Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

geldım nan geldım
özledınız demi

ulaa ölmkte para yaşamakta para
bıan evvel iş bbulsam cok ıyı olcak

efsun evinde kal sen ama gördüğüm kadarıyla eşin anneci.allah yardımcın olsun kıs

adaaa :roflol: buharayı aceleden bulgur die okursan,prinçleride sarı görürsen olacağı bu tabi...nasıl güldüm kendime..
sen tariflere ekle onu cnm oki

haydi öpüldünüz..:gitme:

efsunefe ve nurdancım kocişime kıyamadım napiim utanırdı söyleseydim onu mahcup etmek istemedim :asigim:

gülsüncüm haklısın canım ama bizde bi fark var benim eşim çok samimi akrabalarıyla çok kalabalıklar ama çok bağlılar biribirlerine
kuzenleri mesela kuzen değil öz kardeştir onlar için falan filan

benimde kocam tek erkek iki tane görümcem var biri eşimden 1 yaş büyük diğeride 35 yaşında falan

ay kızlar yaaa cuma gecesi yola çıkacağız bi aksilik olmazsa
perşembe günü kuaföre gitmem gerek ağda işi için aslında saçıma dip yaptıracaktım bir de ama şimdi havuz deniz derken yıpranacak zaten gelince yaptırıyım dedim
daha iyi olur sanki di mi

pasaklımmm bence şimdi yaptır...
gittiğin ortam da kocişine bakımsız görünme o kadar kişinin içinde...

ayy netime gıcık oldum bügün...yenile diyim donuyo..mesaj yazıom donuyo..bazı mesajlarım 2 kez yazıldı..adakız bulgur okuduğuma şükret..neyseki gün bitti...

yavrılarrrr kendinize ii bakın acelece girip çıktım işte napım..
hepinizi çokseviom..
iii günler efenim...

bence evinde kal bekarken asla kalkamam diodum sahur hazırlamaya evlenince.ama çok büyük bi mutlulukla kalkıyorum.evinde kal bence.ben ve eşim asla kimsede kalmayız.sen bilirsin ama evinde kal zorlansanda

yaa ben bekarkende kalkamazdım evlendik ilk ramazanda yine pek kalkamadım
zorlandım uykumu bölmekte ve eşimle sürekli bu yüzden kavga ettik
şimdi ramazan geliyor yine aynı şeyi yaparsan gider annemde kalırım aç aç oruç tutamam diyor
haklı çok haklı ama ne kadar istesemde ben gecenin o saatinde uyanamıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…