Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
casper bal vururum nan sizi anlamazmışım
gerçe şuan öyle sarhoş gibiyimki hiç bişeyi anlamam saf gibiyim![]()
casper bal vururum nan sizi anlamazmışım
gerçe şuan öyle sarhoş gibiyimki hiç bişeyi anlamam saf gibiyim![]()
brckk nan anan folikmi içiyodu sende içme boşver
niye saf gibisin nan???
bnmde içim ezildi bugünn bende bir ay olcak folik içmeye başlayalı ben naptım biliyonuzmu bugün adetime 10 gün var aşağı yukarı.ama kasıklarımdada ağrı var pazardan beri
idrarıma limon damlattım, şayet dibe çökerse gebe üzerinde durursa bişi yok demekmiş:S dibe çöktü ama nekadar sağlıklı bi yöntem bilmyorum kk da okudumda yaptım can sıkıntısınsan baktım dolaptada limon varmış denedim.kiminin doğru sonuç vermiş kiminin yanlış en azından denemiş oldumkk da böle bi konu bile açmışlar..
bal oruç başıma vurdu kız acıkmadım susamadım ama halsizleştim
İNANMıyorum yaa..varmı böle bişi???
Allahım garular boş durdukça nelerle uğraşmış..ee şimdi gebe çıktın kafan karıştı..keşke yapmasaydın..
ben deniyim çökerse hamişim :))
yuh nan ben bu halle iyi dayanıyom ozmn..senden garu olmazP
baal anam bana hamileyken az daha zorlasa ağzından çıkacakmışım o kadar bulantısı varmış![]()
bnmde içim ezildi bugünn bende bir ay olcak folik içmeye başlayalı ben naptım biliyonuzmu bugün adetime 10 gün var aşağı yukarı.ama kasıklarımdada ağrı var pazardan beri
idrarıma limon damlattım, şayet dibe çökerse gebe üzerinde durursa bişi yok demekmiş:S dibe çöktü ama nekadar sağlıklı bi yöntem bilmyorum kk da okudumda yaptım can sıkıntısınsan baktım dolaptada limon varmış denedim.kiminin doğru sonuç vermiş kiminin yanlış en azından denemiş oldumkk da böle bi konu bile açmışlar..
AYY yazık be annene..işllh senin yawrun sana çekmemiştir...
balım hadi denesenee:)
hadi bakalım hayırlıı organikçimmmm
bi bal test etsin bakalım
bal ne varmış nan halinde sen 2 kişisin ben tek kişiyim![]()
ama bal merak ettim( den hakket tutuyomuuu:)))
eşimin teyzesinin bebeği oldu demiştim ya şimdi 50 günlük falan.....bana geldi teyzesi,az önce bir yere kadar gitti bebek ben de duruyor......maşallah öyle uslu bir çocuk ki......yatırdım koltuğa gık demiyor......fotosunu koyam dedim......
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL]
aminnnnnn cümlemize canım......evet çok tatlı.....hele şimdi birde hıçkırık tuttu,nasıl sevimli.....