Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

biz bu hafta sonu gidiyoruz bi sonraki haftasonu dönüyoruz kısmet olursa ada kız
bi sonraki haftasonu da burada olamayacağız
inşallah uygun bi gün olurda görüşürüz :asigim:

saçmalama kı 1 ay öncemi başlıcan :)
5 gün önce falan kullanman yeterli ben öyle yaptım..tatilin bitene kadar kullan gelince bırak hapı tatlım

canım adet geciktiriciler için boyle bişey söz konusu değil sanırım sen yiede bi eczaneye danış doğumkontrol haplarına bi ay önceden başlaman gerekiyor

:kedi: :kedi: hmm ben doğum kontrol hapı gibi sanıyordum
sorarım bi eczaneye akşam
teşekkür ederim Şeniz

cnm bnm sanırım artık bana uyar her tarih
gidebileceğimiz yerlere gittik..bir misafirim olmaz ise yatılı falan uyabilir bana..
1 ağustosda abim izne çıkıyo bana gelebilirmiş..hafta sonu gezdiririz ama izni bayaa var
hangi gün gelir bilmiyorum henüz..bnmkinin teyzeside izne ayrılmış yeğeniyle onlarda gelebilir..artık denk getirir ayarlarız...

organikim şekerim ben sütle yapıyorum çok lezzetli oluyor
ama tarifim aklımda değil ada kız biliyordur mutlaka

bu arada kızlar...
tatile çıkarken yaptığım erikli tart güzel olmuştu (adakızın tarifi) ama dediğim gibi erikleri çok pişirdim..fırının üst rafına koydumki iyice pişsin...
tahinli kurabiyem malum biraz fazla pişmişti yanmadı ama istediğim kıvamda değildi pişirilmesi ben beyaz seviyom...ama lezzeti çok güzeldi (adakızın tarifi )

birde gazozlu poğaça olayını 2. kez tutturdum ama dediğim gibi yaptım bu kez..mayayı yarım paket kullandım..hamuruda çiğken fazla mayalamadım sadece 10 dk dinlendirdim...birde içine salça ile sosladığım sosislerden koydum ki çok leziz oldu,peynirliden daha güzeldi..bikaç ta zeytinli denedim oda çok güzel oldu birdaha peynirliyi yapmam...tabi şeklini yine minik mink sigara böreği şeklinde uğraştım..

adacım senin tarifler aralarda kalıyoya şöle yapsak mesaj sayısı altında yemek tarifi sayıları gözüküyo hani,örnek : pasaklı :)

oraya yazsanda aralardan bulmaya çalışmasak ?

akşamada yemeğim var dün etli yaprak sarma yaptım,kalan 1-2 sebzem varmış dolapta türlü gibi yaptım bide kuskus pilavı yanınada helva tamamdır akşamda kayınvalideme gideriz giderkende helva götürürüm

ya akşama ne yapsak derdi var değil mi birde
akşama eve gitsek kokuşmuş buzdolabımı temizlesek evi derlesek toplasak
yemek yesek ama ne yesek
evde hiçbişi yok

cuteee süpersin yaa ada kız valla kkya eklesene tariflerini böyle aralarda tek tek aramasak nası süper olur var yaaa
hepimizden her seferinde dua alırsın

spora başladığımızdan beri salata falan yiyoruz biz akşamları cokacimcoook
değişik değişik yapmak istiyorum ama ne yapsam
eve bol bol ton balığı aldım yememiz gerekiyor
bol bol ton balıklı salata yapabilirm stok sağlam

slm canım hoşgeldin...
resimlerini gördüm... çok güzel görünüyorsun... sanırım herşey yolunda gitmiş:))))

hoşgeldin
bende seni sordum gelince
nasıldı düğün dernek

hşb canımm valla yeni gelebildik tatildeydik şuan annemlerdeyiz daha eve gecmedik.yarın gecicez hemen net çektircem eve :)) her sey cok güseldi hiçbir problem cıkmadııı tabi biraz hüzün vardı ama olur artık o kadarda sen nabtın snin nasıldı

fotolar nerde arkadaş olalım hemencik
ben de tatilden işe döndüm direk
iznim bitti benim
bugün geldim bende düğün filan çok güzeldi hayal gibiydi çok fazla hüzünlü değildi salondan ayrılırken ağladım ben onun dışında eğlenceliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…