Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

böcük geçmiş olsun neyin var tatlım

sel şimdiden iyi tatiller canımm
Sağol canım ama daha 2 hafta var
çocuk olana kadar çalışırım sanırım.. ama sonrasında çalışmak istemiyorum. .bu yüzden de hemen bebiş istemiyorum...
Aynen, Ben kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum.Doğurana kadar amenna am doğurduktan sonra çalışmak zayıf bir ihtimal benim için.
Yine de büyük konuşmiyim, nolcağımız belli değil

şimdi de yeni gelenler için kendi düğünümden koyayım bir kaç foto :)))
gerçi hepsini kimse görmedi...vakit bulup ta bir türlü evden yükleyemedim...ama sözüm söz :)))

çocuk olana kadar çalışırım sanırım.. ama sonrasında çalışmak istemiyorum. .bu yüzden de hemen bebiş istemiyorum...

ben şuan ayrılsam ayrılacak kıvama geldim bıktım baya
madden ihtiyacımız yok şükür ama evde oturmak ta hoş değil o kadar okudum ettim avukatlık ruhsatını astım evde oturup körelmek istemiyorum gönlüm elvermiyor
ama baştada yazdığım gibi ayrılmayı bırak kaçıp gidiverecek kıvama geldim. bazen diyorum ne okusaydım ne iş sahibi olsaydım ne uğraşsaydın.
ha diyeceksiniz ki ne iş yapıyorsun iş yerinde hiçbişi inanın hiçbişi yapmıyorum ama insanların riyakarlıklarından yalancılıkalrından bıktım usandımmafoldumben

bende ne kadar çalışmak istesemde imkanlar çalışmamam yönünde ilerliyo..hastalık ,bakıcı vs..bakalım kısmet inşallah imkanlar değişir...
bende ertelicem kısmetse olabildiğince ..ama yaşımız geçiyoya üzülüyorum..genç anne olmayı çok özenirim hep..abla kardeş gibi duruyolarya bazı anneler boshayallersmile
şimdi yapsak yine geç kaldık hayal kurmanın alemi yok nasılsa en iyisi ertelemek...:roflol:

pasaklıcım maşallah sana canım,eline sağlık...tarifini ver bakalım şu tiramisuyu sen nasıl yapıyorsun???

bir de en son yaptım ya hani fotosunu ekledim fincan kek...işte o sanki dibi cıvık gibi olduı
bu sefer niye öyle oldu anlamadım....
şaşırdım yani...ama lezzeti süperdi her zaman ki gibi...içinde de damla çikolata :)))
gulsuncum sen yaptığın da dibinde ıslaklık kaldı mı peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…