Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kızlar amcakızım bi kampanya bulmuş 4 seans lazer epilasyon bikini kol altı bacak sanırım 78 tl gitmeyi düşünüyoruz.sonra yine bi kampanya bulur orayada gitsem bi 5 seans yeter:)

evet songul abla 50kr =) akşam pazarı normlde 1tl idi .ama ben eve giderken pazardan geçtim için akşm aldım eşimde benı aldı gittik evimize=)=) bu aldıklarım 1 hfta yeter artık bizeee üstüne misafir bilem ağırlarımm =)=) bu arada narda güzelmiş akşam soyup YEDIKTE=)

gunaydınnnnnnlarrrr efnimmmm :)
herkese mutluuu mutlu bi gun diliyorum sabah yatakdan mızmızlanarak cıkdım ama şimdik iyiimm bugun formum yerındee :D:D
gecmiş olsun mblue ve birisi daha vardı sanırımmm :)
pazr alısverısın az tutmus canımmm bn patatesımı aldımmm kıslıkkk eltım almısss annemden alıckdım ama şimdi o almıs annemden almıcamm artık :D biz dün kocişle oyun oynadık legonun starwarsın oyunu cok keyflıydı tavsıye ederım :D:D dun eve gittim bi pırasa bıde makrna yaptım eltımdende tarhana corbası ve sarma geldıı ımmmm :)

Biricik çok iyi araştırmadan girme bu işe,
herkes lazer yapar ama nasıl yapar bilemiyorum
bu arada akşam balj-konda balık yaptı mı eşin??

Günaydın bu arada :1:
Çok heyecanlıyım bugün Eda'yı ve Kuzey bebeği göreceğiz inşallah hihoyyyt
pasaklım ya yenı doğan bebişler çok tatlı kokuyoo oy yumuk eller ayklar bayılıorum bebklere ya=)

kızlar amcakızım bi kampanya bulmuş 4 seans lazer epilasyon bikini kol altı bacak sanırım 78 tl gitmeyi düşünüyoruz.sonra yine bi kampanya bulur orayada gitsem bi 5 seans yeter:)

o süpermiş cnm fiy uygunda epilasyon önmli bi konu araştrmadan gitmeyın cnm daha önce ordan memnun klmyanlar varmı bi raştırın

ben 20 tl ye gidiyorum :D

hemde çok memnun kaldım..kampanyadan yakaladım.
sadece koltuk altı bnmki..
memnun kalırsam dvmını gidicem..beşiktaşta.

Son düzenleme:
boshayallersmile sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yapıp öyle evden çıkmamız lazım ya ama nasıl
her sabah bu yüzden tatsızlık çıkıyor evde gerginlik huzursuzluk bitmiyor

evet songul abla 50kr =) akşam pazarı normlde 1tl idi .ama ben eve giderken pazardan geçtim için akşm aldım eşimde benı aldı gittik evimize=)=) bu aldıklarım 1 hfta yeter artık bizeee üstüne misafir bilem ağırlarımm =)=) bu arada narda güzelmiş akşam soyup YEDIKTE=)

Çok iyi ,bizde anormal nar tüketenlerdeniz.
3 kilo nar 2 günde bitiyor..
akşamları eşim temizler,kaselere koyar,bizde afiyetle yeriz...
ama ben burada 1450 den alıyorum.
iki kişi olunca bu kadar şey 1 hafta yetiyor demek ,vallahi bravo...

boshayallersmile sabahları erken kalkmam lazım kahvaltı yapıp öyle evden çıkmamız lazım ya ama nasıl
her sabah bu yüzden tatsızlık çıkıyor evde gerginlik huzursuzluk bitmiyor

Neden hepsi lazım gülüm ya,
hadi erken kalk işe gitmek için,kahvaltı neden şart,
ben dairede yapıyorum kahvaltımı mesela...
hımmmm senin aşkoşun seni aç göndermek istemiyor dimi??

Nurdancım geçmişe baktım birazda trakyaya yakın kısmı ise İstanbulun Bursaya gidip gelmesi zor eşinin bence yalnız gönderme ya da deneyin bir süre olmadığını anlarsan gelirsin sende..üzme kendini..herşeyin hayırlısı..

Fıkra Gibi No..:10
Fıkra Gibi Adı..:Ne Doktormuş be!

Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğimiz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
''Amca sende basur mu var?'' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz''de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım... ''Ne doktormuş be, helal olsun..! Gözümden baktı, dötümdekini gördü

:roflol::roflol::roflol:

pasaklım erken yatsan
eşinde sevıyo aslında evde kahvaltıyı
hanı anası hazrlarmış ya ona
bence bı dene bakk
bugun ben kalktım börek yaptım kendı kendımle kahvaltı ettım
kocam gececı dıe uyandrmadım
oda işyerıne göturur artık

saol ablacığım geçmişi cok merak edıyomm ama vaktım yok:(
önemlı bişi var mı

pasaklımmm edam nasıldı

pasaklım valla bende evde yapamıyorum..süt alıyorum iş yerine,birde şu tam tahıllı kahvaltılıklardan midem rahatladı eskiden poğaça yiyodum kötü oluyodu..
bazende acele sadvic hazırlıyo eşim evde onu yiyoruz..iş yerine getirip..
sütü eşim yemiyor ama ben onu yerken o iş yerinin önünden sandvic yaptırıyormuş..

Back
X