Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

belim ağrıyo selim
dün acele gttık koçiş tee işten geldı
totom kevgır oldu ama bana mısın demıo
bugün MR cekılecek
mıdemde cok kötü
ve bıleğimde bı damarım süreklı atıyo
öle bı atıyorkı tek elımle yazıyom atan damar parmaklarımı reflexs dışı hareket etmesını sağlıyoo

benimkine göre dizden 4 parmak aşağı olacakmış o boy etekte iş yerlerinde farklı bir düşünce çağrıştırırmış en mantıklısı etek giymeyeyimmiş öleee

ciddenmi oda çokmuş yaa diz boyu olsun bari..
bnmki o boy eteği giydirmiyo zaten..yere kadar olanlar varya ip askılı ondan var bi tane giydimdde hiç bişi demedi ehh dedi..dün akşam elbise bakıyodum yemek alışverişi için çıktıkda dio beğendinmi bişi uzun bulmuşundur kesin...deli mi ne bnmkide böle işte
bugünki diz kapağından 1 karış yukarıda ..

evt.. bende çok düşkünümdür neneciğimeee:1hug:

canım işlerini toparlayınca gelicekkk....:))
Tamam canım :)
Böcük niye öle oldun lan, Regl mi oldun olcak. Ya bana bak benim popomda bi kere makarna süzgeci gibi olmuştu iğne olmaktan ama böbreğşmde taş vardı.
Senin nedeni bellimi niye böyle oluyo :uhm:

alla laa o ne ki yaa hiç duymadım böle uyarılar veren bi hastalık :uhm:
inşallah kötü bişi değildir belki stres yaptın ondan atıyodur damar..sıkma sakın kendini..

balın ananesinede geçmiş olsun

böcük çok geçmiş olsun allah şifa versin sanırım stresten oluyo sen çok fazla taktığın için işi kafana stres en bütük düşman vücüda zaten

Hımmm benim için baya kısa, 5 parmak olsa neyse de, karış olunca baya fark ediyo

aman aman hastayım dıomda selden başkası bişi demıoo:umursamaz:

gulsun tşkler

sel
bıkaç zamandır ağrıyord önce dedım hasta olcam ondan hasta oldum bıttı aradan bıkaç gün gectı gene ağrıyo,
dün gece artık duramadım evın yatmadık yerı kalmadı yerlerde yuvarlandım
dua bıle edeemdım mubarek günde
ama ığne oldktan sonra bıle bı faydası olmadı

bugn 3 gıbı MR gtcem ınş kötü bişi deıldır

Ya İslami evlilik sitesi de nedir yaaa! Varmı böyle bişi ne çıkaracağını şaşırıyor insanlar tövbe tövbe...
Güler misin ağlar mısın? İslami Evlilik Sitesiymiş

saoln canlarımm

aman sız bari bebek var mı demeyın
herkesın ılk aklından geçen bu ve ben cok sınırlenıyorm
hastaneden gelıom hemen komsu atlıo yoksa bebek mı
ınan elim kanası bebek mı dıolar yaa bı durn dıom anlamıolar zaten acıdan ölüyom bıde öle laflar ıyıce delırtyo

İdrar tahlili falan yaptırdın mı, Varya ceyranda kalmış da olabilirsin, belini üşütmüş olabilirsin yani.
Ne zamangitcen doktora şimdi sen

:roflol::roflol:
Aynen uzun olduğu sürece bi problem yok, ama etek kısa olduğu zaman sanki eteği o giyiyor o kadar rahatsız oluyor.
Bir tek tatil yerlerinde rahatım, o zaman herşey serbest freee :teytey:
valla bende erkek olsam karıma kısa etek giydirmem:)))

böcük
önüme aptallar aptalı bir dosya artı gerizekalılar gerizekalısı bir adam geldi ondan dönemedim
kuzum %99 stresten
çünkü bende böyle bir hastalık duymadım. kendini biraz sakinleştirmeye çalış bol bol uyu tanıdıklarıla buluş çok düşünmemeye çalış iş güç meselelerini

Pardın pardon 3 gibi demişsin farketmedim.
Bakalım ne çıkıcak canım, inşallah ciddi bişi değildir.
Bel ağrısını çok iyi bilirim ben ah ah

kız didikya :mymeka: sayfaya her saniye yenilemi diyim yani..

böcük geçmiş olsun canım çok üzüldüm(
allah şifalar varsin
balın ananesine ne olmuş ki ya?

Böcük panik atak olmayasın lan. Damarın tık tık atıyormuş bak.
Geliyorlar mı soldan soldan

Şaka bi yana bebiim çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…