öğlen gidicem canmmgünaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar,nasılsınız??
ohh ohh lame hanımlar döktürmüşler, bende hiç yapmadım denemek istiyom:)) ellerine sağlık 5 yaprak güllaca 1 litre süte 2 bardaktan az şeker ve vanilyayla kaynatıp dökcez:)) sıcak sıcakmı olcak, aralarada fındık veya ceviz demişin.
casper gittinmi kuzum dr.a?
kızlar ben gene uyumuşum( 3,10 kala uyandım telefonda uzakta tuvalete gittim dedim çalcak nasılsa aldım yanıma, gene kapamışım bi uyandım 03,59 hemen eşimi kaldırdım ona tavaya akşamdan yemeği hazırlamıştım ısıttım kendimde azcık pide peynir ayak üstü yedim.bu gece masa saatini kurcam artık.
akşam eve gittim, hemen düdüklüye nohut attım parça etli, mücver ,bulgur pilavı bide şehriye çorbası yaptım tatlı olarakda puding yaptım. ama bu akşam değişik tatlı yapim diyorum,eşim sever tatlı:)
hayırlı cumalarr
canım akşama yap hemen...
senin son adet tarihin neyydi tatlım.. bi söylesenee...
sağol tatlım... evt, benimde aklıma geldi.... seninde şimdiden ellerine sağlık
canım dediğin gibi, güllacı yuvarlak tepsiye göre ayarladım, artan kısımlarını makas ile kestim ve onlarıda ortasına dağıttım, fındığı serptim, 2 kepçe sütü yaydım, her katına böyle yaptım... en üst katınıda bitirince biraz bastırımki altta kalan süt üste çıksın iyice çeksin... sonrada dolaba koydum..
ama markayı hatırlamıyorum... parlak beyaz hediye paketi kalitesinde bir poşetti....
sana da alllah yardım etsin.. gerçekten zor.. birde oruçluyken...
23 haziran canmm
bugün yapamam iftara davetliyiz patroncukumm yemeğe götürcek

Son düzenleme: