Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

kayraaaaaaaaaa çok güzel bir isim allahım sizede nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin

Dün akşam babam aradı. napıyorsunuz diyo.
Dedim ben sana kırılıyorum.
Noldu dedi.
Dedim gelmiyorsun hiç, 3 ayda bir gelip kaçar gibi gidiyorsun.
Ben senin gelmeni istiyorum dedim. siz iyi olun yeter diyo kırılma diyo dedim.
biz iyiyizde herşey onunla bitmiyor.
ben istiyorum babam benim evime gelsin gitsin.
Çok çalışıyorum kızım dedi dedim o zaman çalışmadığın zaman gelicen tamam dedi.
İlk defa bu konuda duyduğum rahatsızlığı söyledim babama.
Bakalım ne kadar dikkate alıcak :delphin:

ben erkek ısımlernde kayraya bayılıyorum inşallah ilerde bı kızım bı oğlum olsun ıstyorm Allah gonlumuze gore verırı ınsallahh :D:D mblecım hadı hayrlısı bakalım :D
bende oluşumun adını kayra koycam snedne önce doğyurcam -tatlicadiarzu-

yaaa bilmiyorum ben öle pek sakınmıyorum yaa
yaa ne bilim benim arkadaşım dolaptan fincan almazdı ama ben günlük işlerime devam ediyorum öle naz niyaz hiç bana göre değil

cnm buğlem de güzel isimdir=)

bu arada bunyen kaldırıosa tabıkı yap cnm benm arkadşım maş 9 ay boyunca ytmadı fıkır fıkır=)=)

günlük iş derken ağır falan kaldırma tabi..birde çok merdiven çıkma cnm..diğer türlü dediğinde doğru ama sakınılan göze çöp batıyor cidden..

işin garibi bizim iş yeri lavobosu yukarda merdiven çıkıyorum çok ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum ama bazen gerçekten hamile olduğum unutuyorum

basenleri eritmek için kalçaları duvara vurmak çok tehlikeliymiş kızlar spor hocası söyledi geçenlerde
o bölgedek liflerin kopmasına neden oluyormuş ve geri dönüşü olmayan tahribatlara sebep oluyormuş

patikim bende hiç bi çözüm bulamıyorum benim herife boşver hiç yorma kafanı sen :gitme:
songül ablacım ben bi iki kez yaptım o mektup işini ama eşim cevap yazmaya tenezzül bile etmedi sonra konuşuruz saçmalama şimdi diye geçiştirdi hevesimde kalmadı açıkçası
biz bi sorun yaşadığımızda yeri gelir otururuz 2 saat 3 saat belki daha uzun bir süre konuşuruz
beklentilerimiz neler neden sorun yaşıyoruz falan diye ama anlarız ki ne o benim beklentilerimi karşılayabilecek ne de ben onun
dünya görüşlerimiz o kadar farklı ki evlenmeden önce nasıl farketmemişiz diye sorarız birbirimize
hani filmlerde olur ya biz ayrı dünyaların insanlarıyız derler birbirlerine evet aynen biz öyleyiz işte
bu durum düzelmeyecek sevgimiz bize yetmiyor, henüz çocuğumuzda yokken ayrılalım diye konuştuğumuz bile olmuştur birbirimizin hayatını mahvetmeden diye de konuştuk ama onu da yapamadık
ne olacak böyle bilmiyorum benim derdim bitmez hiç boshayallersmile

Pasaklım ama böylede hayat geçmez ki ya,
hep diyorum kimse kimse için dünyaya gelmedi diye.
ay bu adam evlenmeden önce nasıldı acaba.
bilemiyorum ama evliliklerde boşanma lafı geldiğinde
kesinlikle boşanılmalı bana göre.
çünkü çok ağır bir laf,yani o derece geldiyse uzatmanın
anlamı yok derim ama işte aması var tatlım ya...
kayınvalidenle aran nasıl,ondan destek istesen

normal mekik üşeniliyor cnm yarım mekik çek bak hiç zor gelmeyecek..
dizi izlerken falan boş geçirme çek mekiğni..

ben artık onuda yapamıyorum ama boyun fıtığımdan dolayı :((

onada çözüm buldum kas geliştirici tensler oluyo öle bi alet aldık abturonic x2 die..
bayaa kasları çalıştırıyo..onu kullanıcam artık..

patik benim izlediğim belgeselde 74 yaşındaki yazar
boyun fıtığı olduktan sonra alman doktorun tavsiyesiyle spora başlıyor
ve boyun fıtığı kalmıyor cnm
bence devam et faydası vardır
o alet nası bişi??

