Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

PATİKKK

hani keçioynuzu pekmezinde kalsiyum yok demiştin
ben benim içtiğime baktım var cnm
ve ne hikmetse anlamadım üşümüyorum artık..
çok iyi geldi cnm bana..

kanga bu arada aklıma ne geldı mısafır konusu ıle ılgılı
bızım kültürümüzde mısafır onemlıdır ağırlamak onemlıdır
en güzel takımlar hep mısafıre ayrılır yaa
işte onu sevmım ben yaa
benden ala kocemden ala mısafır mı var:69:he cok kötu çizik çizik olmuş çatal bıcak kırılmış tabak koymam ama evımde mısafır ıcın özel bişi yok:27:sadece kullanmadığım catal kaşığım var mesela cok kalabalık olursa acarım ama sırf acıkların sayısı yetmedığı için:6:

bal sende ne mamalar yapmışsınn masallah:nazar:ben yetiştıremezdım sanırım
akşam çat kapı halamlar geldı
10 dk kek yaptım
cok beğendıler ama sen gıbı yapamam maşallah:nazar:eşinede tebrık koydum yardımcı olduğundan:65:

e tamm işte diyom ya herkesin durumu farklı. hayata bakışınla ve önceliklerinle ilgili ama, sen misal özeniyorsun karşından da beklersin, o detayları görmesen eleştirirsin büyük ihtimalle... hayat böyledir, kendine yapılmasını istediğin, senin için önemli olan şeylere özenirsin...:68:

hayır cnm ben eleştirmem..
yer sofrasında yerim şık masada da...
eşimin arkadaşına çaya diye gittik mesela bigün
onlarlada ilk kez görüşüyorum
kadın incelik yapmış yemek hazırlamışş
ve yer sofrasında ağırladı bizi...
bunun hayat görüşüyle alakalımı şimdi bu??
duurmları öyle gerektiriyo öyle yaptı
ama düşüncesi çok hoştu bize süpriz oldu yemek

önem vermiş bize yemek hazırlamış bu bile yeter benim karnımın doymasına...

böcük sağol
seninde eline sağlık..10 dkkada kek yapan yemekte yetişriri merak etme
ben evlenince öğrndim yemek yapmasını
ben öğrendiysem herkez yapar valla...

:27:
mantı mı tabısı olur
kocem artık benı tanımaz hamur işi olsun yeter:31:
maç gunu gelmeyık ozmn:27:
amankanga sen hele bı evlen gelmek kolay
bişi yapmasanda olur:6:tanışmak yeter
zaten bi,şi dıyım mı ben cok yemek secıomm hep aç kalıom
boşuna yorulma:60:

bugn hıc fatura kesmedım kanga
olursa derım saa:48:
carılerı düzenlıom:39:

he bak yemek seçene de kolaylık oluyo hazır şeyler olunca :9: kangasını düşünür benim kangammm:48:

nan bozmasana beni, cari mari karıştırma bi fatura kesme lafını biliyom hesap işleriyle ilgili :9:

kanga bu arada aklıma ne geldı mısafır konusu ıle ılgılı
bızım kültürümüzde mısafır onemlıdır ağırlamak onemlıdır
en güzel takımlar hep mısafıre ayrılır yaa
işte onu sevmım ben yaa
benden ala kocemden ala mısafır mı var:69:he cok kötu çizik çizik olmuş çatal bıcak kırılmış tabak koymam ama evımde mısafır ıcın özel bişi yok:27:sadece kullanmadığım catal kaşığım var mesela cok kalabalık olursa acarım ama sırf acıkların sayısı yetmedığı için:6:

hah, al benden de o kadar, anamı alıştırdım benimki zaten benle aynı kafada. bizden önemlisi yok, dediğin gibi kırık dökük şeyle zaten biz de yemek yemiyoruz, neden güzelini misafire saklıyım ben 365 gün bu evde yaşıyorum:21::21:
bal sende ne mamalar yapmışsınn masallah:nazar:ben yetiştıremezdım sanırım
akşam çat kapı halamlar geldı
10 dk kek yaptım
cok beğendıler ama sen gıbı yapamam maşallah:nazar:eşinede tebrık koydum yardımcı olduğundan:65:

halam diyince dedim regl olmuş diye mi kek yaptı:60::60::60: sen ona diyodun di mi hala yı:60::60:

hayır cnm ben eleştirmem..
yer sofrasında yerim şık masada da...
eşimin arkadaşına çaya diye gittik mesela bigün
onlarlada ilk kez görüşüyorum
kadın incelik yapmış yemek hazırlamışş
ve yer sofrasında ağırladı bizi...
bunun hayat görüşüyle alakalımı şimdi bu??
duurmları öyle gerektiriyo öyle yaptı
ama düşüncesi çok hoştu bize süpriz oldu yemek

