Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

istersen sana dediğin cetveli yapayım benimki sorduğun cetvel adet uzunluğun sat ın gerek

bilmem mi pirjuvam ya bayramda kaynıcak senağlama onada bi üzülüyom kaynana evinde geçecek mafoldumben
cnm benimde bi nevi öyle olacak sayılır
çünküm kaynanamlar eltimler falan memleketteki evlerine gidecezzboshayallersmile
aman napalım bacım üzülme ,
şimdi sana yapıcam .. amannn burdaki gacılar hep yeni evliymiş Allah hepinize geçim versin ... içinde sizin bebelerinizin koşuşturduğu sıcacık huzurlu bi yuvanız olsun inş. :Saruboceq:
evet cnm yenı evlıyıs çoğumuz amin cümelmızın cnm

cnm sneınkınde ne yasıoo ne yazmk gerk anlamadımki benn

prıjuvacım bılıomm ben hatrlıomda kurbndada memlkete mi gitçektinis
ivet cnm bilmiyorumkismile
anaamm ee bizimki tatile denk geliyo..
tatil dediniz aklıma geldi..
nasıl süpriz yapam bee..en iyisi sabah erkenden kalkıp aşk kahvaltısı hazırlıyım ben..
başka neler yapsam acep bi düşiniim..

patiğim biz hiç nişan yıldönümü kutlamadık bilmiyorumkismile
ama kahvaltı fikrin güzell

Son düzenleme:
benimde söz nişan bi arada evde oldu ben nişan istememiştim sevmiyorum çünkü.
ama o cd kayıp laa
hala bulamıyorum bi kere bile izlemedik:(akşama unutmayımda bakim ona ben

doğru söylüyorsun cnm yaa..ertesi günde tati lzaten ne güzel olur..ohhh...nişan videomuzu takıyım ben birde arada bi ona bakarız hoş olur..

aa nişan elbisemide giyebilirim.. bak bak fikirlerim artıyo ne güzel..

ee şurda beyin fırtınası yaratıyoz herhall:))
ama nişan elbisesi benim aklıma gelmemişti yaa.....
yine de çok şıktım tabiki..

biz öyle yaptık... 11 ekimdeydi biizimkide... rakı-balık.... mezeler.... salonda masayı hazırladık.. spotları ve mum ışığını yaktık...... valla müthiş bir gece olmuştu... arkasına dizi koyamadık....efsunun deyimiyle kırmızı kart görmüştüm:))

ben hiç sevmem yeşil çayı ıyk
canım bende sevmiyordum ama çaykurunkini aldım... bergamut aromalı... içebiliyorum onu arada:))

cnm benimde bi nevi öyle olacak sayılır
çünküm kaynanamlar eltimler falan memleketteki evlerine gidecezzboshayallersmile
anam napalım bacım üzülme ,
ivet cnm bilmiyorumkismile

patiğim biz hiç nişan yıldönümü kutlamadık bilmiyorumkismile
ama kahvaltı fikrin güzell

ilk olduğundan olsa gerek kaydirigubbakcemile3 evlilik yıldönümüne çok varya ondan bi heves ettim :roflol:

Son düzenleme:
Hanımlar bu arada malum çoğumuz sabahtan başlıyoruz çay içmeye,:içelim:
sabah çay bardağınıza 3-4 adet karanfil atın ve gün boyu
içinde kalsın,inanın tadı nefis oluyor ve içen kişiye zindelik veriyormuş..hihoyyyt
ben dün denedim,çok güzel tadı,du bakayım zindemiydim diye düşüneyim biraz, :lepi:
hımmm evet evet cidden zindeydim...
hihoyyyt hihoyyyt

gülsüncüm kırmızı kartıma denk gelmiyo ,çok şaşırdım halbüki hep özel günleri ve haftasonlarını bulurdu hihoyyyt

biz öyle yaptık... 11 ekimdeydi biizimkide... rakı-balık.... mezeler.... salonda masayı hazırladık.. spotları ve mum ışığını yaktık...... valla müthiş bir gece olmuştu... arkasına dizi koyamadık....efsunun deyimiyle kırmızı kart görmüştüm:))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bı köye baraj yapılıyor dıe
köylulere yenı evler verılmış ama gercekten harıka evler
şimdıde beyaz esya ıstıyolar:mymeka:ne doyumsuzlar bee

songül aplam ben karanfili hiç sevmiyom ama,aşurelere bile koydukların de yiyemiyom..

keşke sevseydim zinde kalmayı isterdim..

Back
X