- 4 Temmuz 2009
- 6.322
- 4
- 156
ben pikeyi nasıl kullanıom bilionuz muBu sıcaklarda ne kullanıyordun ki bebişim sen
yatağa aynan böyle yatıom hiç kaldırmadan üstümüze falan da örtmüooz altımızda kaliiiii sıcaktan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben pikeyi nasıl kullanıom bilionuz muBu sıcaklarda ne kullanıyordun ki bebişim sen
gul_bumm,sestod
sizlere de merhaba kızlar....
ikraaaa sana da iyi ki sürekli böyle yapmışım değil mi??? bak şimdi aramızda,bizimlesin :)))
Bu sıcaklarda ne kullanıyordun ki bebişim sen
valla ne biliim annemin el emeğiyle ördüğü bi yatak örtüsü vardı dantel
onu bi koyduk düdük gibi oldu
oysa ablamın yatağına olmuştu
büyük biraz sanki ama ölçülerini tam bilmiom..
seninki nasıl büyük mü?
evet canım benimkide büyük birazbenimde yatağım büyük ölçüsüne uygun nevresim falan bulmak zor oluyo
serdiğim nevresimler yatağın arkasına sıkışmıyor kenarlardan çıkıyo dışarı çirkin oluyo
aynen canımal işte ya.....
gelen gözlüyor gözlüyor
iki kelam laf etmeden çekip gidiyor...
neyi okuyorsunuz anlamadım ki...tanıtın kendinizi katılın aramıza...yoksa hep bir ajanlık hissi doğuyor içime((
evet canım benimkide büyük biraz
bide mobilya almaya kaynanam da gelmişti
bu yatak için dio ki küçük
bir dedi iki dedi anne dedim 2 kişi yatçaz 3 kişi değil dedim susmuştu:roflol::roflol::roflol:
aramıza mı yatacaktı ne bozuldu:roflol:
ne sinirlenmiştimkoptum :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Anladım benim öle hazır 2 tane var değişik değişik kullanıyorum, 2 tane de dantelli var annem yapmıştı onları hiç kullanmıyorum valla.pike takımı delikafadulden geçen hafta kızlarla aldık ya cumartesi geldi 2 tane vardı pike takımım onları kullanıyodum zaten cumada gelmedim evdeydim ogün pike takımını değiştirmiştim şimdi yeni gelen ciciyi kullancam zaten pike örttüğmüzde yok çok sıcak oluyo yatak örtüsü niyetine örtürüyorum
Al canım al rahat oluyor.sel naber canım bende pike alıyım diyorm modaya uyyum
PİKE TAKIMLARI ,Çift Kişilik Pike Takımları ,şu nevresim aldığınız sitenin lingini gönderseniz şimdi geçmişe girersem çıkamam anim alaaah