önem vermiş bize yemek hazırlamış bu bile yeter benim karnımın doymasına...

verdiğin örnek durumu gereği öyle yapan, ben maddi yönden durum yönden imkanı varken yemek yapmayan, sipariş verenden bahsediyorum bu kadar lafettin eleştirirsin kesin :27:

hayata bakış diyorum, hayattaki önceliklerinle alakası var, bak yemek süprüz oldu diyosun bizim için olmazdı :27: ha yemek, ha kahvaltı bi şey fark etmezdi, ama süprüz bi dvd ya da süprüz bi oyun çıksa da biz daha da gülsek eğelnsek falan o süprüz olurdu:27:

yemek için değil ince düşüncesi için süprüz oldu diyom yorgun...
sen yemek yapmadığın için misafire öle düşünüyon :))

ben walla kendimede şık takım kullanırım misafirede
şimdi herşey yeni evliyiz diye zaten yeni kullanılır ama eski şeyleri kullanmam
bu benim yapımla alakalı
önüme koysalar eski takım yerim kesinlikle eleştirmem..herkez benim yapımda olucak diye bi kural yok
ama kesinlikle kendim gibi insanlarla görüşeyim diyede çaba harcamam :PPP
herkezi olduğu gibi kabul ederimm cnm...

yemek için değil ince düşüncesi için süprüz oldu diyom yorgun...
sen yemek yapmadığın için misafire öle düşünüyon :))

ben walla kendimede şık takım kullanırım misafirede
şimdi herşey yeni evliyiz diye zaten yeni kullanılır ama eski şeyleri kullanmam
bu benim yapımla alakalı
önüme koysalar eski takım yerim kesinlikle eleştirmem..herkez benim yapımda olucak diye bi kural yok
ama kesinlikle kendim gibi insanlarla görüşeyim diyede çaba harcamam :PPP
herkezi olduğu gibi kabul ederimm cnm...

he işte yine aynı şeyi diyommm diyommm yemek konusu ince-kalın düşünce olarak gözüme girmez diyom ben de, evin dağınıklığı topluluğu da:27: ha ben eşyalarım kıymetli toplarım heele çocuklu gelecekse iş yüzünden kitaplarım dosyalarım dolu çünkü ama gittiğim evde gözüm görmez hatta dağınık olsa dhaa rahat ederim biz gelmeden kasmamışlar diye:1:

yeni-eski tabak çanağı kangamla dediğimiz konu, evinde misafire ayrı takım ayırır millet en güzellerini kendileri güzel olmayanlarla yerler, buna karşıyık biz bal, milletin önümüze koyduğunuz demedik :34:

biz bi şeye çaba harcamıyok onu nerden çıkardın ki, rahat olan arkadaşlarla daha sık görüşülüyor zaten, çünkü iş güç düzensiz saatler nedeniyle yarın misal A ların o tarafa gideceksek ya da bu akşam onlar yemek memek zamana ihtiyacı var diye onları aramayız telaş için ama B ler neyse o dur biliriz ki strese girmezler, bi alo deriz, müsaitseler onlara gideriz görüşmüş oluruz:21::21:

yorgun garusu ilk defa görüştüğün kişiyedemi öyle davranırsın...
hiçmi özenmessin bişeye..
ozmn bornozla filan karşıla geleni gideni :))
rahatsınız ya dünya görüşü misali kasma kendini:60::60:

he işte yine aynı şeyi diyommm diyommm yemek konusu ince-kalın düşünce olarak gözüme girmez diyom ben de, evin dağınıklığı topluluğu da:27: ha ben eşyalarım kıymetli toplarım heele çocuklu gelecekse iş yüzünden kitaplarım dosyalarım dolu çünkü ama gittiğim evde gözüm görmez hatta dağınık olsa dhaa rahat ederim biz gelmeden kasmamışlar diye:1:

yeni-eski tabak çanağı kangamla dediğimiz konu, evinde misafire ayrı takım ayırır millet en güzellerini kendileri güzel olmayanlarla yerler, buna karşıyık biz bal, milletin önümüze koyduğunuz demedik :34:

