ben fena değilim ters bir sabah bugün birde tel faturası geldim iki ayrı hatta biri 100 biri 96 yuhh dedim yaaa
kocişte düğün öncesi normal trafik diyor
sen nasılsın
ya pasaklıcım ben işte bu durumu anlayamıyorum normalde yaptığımız tarifler arada böyle error veriyor :)))
işte gulsun'e de sordum fincan kek'i o kadar yaparım tarifini de verdim size...ama son yaptığım da dibi cıvık oldu ((
evet yani aynen öyle anlamadım gitti
kek aynı kek, un, süt, şeker, labne aynı ölçülerde kullandım hiç bir değişiklik yok
normalde daha katı bi muhallebi olması gerekirdi
neyse kırmat napalım inşallah tadı güzeldir cokacimcoook
ben fena değilim ters bir sabah bugün birde tel faturası geldim iki ayrı hatta biri 100 biri 96 yuhh dedim yaaa
kocişte düğün öncesi normal trafik diyor
sen nasılsın
bu yönteme göre bendede tutuyo 22 yaşımda temmuzun sonlarında hamile kalmıştım temmuz ağustos kız gösteriyo ama allahın bileceği bişey benc buna göre hareket etmemek lazım
kız evin yerine yeni bir halı serdik
öyle tüyleniyor öyle tüyleniyor anlatamam saçımın içinde bile topak topka buluyorum sanki halıda yuvarlanıyorum
sayesinde mobilyalar her yer tozlu gibi hep tüy kaplı anlamadım ki sıkıntısı nedir
bu yönteme göre bendede tutuyo 22 yaşımda temmuzun sonlarında hamile kalmıştım temmuz ağustos kız gösteriyo ama allahın bileceği bişey benc buna göre hareket etmemek lazım
ah adacım o takvimi hatırlatma onun yüzünden soğudum biirazda ,ben 30 yaşında düşünüyodum..bi baktımki komple erkek şimdi 31 diyom bakalım..ayarlanabilcekmi..
he gülsünüm bende hiç sevmedim taytkini kapalı değilki zaten..
biricik bakıyom fotolara ne şirinsin sen de...
yok kızlar tutan birçok kişi duydum bende o takvimden,tabiki Allah bilir ama böle bişi varken koyvermek yerine denemek isterim..bebişimiz olur ise eğer kız istiyoruz biz..birde bnmki illa kardeşi olcak dio onuda kız istiyo 31 imde doğursam 2.çocuğu kaçımda doğururum bilmem :bbo:
hatta 31 de başlanacak birde hamilelelik süreci falan var,hemen kalıcammı amaan..koyverdim gitti olursa olur napalım..