Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

ada resımlerıne baktımmaşallah cnm güzel olmuişsn
gelınde harıka ohhh döktürün bakalım

Kızlar dün neler yaptınızz

selam efsun zeren tanışmıyoruz ama yazayım
dün eve gittiğimde önceki günden faturasını tatilde olduğumuzdan ödeyemediğimiz elektriğimiz kesilmişti kociş ödediğinden gelmiş elektrikler eşimde dolapta bozulan kokan ne varsa atmış silmiş temizlemiş dolabı
ben eve ulaştım duşa girecektim yine tatilde olduğumuzdan küvette kalan azıcık su leke yapmış siyah siyah eşim onu yıkadı küveti ovdu bende girdim çıktım uzandım biraz
sonra kociş makarna ben imam bayıldı yaptım yedik birlikte
sinema kanalında bir geyşanın anıları vardı beraber izledik uzanarak. sonra kendimize balkona yatak yaptık uyuduk
öleeee

sen neler yaptın

Ben dün pazardan biraz patlican la yarım kilo bamya ladım. Bayılırım bamyaya bu akşam pişireyim diyorum.
Efsuncum bamya sevilmez mi yaaa...
Neyse kızlar ben yemeğe çıkıyorum görüşürüz, öpüyorum sizi

efsun h geldın kimsın hele sen
ben tanımıyıımm bıde küçük harf kullan
büyük harf yasak

evt sanırım ruhsuzumsempatiksalakcinni

ben dün günboyu dışarda iş görüşmelerındeydım
eve kendımı zor attım geceye kadar ağrı cektım
sonra koçiş geldı dr gttık
bugünde MR cekılecek

şimdı yemeği yapmaya başlasam ıyı olr ancak

yok kızlar düğün fotoların da hata veriyor ((

yaaaaa.. ama adaa yaaa... bekliyoz valla resimleri... ne yap ne et göster bizee:)))

Yok gulsunn tatil için gezmek için dayımlar var ama tatilimi onlarla geçirmek istemem
canım istanbul son tercihiniz olsun bence... hem felaket sıcak hemde burda kafa dinlenmez.....

love cum... bencede o kadar okumuşsun.. etmişsin... biraz sabırlı ol... bir süre sonra kendine bir büro açarsın.. olmadı çevre edinir birkaç kişiyle açarsın büroyu...

cutecim... canım seninde etrafında muhakkak eş dost olcak.. onların vasıtasıyla iyi bir bakıcı bulabilirsin... hiç kafana takma bence canım. yaş konusunda da sana katılıyorum.. bende senin gibi hayal ederdim.. annemle öyleyiz çünkü... ama artık geçti bizden....

fotolarını çok beğendim adacım
allah bir ömür böyle mutlulk nasib etsin size inşallah.

bende bayılırım bamyayaa,ah birde temizlemesi olmasa
kıymalı yemeğine bayılırım...
birde annem onlardayken kızarttı bize biraz irice olanlarını..biz minik severiz yemeğinde çünkü..
neyse yoğurt koyduk üstüne oda çok lezizdi...

tan bende yazıcaktım evet efsun büyük harf yasak..zaten hiç bi yerde kullanma farklı anlam taşır büyük harf..
yemekteyiiim...

Adacım geçen haftada yaptım bu tiramisuyu çok güzel oldu
ama dün akşam birebir aynı ölçülerde yapmış olmama rağmen muhallebisi biraz cıvık oldu kekin üzerine yayarken sorun yaşadım
Tarifini tabiisi kkdan aldım linkini ekliyorum hemen :lepi:
Tariften tek farkı iki yumurta ekliyorum ve sadece sarısını koyuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/275829-labneli-nescafeli-tiramisu.html

büyük harf bilmiyorduum sağolun arkadaşlar bende gidiyimde biraz pilav yeyip geliyiim bamyeyi bende evde yapar tyerim ama kalabalıkta yapılan bamye ıspanak pırasa yemem evde olsa bayıla bayıla yerim afiyet olsun yemeğe giden arkadaşlara döncem birazdan

ya pasaklıcım ben işte bu durumu anlayamıyorum normalde yaptığımız tarifler arada böyle error veriyor :)))
işte gulsun'e de sordum fincan kek'i o kadar yaparım tarifini de verdim size...ama son yaptığım da dibi cıvık oldu ((

markafoniye bikiniler falan var ..taytkini çıkmış ilk kez duydum
valla hafta sonu plajda bolca gördüm... ama çok saçma geldi b ana canım.. madem kapatıcaksın o zaman bileğine kadar kapatıcaksın.... biri zaten aslıkılarından giyinmişti.... altında da tayt....çok garip geliyor banaa....

canım benim bir tencereye 4 fincan sığdığı için ilkinde 15 dakika dayanabilmitim ve onların altı biraz ıslak kalmıştı.. ama kalan 2 tanesinde 20 dakika tutmuştum ve problem yoktu...

ben biliyorum bunu ve yıllardır bütün çevremdekilere uygularım.... 10 kişiden 2 si tutmamıştır... hatta kızkardeşimin ikiside tuttu.. ikiside kız...30 yaşındayken erkeği buna göre yapcakmış:)))) sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…