biz bi şeye çaba harcamıyok onu nerden çıkardın ki, rahat olan arkadaşlarla daha sık görüşülüyor zaten, çünkü iş güç düzensiz saatler nedeniyle yarın misal A ların o tarafa gideceksek ya da bu akşam onlar yemek memek zamana ihtiyacı var diye onları aramayız telaş için ama B ler neyse o dur biliriz ki strese girmezler, bi alo deriz, müsaitseler onlara gideriz görüşmüş oluruz:21::21:

ne çok uzadı beee göreceli bi kavrammm yorgun bacııı

sanırım bende öyleyım :) yanı eşimle bız bır aile dostumuz vardır evdemısın hop geldık hop gittik :) onlarda öle gece 3 gelırler can sıkıntısı sabah kalkar işe gideriz aksam gelınce evı beraber toplar beraber hazırlar beraber yer içeriz fazla resmı olanlar muhabbet edemıyorum ben cekınıyorum :) :66::66::66:

:27:

he bak yemek seçene de kolaylık oluyo hazır şeyler olunca :9: kangasını düşünür benim kangammm:48:

nan bozmasana beni, cari mari karıştırma bi fatura kesme lafını biliyom hesap işleriyle ilgili :9:

hah, al benden de o kadar, anamı alıştırdım benimki zaten benle aynı kafada. bizden önemlisi yok, dediğin gibi kırık dökük şeyle zaten biz de yemek yemiyoruz, neden güzelini misafire saklıyım ben 365 gün bu evde yaşıyorum:21::21:

halam diyince dedim regl olmuş diye mi kek yaptı:60::60::60: sen ona diyodun di mi hala yı:60::60:

verdiğin örnek durumu gereği öyle yapan, ben maddi yönden durum yönden imkanı varken yemek yapmayan, sipariş verenden bahsediyorum bu kadar lafettin eleştirirsin kesin :27:

hayata bakış diyorum, hayattaki önceliklerinle alakası var, bak yemek süprüz oldu diyosun bizim için olmazdı :27: ha yemek, ha kahvaltı bi şey fark etmezdi, ama süprüz bi dvd ya da süprüz bi oyun çıksa da biz daha da gülsek eğelnsek falan o süprüz olurdu:27:

he dersın ne ıstıyonn mısafır
şiş mi dürüm mü
ondan ala ayırlama olmaz
kanga ben şiş ısterem derım:60:yorulmadan hazrlanmış olur
hemde bende yerım

cari lenn yanı hesap yanı para anladın ınş kangam:27:

ananda anam gıbı hee
yıllardır bızım evdede öleydı
mısafır odası kılıtlı yemek takımı saklı:1:cok komıktı yaa annem hala öle
önce mısafır der
tınn yanı önce ben:27:

halam geldı kek yaptımm:60::60::60:

kelebenk sende konu beğenmıon nıyeyse
konuşulmaz sıkılırsın konusuruk uzadı dersın
senın fıkrın zaten bellı bal nederse ok:6:
ben cok sevdım konuyu
farklı düşüncelerın olmasını
zamanda gecıo konusarak bırbırımızı anlıyok

böcük nan ne alaka kelebenk garusunun kendi fikri olamazmı
niye ben ne dersem ok desinki??

seni bu arada elinde dürümle hayal ettim :)) misafirlikte :PP

bende değerliyim kıymetliyim ama bizde misafir baş tacıdır..
niye 3 yemek takımından birini misafire saklamıyımki
hepsini kullanıyımmı yani önce ben diye...:60:

patik.... canım çok sevindim senin adına......umarım bebeiş istediğin zaman gelir:)

balım ve yorgun......
aslına konu çok uzamış...
sonuçta ikiniz farlısını, farklı kültürlere sahipsiniz....

evt bizde de bal gibi gelen yedirilmeden içirilmeden gönderilmez.....bunu ben nenelerimden, annemden gördüm ve elimden geldiğincede yaparım....
helede ilk defa geliyorsa o kişi en iyi şekilde ağırlanır, daha bi özenilir....
haa ama kimi misafirde vardır.... beraber mutfağa girilip yapılır.... samimyiet vardır arada.....

yorgunun tarzı farklı.... çünkü gittiği yerler zaten aşina olduğu yerler... samimi olduğu yerlerrr.....illa yemek içmek derdi değilde sohbet için gidilen yerler....

aramızdaki fark bizler yenie vliyiz ve bize gelen genelde bu yüzden geliyor...e v görmeye geliyor... gelin görmeye geliyor ve bizde bize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz....

Back
X