Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
e tamm işte diyom ya herkesin durumu farklı. hayata bakışınla ve önceliklerinle ilgili ama, sen misal özeniyorsun karşından da beklersin, o detayları görmesen eleştirirsin büyük ihtimalle... hayat böyledir, kendine yapılmasını istediğin, senin için önemli olan şeylere özenirsin...![]()
böcük sağol
seninde eline sağlık..10 dkkada kek yapan yemekte yetişriri merak etme
ben evlenince öğrndim yemek yapmasını
ben öğrendiysem herkez yapar valla...
herkes gıı
her yıl bişiler öğrenıyoz işte![]()
sırf sen düzelt diye ben içimden geldiği gibi yazıyomm...
niye sadece onu düzeltiyosun...?? daha çokk var...
mantı mı tabısı olur
kocem artık benı tanımaz hamur işi olsun yeter
maç gunu gelmeyık ozmn
amankanga sen hele bı evlen gelmek kolay
bişi yapmasanda olurtanışmak yeter
zaten bi,şi dıyım mı ben cok yemek secıomm hep aç kalıom
boşuna yorulma
bugn hıc fatura kesmedım kanga
olursa derım saa
carılerı düzenlıom![]()
kanga bu arada aklıma ne geldı mısafır konusu ıle ılgılı
bızım kültürümüzde mısafır onemlıdır ağırlamak onemlıdır
en güzel takımlar hep mısafıre ayrılır yaa
işte onu sevmım ben yaa
benden ala kocemden ala mısafır mı varhe cok kötu çizik çizik olmuş çatal bıcak kırılmış tabak koymam ama evımde mısafır ıcın özel bişi yok
sadece kullanmadığım catal kaşığım var mesela cok kalabalık olursa acarım ama sırf acıkların sayısı yetmedığı için
![]()
bal sende ne mamalar yapmışsınn masallahben yetiştıremezdım sanırım
akşam çat kapı halamlar geldı
10 dk kek yaptım
cok beğendıler ama sen gıbı yapamam maşallaheşinede tebrık koydum yardımcı olduğundan
![]()
hayır cnm ben eleştirmem..
yer sofrasında yerim şık masada da...
eşimin arkadaşına çaya diye gittik mesela bigün
onlarlada ilk kez görüşüyorum
kadın incelik yapmış yemek hazırlamışş
ve yer sofrasında ağırladı bizi...
bunun hayat görüşüyle alakalımı şimdi bu??
duurmları öyle gerektiriyo öyle yaptı
ama düşüncesi çok hoştu bize süpriz oldu yemek
önem vermiş bize yemek hazırlamış bu bile yeter benim karnımın doymasına...
yemek için değil ince düşüncesi için süprüz oldu diyom yorgun...
sen yemek yapmadığın için misafire öle düşünüyon :))
ben walla kendimede şık takım kullanırım misafirede
şimdi herşey yeni evliyiz diye zaten yeni kullanılır ama eski şeyleri kullanmam
bu benim yapımla alakalı
önüme koysalar eski takım yerim kesinlikle eleştirmem..herkez benim yapımda olucak diye bi kural yok
ama kesinlikle kendim gibi insanlarla görüşeyim diyede çaba harcamamPP
herkezi olduğu gibi kabul ederimm cnm...
he işte yine aynı şeyi diyommm diyommm yemek konusu ince-kalın düşünce olarak gözüme girmez diyom ben de, evin dağınıklığı topluluğu daha ben eşyalarım kıymetli toplarım heele çocuklu gelecekse iş yüzünden kitaplarım dosyalarım dolu çünkü ama gittiğim evde gözüm görmez hatta dağınık olsa dhaa rahat ederim biz gelmeden kasmamışlar diye
yeni-eski tabak çanağı kangamla dediğimiz konu, evinde misafire ayrı takım ayırır millet en güzellerini kendileri güzel olmayanlarla yerler, buna karşıyık biz bal, milletin önümüze koyduğunuz demedik
biz bi şeye çaba harcamıyok onu nerden çıkardın ki, rahat olan arkadaşlarla daha sık görüşülüyor zaten, çünkü iş güç düzensiz saatler nedeniyle yarın misal A ların o tarafa gideceksek ya da bu akşam onlar yemek memek zamana ihtiyacı var diye onları aramayız telaş için ama B ler neyse o dur biliriz ki strese girmezler, bi alo deriz, müsaitseler onlara gideriz görüşmüş oluruz![]()
ne çok uzadı beee göreceli bi kavrammm yorgun bacııı
he işte yine aynı şeyi diyommm diyommm yemek konusu ince-kalın düşünce olarak gözüme girmez diyom ben de, evin dağınıklığı topluluğu daha ben eşyalarım kıymetli toplarım heele çocuklu gelecekse iş yüzünden kitaplarım dosyalarım dolu çünkü ama gittiğim evde gözüm görmez hatta dağınık olsa dhaa rahat ederim biz gelmeden kasmamışlar diye
yeni-eski tabak çanağı kangamla dediğimiz konu, evinde misafire ayrı takım ayırır millet en güzellerini kendileri güzel olmayanlarla yerler, buna karşıyık biz bal, milletin önümüze koyduğunuz demedik
biz bi şeye çaba harcamıyok onu nerden çıkardın ki, rahat olan arkadaşlarla daha sık görüşülüyor zaten, çünkü iş güç düzensiz saatler nedeniyle yarın misal A ların o tarafa gideceksek ya da bu akşam onlar yemek memek zamana ihtiyacı var diye onları aramayız telaş için ama B ler neyse o dur biliriz ki strese girmezler, bi alo deriz, müsaitseler onlara gideriz görüşmüş oluruz![]()
he bak yemek seçene de kolaylık oluyo hazır şeyler oluncakangasını düşünür benim kangammm
nan bozmasana beni, cari mari karıştırma bi fatura kesme lafını biliyom hesap işleriyle ilgili
hah, al benden de o kadar, anamı alıştırdım benimki zaten benle aynı kafada. bizden önemlisi yok, dediğin gibi kırık dökük şeyle zaten biz de yemek yemiyoruz, neden güzelini misafire saklıyım ben 365 gün bu evde yaşıyorum
halam diyince dedim regl olmuş diye mi kek yaptısen ona diyodun di mi hala yı
verdiğin örnek durumu gereği öyle yapan, ben maddi yönden durum yönden imkanı varken yemek yapmayan, sipariş verenden bahsediyorum bu kadar lafettin eleştirirsin kesin
hayata bakış diyorum, hayattaki önceliklerinle alakası var, bak yemek süprüz oldu diyosun bizim için olmazdıha yemek, ha kahvaltı bi şey fark etmezdi, ama süprüz bi dvd ya da süprüz bi oyun çıksa da biz daha da gülsek eğelnsek falan o süprüz olurdu
![]()