Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar,nasılsınız??

ohh ohh lame hanımlar döktürmüşler, bende hiç yapmadım denemek istiyom:)) ellerine sağlık 5 yaprak güllaca 1 litre süte 2 bardaktan az şeker ve vanilyayla kaynatıp dökcez:)) sıcak sıcakmı olcak, aralarada fındık veya ceviz demişin.

casper gittinmi kuzum dr.a?

kızlar ben gene uyumuşum:(( 3,10 kala uyandım telefonda uzakta tuvalete gittim dedim çalcak nasılsa aldım yanıma, gene kapamışım bi uyandım 03,59 hemen eşimi kaldırdım ona tavaya akşamdan yemeği hazırlamıştım ısıttım kendimde azcık pide peynir ayak üstü yedim.bu gece masa saatini kurcam artık.

akşam eve gittim, hemen düdüklüye nohut attım parça etli, mücver ,bulgur pilavı bide şehriye çorbası yaptım tatlı olarakda puding yaptım. ama bu akşam değişik tatlı yapim diyorum,eşim sever tatlı:)
öğlen gidicem canmm
hayırlı cumalarr

canım akşama yap hemen...
senin son adet tarihin neyydi tatlım.. bi söylesenee...

sağol tatlım... evt, benimde aklıma geldi.... seninde şimdiden ellerine sağlık

canım dediğin gibi, güllacı yuvarlak tepsiye göre ayarladım, artan kısımlarını makas ile kestim ve onlarıda ortasına dağıttım, fındığı serptim, 2 kepçe sütü yaydım, her katına böyle yaptım... en üst katınıda bitirince biraz bastırımki altta kalan süt üste çıksın iyice çeksin... sonrada dolaba koydum..
ama markayı hatırlamıyorum... parlak beyaz hediye paketi kalitesinde bir poşetti....
sana da alllah yardım etsin.. gerçekten zor.. birde oruçluyken...

23 haziran canmm
bugün yapamam iftara davetliyiz patroncukumm yemeğe götürcek :52:

Son düzenleme:
casper organikçim çalışmalarınız yoğun sanırım :1::1:allah güç kuvvet versin kızlar:1:
ben bu ayağım yüzünden 2 aydır çalışma yapamadım o günlerde ilaçta kullanıyorum yaa dünde regl oldum iftardan kalktım baktım gelmiş çok üzüldüm orucum acaba noldu ezandan öncemi geldi sonramı bilmiyrum:50:

casper organikçim çalışmalarınız yoğun sanırım :1::1:allah güç kuvvet versin kızlar:1:
ben bu ayağım yüzünden 2 aydır çalışma yapamadım o günlerde ilaçta kullanıyorum yaa dünde regl oldum iftardan kalktım baktım gelmiş çok üzüldüm orucum acaba noldu ezandan öncemi geldi sonramı bilmiyrum:50:

yok kıs yoğun falan deil :52:
ayy brck emin deilsen dün içinde tut oruç :))
senin oruç bitmez bu sene

Son düzenleme:

hımmm... kabul olur heralde ama sen genede sağlama al.geçmiş olsun cnm

akşam ramazanın ilk tatlısını yedik, aman dizisini çektik:))ama geçen hafta iyi çalıştık:))

dün regl oldum ya eşim dio iyi çekmişiz diziyi bak :1::1::1:
ayağımda dikişli su değmemesi lazımdı ama artık durduramadım çekimler çok boşlanmıştı:1::1:
ay dikiş deyince yarın aldırıcam dikişleri kızlar acıyomu bu dikiş aldırma olayı geçiren varmı:58:
casper vallahi kız benim oruçlar nolcek böle ama dünüde tutucam mecbur..
dakka başı wc giden ben gitmedim iftardan önce :1:

ayağımda dikişli su değmemesi lazımdı ama artık durduramadım çekimler çok boşlanmıştı:1::1:
ay dikiş deyince yarın aldırıcam dikişleri kızlar acıyomu bu dikiş aldırma olayı geçiren varmı:58:

geçmiş olsun cnm hayırdır noldu ayağınaa??

casper laa yapsaydın nolurdu kıss

merak etme kelebek gelceği vakti bilir onlar,

neyse bitsin de diziye devam edersinz canm :52:
canm ramazan bitcek oruçlar devam etcek :52:

benim canım tantuni istiyo ya kızlar benim ilk günüm ya bugün :9:
ben bide hamile olsam hiç çekilmem ya sürekli aşeriyorum şimdi bile :49::60: kocişimi çok yorarım şimdiden ona kayırıyo garibim :60:

Son düzenleme:
benim canım tantuni istiyo ya kızlar benim ilk günüm ya bugün :9:
ben bide hamile olsam hiç çekilmem ya sürekli aşeriyorum şimdi bile :49::60: kocişimi çok yorarım şimdiden ona kayırıyo garibim :60:

bende öyleyim melikee sürekli bişiler isterim eşim ben bittim sen hamileyken der durur :52:
geçen arkadaşı takılıo artık amca olalım diye oğlumm ucu sana da dokuncak ama gecenin bi yarısı bişi isterse beraber ararız dio :52:

hiç acımaz canım merak etme hemencecik biticek hiiiç merak edip stres yaptığına deymicek bak gör :70:

inşallah canm inşallah...
kızlar ben bu aralar çok üşengeç oldum hiç böyle birisi değildim ben...
acaba diyorum bu moralsizliğimdenmi...kaç gündür ütü yapıcam kalıyor...
yediğimiz yemeğin bulaşıklarını toplamaya üşeniyorum kaldırmaya üşeniyorum
niye böyle oldum ben yaaa

Back
X