Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pasaklım ya yenı doğan bebişler çok tatlı kokuyoo oy yumuk eller ayklar bayılıorum bebklere ya=)Günaydın bu arada![]()
Çok heyecanlıyım bugün Eda'yı ve Kuzey bebeği göreceğiz inşallah hihoyyyt
kızlar amcakızım bi kampanya bulmuş 4 seans lazer epilasyon bikini kol altı bacak sanırım 78 tl gitmeyi düşünüyoruz.sonra yine bi kampanya bulur orayada gitsem bi 5 seans yeter:)
bcrk bnde gıtmek ıstyorum nerde nasıl bı kampanya arastrmn azm bcrk ole sağlıksız yerlere gıtmeyın gulom![]()
kızlar amcakızım bi kampanya bulmuş 4 seans lazer epilasyon bikini kol altı bacak sanırım 78 tl gitmeyi düşünüyoruz.sonra yine bi kampanya bulur orayada gitsem bi 5 seans yeter:)
evet songul abla 50kr =) akşam pazarı normlde 1tl idi .ama ben eve giderken pazardan geçtim için akşm aldım eşimde benı aldı gittik evimize=)=) bu aldıklarım 1 hfta yeter artık bizeee üstüne misafir bilem ağırlarımm =)=) bu arada narda güzelmiş akşam soyup YEDIKTE=)
boshayallersmile sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yapıp öyle evden çıkmamız lazım ya ama nasıl
her sabah bu yüzden tatsızlık çıkıyor evde gerginlik huzursuzluk bitmiyor
Fıkra Gibi No..:10
Fıkra Gibi Adı..:Ne Doktormuş be!
Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
''Amca sende basur mu var?'' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz''de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım... ''Ne doktormuş be, helal olsun..! Gözümden baktı, dötümdekini gördü