- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
benimkine göre dizden 4 parmak aşağı olacakmış o boy etekte iş yerlerinde farklı bir düşünce çağrıştırırmış en mantıklısı etek giymeyeyimmiş öleee
Tamam canım :)evt.. bende çok düşkünümdür neneciğimeee:1hug:
canım işlerini toparlayınca gelicekkk....:))
Böcük niye öle oldun lan, Regl mi oldun olcak. Ya bana bak benim popomda bi kere makarna süzgeci gibi olmuştu iğne olmaktan ama böbreğşmde taş vardı.belim ağrıyo selim
dün acele gttık koçiş tee işten geldı
totom kevgır oldu ama bana mısın demıo
bugün MR cekılecek
mıdemde cok kötü
ve bıleğimde bı damarım süreklı atıyo
öle bı atıyorkı tek elımle yazıyom atan damar parmaklarımı reflexs dışı hareket etmesını sağlıyoo
belim ağrıyo selim
dün acele gttık koçiş tee işten geldı
totom kevgır oldu ama bana mısın demıo
bugün MR cekılecek
mıdemde cok kötü
ve bıleğimde bı damarım süreklı atıyo
öle bı atıyorkı tek elımle yazıyom atan damar parmaklarımı reflexs dışı hareket etmesını sağlıyoo
Hımmm benim için baya kısa, 5 parmak olsa neyse de, karış olunca baya fark ediyociddenmi oda çokmuş yaa diz boyu olsun bari..
bnmki o boy eteği giydirmiyo zaten..yere kadar olanlar varya ip askılı ondan var bi tane giydimdde hiç bişi demedi ehh dedi..dün akşam elbise bakıyodum yemek alışverişi için çıktıkda dio beğendinmi bişi uzun bulmuşundur kesin...deli mi ne bnmkide böle işte
bugünki diz kapağından 1 karış yukarıda ..
İdrar tahlili falan yaptırdın mı, Varya ceyranda kalmış da olabilirsin, belini üşütmüş olabilirsin yani.aman aman hastayım dıomda selden başkası bişi demıoo:umursamaz:
gulsun tşkler
sel
bıkaç zamandır ağrıyord önce dedım hasta olcam ondan hasta oldum bıttı aradan bıkaç gün gectı gene ağrıyo,
dün gece artık duramadım evın yatmadık yerı kalmadı yerlerde yuvarlandım
dua bıle edeemdım mubarek günde
ama ığne oldktan sonra bıle bı faydası olmadı
bugn 3 gıbı MR gtcem ınş kötü bişi deıldır
valla bende erkek olsam karıma kısa etek giydirmem:))):roflol::roflol:
Aynen uzun olduğu sürece bi problem yok, ama etek kısa olduğu zaman sanki eteği o giyiyor o kadar rahatsız oluyor.
Bir tek tatil yerlerinde rahatım, o zaman herşey serbest freee :teytey:
Pardın pardon 3 gibi demişsin farketmedim.aman aman hastayım dıomda selden başkası bişi demıoo:umursamaz:
gulsun tşkler
sel
bıkaç zamandır ağrıyord önce dedım hasta olcam ondan hasta oldum bıttı aradan bıkaç gün gectı gene ağrıyo,
Bende bi düşünürdüm sanırım sempatiksalakcinnivalla bende erkek olsam karıma kısa etek giydirmem:)))
aman aman hastayım dıomda selden başkası bişi demıoo:umursamaz:
gulsun tşkler
sel
ben bu konuda eşime kızmıyorum üstüne hoşuma da gitmio değil hani:)Bende bi düşünürdüm sanırım sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?