eflin cennete açılan kapı

anlamı güzelmiş cnm

basenleri eritmek için kalçaları duvara vurmak çok tehlikeliymiş kızlar spor hocası söyledi geçenlerde
o bölgedek liflerin kopmasına neden oluyormuş ve geri dönüşü olmayan tahribatlara sebep oluyormuş

patikim bende hiç bi çözüm bulamıyorum benim herife boşver hiç yorma kafanı sen :gitme:
songül ablacım ben bi iki kez yaptım o mektup işini ama eşim cevap yazmaya tenezzül bile etmedi sonra konuşuruz saçmalama şimdi diye geçiştirdi hevesimde kalmadı açıkçası
biz bi sorun yaşadığımızda yeri gelir otururuz 2 saat 3 saat belki daha uzun bir süre konuşuruz
beklentilerimiz neler neden sorun yaşıyoruz falan diye ama anlarız ki ne o benim beklentilerimi karşılayabilecek ne de ben onun
dünya görüşlerimiz o kadar farklı ki evlenmeden önce nasıl farketmemişiz diye sorarız birbirimize
hani filmlerde olur ya biz ayrı dünyaların insanlarıyız derler birbirlerine evet aynen biz öyleyiz işte
bu durum düzelmeyecek sevgimiz bize yetmiyor, henüz çocuğumuzda yokken ayrılalım diye konuştuğumuz bile olmuştur birbirimizin hayatını mahvetmeden diye de konuştuk ama onu da yapamadık

pasaklı senin hocaya sorsana tatlım hangi hareket iyi gelir basen eritmeye...

cnm eşinde sende farkındasınız madem bu durumun
neden çözüme gitmiyorsunuz yani düzeltmeye
bazı eşler varki onlara göre sorun bile yok
hiç değilse eşin bunu görüyor farkında
ümit var bence cnm...

bnmde fıtık egzersizlerim var,tv izlerken yapıyorum genelde..
eşim gülüyo çok :1:
ama bi hareket var onu çok sevii aklinialirimsmile

nası bi hareketmiş o bakalımmm

aklinialirimsmile

Ben sana nedense hiç kıyamıyorum biliyon mu:delphin:
Kardeşim gibi hissediyorum seni

canlarım hepinizi öpüyorum ben çıkmak zorundayım sizleri çok seviyoruz totilğim ve ben opuyorumnanaktan

nan mblueeee sus bakımmm sennn kocem dover senııı kayra ısmını kımsenn yannda deme dıo sankı calacaklar :D:D eşimde kız isityo bakalım Allah hayrlısını versın amnı geldıgınde :D efsun cnm hamısısn dıkkat ettt kendıne ve bebişinee :D

geçin nan dalga
sizinde basenleriniz olunca siz verin eşinize sopayı :PPP

canımcım ne gulcem ya bende matah degılım 165 boy 63 kıloyum ama goren ınanamıyo kıloma sanırım kemıklerım dolgun. 58 olmayı plalıyorumbende . ama bolgesel kılo zor oluyo bısıklet yada guzlelık merkezlerınde kı ıslemler gerek

ya erkek ya kız zaten başka seçenek yok şakkıdı
ama ben hep kızım olsun istedim hayatım boyunca
ama bilmiyorum yeni yılda öğreniriz inşallah cinsiyetini

bizde dün konusuyorduk . dedı kredı bıtınce ev alırız eve yenı esyalar alırız sonr aev taksıtlerını rahat odeyebıldıgımız ekstra da para arttırabıldıgımız sevıyeye gelınce hemen bebek yaparız . haa bu arada 2. arabayıda unutmayalım tabe Yasımızda 27-28
dusundukte emeklılıge 5-6 yıl kala cocuk yapsak olur sanırım kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ablacım bugüne kadar o lafı ben ağzıma bile almadım hep ondan duydum
madem bu kadar kolay çek git dedim ama gitmedi keşke hiç söylenmeseydi o sözler
her yaptığını unuturum da onları unutamam işte mafoldumben
evlenmeden önce tam kafa dengim diyordum eşim için gezer tozardık eğlenirdik çok güzel günlerdi gerçekten
zar zor izin alır anneyle iş birliği olunur gece dışarı çıkılırdı boshayallersmile
insanlar evlenince daha rahat olurlar gece dışarı çıkma konusunda ama biz hiç değiliz nedense

kayınvalidemle ve görümcelerimle bu konularda kesinlikle konuşmam ablacım çünkü oğulları gibi onlarla da dünya görüşlerimiz apayrı olduğu için maalesef beni anlamayacaklardır
arada şakayla karışık kayınvalideme zerzenişte bulunduğumda bile şaka olmasına rağmen toz kondurmaz oğluna
o yüzden hiç onlarla bu tür konularda konuşmam

Kubilay Arslan olacak bizim oğlumuzun adı inşallah :ecrin_bebek:

bal aynı isimleri düşünmüşüz cnm :)

pasaklım bence çocuk falan düşünme hiç sen cnm bi süre daha.allah korusun çocuğun ortadamı kalsın böle bi evlilikte?

bal sorarım hocaya hangi hareketle basen eritiliyor
evet ikimizde ortada bir sorun olduğunun farkındayız ama çözüm bulamıyoruz canım böyle de enteresan bir şey var
sel canımsın sen benim Şeniz :1hug:

Bizimde kızımız olursa Nisan oğlumuz olursa Şahzade Arda olacak adı :asigim:

bal sorarım hocaya hangi hareketle basen eritiliyor
evet ikimizde ortada bir sorun olduğunun farkındayız ama çözüm bulamıyoruz canım böyle de enteresan bir şey var
sel canımsın sen benim Şeniz :1hug:

Bizimde kızımız olursa Nisan oğlumuz olursa Şahzade Arda olacak adı :asigim:

pasaklım ama herşeyi oluruna bırakmak iyi değil bence birilerinden yardım al
bikere görümcenle ciddi anlamda paylaş derim
kaybedicek bişeyin yokki tatlım
isimlerde çok hoş hayırlısı işllh cnmm

Back
X