- 23 Şubat 2010
- 4.437
- 25
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yinede alternatifiniz var işte ne güzel...
nasıl bildim boş geçirmeyeceğinişilede iyi fikir ama
)
bol keyifler cnm..
bende oluşumun adını kayra koycam snedne önce doğyurcam -tatlicadiarzu-ben erkek ısımlernde kayraya bayılıyorum inşallah ilerde bı kızım bı oğlum olsun ıstyorm Allah gonlumuze gore verırı ınsallahhmblecım hadı hayrlısı bakalım
![]()
yaaa bilmiyorum ben öle pek sakınmıyorum yaa
yaa ne bilim benim arkadaşım dolaptan fincan almazdı ama ben günlük işlerime devam ediyorum öle naz niyaz hiç bana göre değil
günlük iş derken ağır falan kaldırma tabi..birde çok merdiven çıkma cnm..diğer türlü dediğinde doğru ama sakınılan göze çöp batıyor cidden..
basenleri eritmek için kalçaları duvara vurmak çok tehlikeliymiş kızlar spor hocası söyledi geçenlerde
o bölgedek liflerin kopmasına neden oluyormuş ve geri dönüşü olmayan tahribatlara sebep oluyormuş
patikim bende hiç bi çözüm bulamıyorum benim herife boşver hiç yorma kafanı sen :gitme:
songül ablacım ben bi iki kez yaptım o mektup işini ama eşim cevap yazmaya tenezzül bile etmedi sonra konuşuruz saçmalama şimdi diye geçiştirdi hevesimde kalmadı açıkçası
biz bi sorun yaşadığımızda yeri gelir otururuz 2 saat 3 saat belki daha uzun bir süre konuşuruz
beklentilerimiz neler neden sorun yaşıyoruz falan diye ama anlarız ki ne o benim beklentilerimi karşılayabilecek ne de ben onun
dünya görüşlerimiz o kadar farklı ki evlenmeden önce nasıl farketmemişiz diye sorarız birbirimize
hani filmlerde olur ya biz ayrı dünyaların insanlarıyız derler birbirlerine evet aynen biz öyleyiz işte
bu durum düzelmeyecek sevgimiz bize yetmiyor, henüz çocuğumuzda yokken ayrılalım diye konuştuğumuz bile olmuştur birbirimizin hayatını mahvetmeden diye de konuştuk ama onu da yapamadık
ne olacak böyle bilmiyorum benim derdim bitmez hiç boshayallersmile
normal mekik üşeniliyor cnm yarım mekik çek bak hiç zor gelmeyecek..
dizi izlerken falan boş geçirme çek mekiğni..
ben artık onuda yapamıyorum ama boyun fıtığımdan dolayı(
onada çözüm buldum kas geliştirici tensler oluyo öle bi alet aldık abturonic x2 die..
bayaa kasları çalıştırıyo..onu kullanıcam artık..
eflin cennete açılan kapı
basenleri eritmek için kalçaları duvara vurmak çok tehlikeliymiş kızlar spor hocası söyledi geçenlerde
o bölgedek liflerin kopmasına neden oluyormuş ve geri dönüşü olmayan tahribatlara sebep oluyormuş
patikim bende hiç bi çözüm bulamıyorum benim herife boşver hiç yorma kafanı sen :gitme:
songül ablacım ben bi iki kez yaptım o mektup işini ama eşim cevap yazmaya tenezzül bile etmedi sonra konuşuruz saçmalama şimdi diye geçiştirdi hevesimde kalmadı açıkçası
biz bi sorun yaşadığımızda yeri gelir otururuz 2 saat 3 saat belki daha uzun bir süre konuşuruz
beklentilerimiz neler neden sorun yaşıyoruz falan diye ama anlarız ki ne o benim beklentilerimi karşılayabilecek ne de ben onun
dünya görüşlerimiz o kadar farklı ki evlenmeden önce nasıl farketmemişiz diye sorarız birbirimize
hani filmlerde olur ya biz ayrı dünyaların insanlarıyız derler birbirlerine evet aynen biz öyleyiz işte
bu durum düzelmeyecek sevgimiz bize yetmiyor, henüz çocuğumuzda yokken ayrılalım diye konuştuğumuz bile olmuştur birbirimizin hayatını mahvetmeden diye de konuştuk ama onu da yapamadık
bnmde fıtık egzersizlerim var,tv izlerken yapıyorum genelde..
eşim gülüyo çok
ama bi hareket var onu çok sevii aklinialirimsmile
geçin nan dalga
sizinde basenleriniz olunca siz verin eşinize sopayıPP
ya erkek ya kız zaten başka seçenek yok şakkıdı
ama ben hep kızım olsun istedim hayatım boyunca
ama bilmiyorum yeni yılda öğreniriz inşallah cinsiyetini
bal sorarım hocaya hangi hareketle basen eritiliyor
evet ikimizde ortada bir sorun olduğunun farkındayız ama çözüm bulamıyoruz canım böyle de enteresan bir şey var
sel canımsın sen benim Şeniz :1hug:
Bizimde kızımız olursa Nisan oğlumuz olursa Şahzade Arda olacak adı :asigim: