Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

saat 3 olmadan yemek hazrlayımda kocacıma götürem yesın ordanda dr gıtcez
teee çamlıcaya anam sankı başka yerde yokk

pılav bezelye corba etcem bezelyeyı cıkardım

Adakız nireye gittin yafs,seninle denk gelemiyoz bikaçtır..ben giriyom sen olmuyon,sen giriyon ben olmuyom pofff...
birde şu dipğer tariflerinide girsene tarif bölümüne..erikli pay ı ,tahinli kurabiyeyi..falan....

hııı ben birde şu kremalı patatesi yaptım..annemlerde beğendiler ..bnmki güzel dedi sadece bende benzer tarif vardı bulamıyom onda yoğurtla yapılıyodu..bidahakine yarısı yoğurt yarısı krema denicem bakalım,çok baygın olmasın die..

Amin canım inşallah. Ben hasır set neyim istemiyorum.
Kocam geceleri gitmesin işe yeter.
Bide Karnımız doysun, arabamız zaten var, bide evimiz olsun, sonra çocuk olur zaten.
He bide askerlik var Ben çalışmadan da ev dönsün, o kadar

he sel anladım sımdı annem cok gırerdı

cute senın nen var hacı gecmıs olsn
Anladıysan no problem, böle kavanoz gibi bişey o
saat 3 olmadan yemek hazrlayımda kocacıma götürem yesın ordanda dr gıtcez
teee çamlıcaya anam sankı başka yerde yokk

pılav bezelye corba etcem bezelyeyı cıkardım
yakın mı kocanın iş yeri evinize, ne iş yapıyo senin kocan :uhm:

he sel anladım sımdı annem cok gırerdı

cute senın nen var hacı gecmıs olsn

ploraktin bende yüksek olduğundan beyinde minik ur diyim adı başka bişi tıpta..çıktı ..7 mm kendisi..onu kontrole giriyom her yıl büyüme-küçülme varmı die..küçülmedi körolasıca..ilacıda bıraktım..MR a gircem die mayısda gircektim düğün telaşına kaldı..boyunda da fıtık çıkınca ona koşturdum..gitmem lazım haftaya düşünüyorum gitmeyi..

balcığımın anneannesine ve böcüğümüze çok geçmiş olsun diyorum
ve kahvemi içmeye iniyorum...geleceğim foto ekleyeyim düğünden :)))

sel sen gocanı nasıl göruyon hacı
ne zor yaa bazen benımkıde gece gıdıyo sabah gelıo ama evlendığımızden berı cok şükür sadece 15 gun ayrı kaldık öle

eşim k koçta calısıyo sabah 8 den 4 e kadar evıme yakın şubede 4ten sonra ataşehırde
15 gndr böle
ama keşke hep yakın olsa mamalar yapıp götursem

evınızde olur ınşi
ama daha askerlık mı var ohooo cokmuş nan senınde askerlığının bıtmesıne
neyse zaman dedığın nedırkı hemen geçer
hersey ıstedığın gıbım olsn hacı

cute ayy cnm benım Allah beterınden korusun senı

nurdan tmm korkmam nan yanı ınş

ada h geldın ben cıkıp hemen döncem

ekle tabi adacım...

saol böcük,Allahım tüm hastalara şifa versin...

hoşgeldin efsun..

giriyorum buraya takılıyorum yaa ,halbuki yetişecek işim var çalışma hevesi ile başladım bugün ama sizi meraktan girdim yine..

benimde bebişim olsa ama ailemin evi yakınımda olsa annem baksa gündüz iş çıkışı alsam bebişimi evimize dönsek...ve ev kendimizin olsa...bunlar bnm hayallerim..sanırım bebişim olamıcak bu sebeplerden
evi alırız Allah izin verirse o çok büyük bi hayal değil ama ailemin yakınımda olması hayal...
bnmki dio evin her odasına kamera koyarız bakıcıyı izlersin iş yerinden ama..bilemiyorum neyse şimdiden kafamı yormıyım..bu arada regl olmadım ağrılarımda geçti :S

işte sabhları karşılaşmıyoruz zaten o gelmeden ben çıkıyorum evden. Akşamlarıda ben eve geliyorum yarım saat sonra o evden çıkıyor. Öle
Dün eve gittim diyor ki bana günün bu saatten sonralarnı artık seninle geçirmek istiyorum :gitme: Nasıl üzüldüm var ya zaten o her gidişinde gözümün ucunda tutuyorum gözümün yaşını.
İstemiyorum artık kocamdan ayrı kalmak isyan çıkarcam memlekette!
Bide benim kocamı askere almasalar olmaz mı sankim

Ne güzel seninki yakınmış keşke bizde öyle olsak

ne kadar geçti günün :uhm:
Hoşbulduk canlarım sel cim cute gulsunn nasılsınız
İyiyiz şükür sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…