Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

casper bal vururum nan sizi anlamazmışım :63::63:
gerçe şuan öyle sarhoş gibiyimki hiç bişeyi anlamam saf gibiyim :1:

bnmde içim ezildi bugünn bende bir ay olcak folik içmeye başlayalı ben naptım biliyonuzmu bugün adetime 10 gün var aşağı yukarı.ama kasıklarımdada ağrı var pazardan beri

idrarıma limon damlattım, şayet dibe çökerse gebe üzerinde durursa bişi yok demekmiş:S dibe çöktü ama nekadar sağlıklı bi yöntem bilmyorum kk da okudumda yaptım can sıkıntısınsan baktım dolaptada limon varmış denedim.kiminin doğru sonuç vermiş kiminin yanlış en azından denemiş oldum:D kk da böle bi konu bile açmışlar..

ne yazsam dıye düşünüp duruyom
akşam oluyo hatlar kopuyo benım hayatla:31:

börülce etcem acep düdüklüde mı etsem normal yetişmez herhalde

bnmde içim ezildi bugünn bende bir ay olcak folik içmeye başlayalı ben naptım biliyonuzmu bugün adetime 10 gün var aşağı yukarı.ama kasıklarımdada ağrı var pazardan beri

idrarıma limon damlattım, şayet dibe çökerse gebe üzerinde durursa bişi yok demekmiş:S dibe çöktü ama nekadar sağlıklı bi yöntem bilmyorum kk da okudumda yaptım can sıkıntısınsan baktım dolaptada limon varmış denedim.kiminin doğru sonuç vermiş kiminin yanlış en azından denemiş oldum:D kk da böle bi konu bile açmışlar..

İNANMıyorum yaa..varmı böle bişi???
Allahım garular boş durdukça nelerle uğraşmış..ee şimdi gebe çıktın kafan karıştı..keşke yapmasaydın..
ben deniyim çökerse hamişim :))

bal oruç başıma vurdu kız acıkmadım susamadım ama halsizleştim

yuh nan ben bu halle iyi dayanıyom ozmn..senden garu olmaz :PP

hadi bakalım hayırlıı organikçimmmm
bi bal test etsin bakalım :1:
bal ne varmış nan halinde sen 2 kişisin ben tek kişiyim :1::1::1:

bende mi yapsam :52: dr a giderrken de derim ben biliodum zati die

eşimin teyzesinin bebeği oldu demiştim ya şimdi 50 günlük falan.....bana geldi teyzesi,az önce bir yere kadar gitti bebek ben de duruyor......maşallah öyle uslu bir çocuk ki......yatırdım koltuğa gık demiyor......fotosunu koyam dedim......

[url=http://goo.gl/mc9cY] [/URL]

balım hadi denesenee:)

cnm çişim yok :))
hem limon yok burda ki :))

yüklüyüm nan ben..
farkım yüküm :PP

ama bal merak ettim:(( den hakket tutuyomuuu:)))

cnm ptesi tuttum bide bugün...
akşama kdr iyi giderse
salı perçembe pazarları tutarım heralde...

eşimin teyzesinin bebeği oldu demiştim ya şimdi 50 günlük falan.....bana geldi teyzesi,az önce bir yere kadar gitti bebek ben de duruyor......maşallah öyle uslu bir çocuk ki......yatırdım koltuğa gık demiyor......fotosunu koyam dedim......

[URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL]

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bayıldım ben bunaaaaaaaa:nazar::nazar:
mşllh 41 kere...50 günlükmü...büyüktür bence...

Back
X