Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

yorgun bnm var öle bi tane dedinya ondan dedim,atmaya kıyamadıysan yıka die...yıkayınca çıkıyor kokusu...

balcım seninde aklında olsun aldınya kokuyorsa hiç giyemicen baktın , yıka ..
.

patik kız, sen alıntı yapmayınca hatların karışıyo hakkat, demedim ben bende var diye, kokuyo o tip ayakkabıların bazıları çok fena didim.:9: he yıllar önce bi denesini neler ettim ama bana mısın demedi, makinede yamuldu etti koku yine durdu maddesindenmiş taban burun plastiği kötüymüş ondan. dediğin gibi ancak hiç giyilemicekse makineye atılmalı:9:

:) GÜLE GÜLE TAK İKİZLERE TAKKENİ :))
bende aldım :)

kereviz salatası heç yapmadım cnm o kalsın :)
kısırda olabilir bakalım nerden eserse...

pehlülün garusu yani ikimizin birden olsa fenamı olur nan :)

benim gibi hayatta kereviz yemeği yemeyenlerin bile bayıldığı bi salata oluyor tavsiye ederim, çiğden yapılıyor çünkü :56:

iyiyim cnmm benimde halam geldi bugünn bişi yaptığım yok ders çalıştım birazz uykum geldi

sen ne dersi çalışıyon bakem, açıköğretim mi?

balcım bilmiyorum valla,hiç fikrim yok :)) ama ne bomba olur :)) hayatımın süprizi olur valla :D

yorgun bnm var öle bi tane dedinya ondan dedim,atmaya kıyamadıysan yıka die...yıkayınca çıkıyor kokusu...

balcım seninde aklında olsun aldınya kokuyorsa hiç giyemicen baktın , yıka ..

9 üyelik mi :53: numara aynı die farketmediler mi adres isim flan aynıya..
keşkem bende öle yapsaydım şimdiye ne puanlarım olurdu..şimdiden sonra yapayım bari..

9 üyelik mi nan bi yerden anlammasalr bi yerdn anlarlardııı

acan gibi hatunsunnn balll :60::60:

açıköğretim yorgunum tek dersden kaldımda maliye

fusununmutfagirsykjxfyk.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/9383/rsykjxfyk055lt4.jpg için Google Görsel Sonuçları

4-renkli-salata1.jpg

bal bak değişik tariff kek kalıbında renki renkli negüzel

şekerim halan gelince niye mutlu oluyon anlamadım :)

kelebenk garusu nan nazar deycek bulcaklar beni...:nazar:

yorgun ve lame tarif versenizee cnm illa istiyekmi..güzel diyosunuzda nasıl yani :))

patik sende kısırı nasıl ediyon onu yaz hele..
akşamdan hoşaf olmazmı ya??

MISIR GEVREKLİ KURABİYE

*1 paket margarin
*1 su bardağı sıvıyağ
*1,5 su bardağı şeker
*1 kase mısır gevreği
*2paket kabartma tozu
*2yumurta sarısı ( aklarına yaptığımız kurabiyerli bulayıp sonra mısır gevreğine bulayacağız)
*aldığı kadar un

mısır gevreği hariç tüm malzemeleri yoğurup hamur elde edin, zor toplanan bi hamur olacak.sonra ceviz büyüklüğünde parçalar yapıp, önce yumurta akına sonra mısır gevreğine bulayıp fırın tepsisine.

yalnız çok lezzetli hiç yapmadım ama yedim :1:

anaammm rbs gelmiş yine ..

rabia(rubiş) naber :60:

balcım ben böle yapıyom..zaten çabuk olan bişi akşamdan yapmanada gerek yok ..zati ctesi gelmiceklermi..

Ksr tarifi - fotorafl yemek tarifi sebzeyemekleri salatalar ksr kisir yapmak kolay tarif

eşine de ev işlerinde yardım etsin..süpürgeyi tutuştur eline..yetiştirirsin canım..

cnm yarın akşam gelicekler o sebeple demedim tadı kaçmıyomu yani o sebeple dedim..
eşim süpürgenin yerini bilmezki :))
mutfaktan sınav yapsam 100 alır :))
eşimde yarın çalışıyor gelmesi akşam 5 i bulur cnm..

evt patik dayağı haketçen zorla..:22:
emin olmadan içmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nan doktor yok derse içicem dedimya :))

lame emin olmuşya doktor bakmış ondan dedim..
nan içermiyim..bebişim benim kıyamam ona :)) ay die die doğurcam hee :DD

hiç içimde öle bi hissiyat yok...hayırlısı ..

Son düzenleme:
bal kendimi toparladığım için cnmm hemen anladın düzene girdi adetim düşükden sonra 2. bu işte

makarna salatası yap sende madem 2 kişi gelcek, sütlü irmik tatlısı yap çikolata soslu meyvalarla süsle ben geçen hafta yaptım hatta derin kaseye döktü piştikten sonra attım dolaba sonra çıkardım üzerini çikolata sosu ve meyvalarla süsledimm çok güzel gözüküyodu:)) sonrada eşimin ailesine gittik tatlımızla

Back
X