yaptım..tatilin bitene kadar kullan gelince bırak hapı tatlım
canım adet geciktiriciler için boyle bişey söz konusu değil sanırım sen yiede bi eczaneye danış doğumkontrol haplarına bi ay önceden başlaman gerekiyor
pasaklıcım ne zaman dönüyorsunuz???
bu cuma kızkardeşimin kınası,pazar da düğünü...bu hafta sonu ben de doluyum yani....sonra pazartesiden itibaren izne ayrılıyoruz kocişle...sanırım annemlerin yazlığa gideceğiz...
bir daha ki hafta sonu görüşebiliriz belki :))) ne dersiniz,siz ne zaman dönüyorsunuz???
cute'ye de soralım...
slm kızlarrrrrrr
hoşgeldin
bende seni sordum gelince
nasıldı düğün dernek
slm canım hoşgeldin...
resimlerini gördüm... çok güzel görünüyorsun... sanırım herşey yolunda gitmiş:))))
hşb canımm valla yeni gelebildik tatildeydik şuan annemlerdeyiz daha eve gecmedik.yarın gecicez hemen net çektircem eve :)) her sey cok güseldi hiçbir problem cıkmadııı tabi biraz hüzün vardı ama olur artık o kadarda sen nabtın snin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?