Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

Kim mr çektirdi geçmiş olsun kim hasta yaw
S.A. hatunlarım internetim bozuktu ve nihayet yapıldı geçmişte neler oldu bilmiyorum inş olumsuz bişey yoktur kimsede, sizi özledim ulen.

Kim mr çektirdi geçmiş olsun kim hasta yaw
S.A. hatunlarım internetim bozuktu ve nihayet yapıldı geçmişte neler oldu bilmiyorum inş olumsuz bişey yoktur kimsede, sizi özledim ulen.

anam ereğlim gelmiş...merak ettik seni...bide özledik gel öpeyimm Şeniz

kızlaar fotoları ekledim hem kına olanları hemde balayı ve tatil olanları..kına fotoları 09.05 e ekledim gitti..diğerinide görürsünüz zati tatil felan yazıyo...
Adacım facem yok ekle diyodun ya anca fırsat buldum...

çoook sıcak hava yaaa..bayılazayım şimdi...akannehir

anam ereğlim gelmiş...merak ettik seni...bide özledik gel öpeyimm Şeniz
a.s. Bebekkkkk naber :)Sende yanağını getir beybi eşine söyleme ama haha gece gece nasılda iğrenç espriler yaparmışım Bayağıdır noksanlığıma ver cutecim

Hemen bakayım.:lepi:

Ay inş o zaman cnm ya. Allah'ım en kısa zamanda daha iyi bir yer nasip etsin daha insaflı bir yer (AMİN).

aminnnnnnnnnnnn ınşallahhh

off sıkıntıda ne uyyabılıyom ne iş yapabılıyom
30 una kadar haber beklıyom bı yerden ınş olur
olmazsa iş bakcam acılen bulmam lazım
borclar olmasa sorn deılde borçları bıtırseydık Allahın ıznıyle

sen napan nan zabanan

Haber gelir umarım napiim beybi aş kendini diye yerli belgesel tarzı birşey var onu izliyorum anaa o da bitiyor

Son düzenleme:
bende yatak odamda yatağın ustnde dızımde laptopm yazıom boyuna
ayy bişi dıyım mı
ılaçtan mı nee aşırı wc ye gıdıyom ve mıdem süreklı kazınıyo süreklı aç sankı
oysa az bişi yıyıncede mıdem ağzıma gelıyo bulanmıo ama rahatsızlık veerıyooo
nıyekıne nan

Anaa ilaçtan olabilir ama önceden olmuyorsa bu günlerde fazla streslisinya ondanda olabilir cnm. Biraz bekle duruma göre atla git doktora. Bende geçengün gittim arpacık mı ne çıkmış geçiyor çok şükür.

yok yaa ben bu ılacı ıcmıycemm
galıba dokunuyo bana acayıp mıde bulantım oluyoo:bbo:keske ıcmeseydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…