Hem Eşi Hem İşi Olan Bayanlar Haydi Buyrun..

balımya zorluyon demedım ya =( aman nese biz birbirimizi yanlış anlamayız balım benım rabbim bütün yardımlarmızı yerlerıne ulaştırsın inşllah. o yardımları çalmaya kalkan insalar olursa onlara nasip etmesin .Zaten nasipte olacağını sanmıyorum rabbim içimizi biliyor. yerlerine ulaştırır yardımlarımızı inşallah aminnnnnnnnn

yok nen öle anlamadım zaten...aminnnnnnnn işllh cnm...

bir tarafta açlık bir diğer tarafta bu derece bolluk.....Kulübeme Hoşgeldiniz...

Sultanahmet'e bizde pazar günü gidebiliriz sanırım....pazar'a kadar düzelmem gerek,yarın dayım-yengem ve tabi annem-babam bana gelecekler......bahçede gözleme yapılacak,buzluğa kaldırırım çoğunluğunu bir kısmı da akşama yenir :)))))

haftaya gidersinz inş canm..
bende dün dedim görümceme hep beraber hacıbayrama gidek die
bakalım ne zaman gidebilcezz

orasıda sanırım sultanahmet gibi bi yer???
hiç duymadım cnm...evt kalabalık ta çok zevkli olur..

ay bende çok istiyorum bi sultan ahmet eyüp sultana gidelim ama çok kalablık oluyo die benım beyın pek gidesi yok inşllah ikna edebilirsem gitmeyi isitom =)

bizimkide öle diyo ama kalabalıkta o coşku daha güzel yaşanıyo ya..
benim tek sevdiğim kalabalık orası zaten :))

bende annemdeyim bu akşam:24:
ohh ne gzel canmm
ay bende çok istiyorum bi sultan ahmet eyüp sultana gidelim ama çok kalablık oluyo die benım beyın pek gidesi yok inşllah ikna edebilirsem gitmeyi isitom =)
kandır o zaman şekerim :52:
bir tarafta açlık bir diğer tarafta bu derece bolluk.....Kulübeme Hoşgeldiniz...

Sultanahmet'e bizde pazar günü gidebiliriz sanırım....pazar'a kadar düzelmem gerek,yarın dayım-yengem ve tabi annem-babam bana gelecekler......bahçede gözleme yapılacak,buzluğa kaldırırım çoğunluğunu bir kısmı da akşama yenir :)))))
oo süper canmm ellerinize sağlık şimdidenn
orasıda sanırım sultanahmet gibi bi yer???
hiç duymadım cnm...evt kalabalık ta çok zevkli olur..

bizimkide öle diyo ama kalabalıkta o coşku daha güzel yaşanıyo ya..
benim tek sevdiğim kalabalık orası zaten :))

sultanahmet kadar büyük değil canmm
hacıbayram camii diye bakabilirsin netten
yeni restore edildi çok merak ediom nasıl olmuş yeni hali

ZAMAN nekdr çabuk geçiyo..geçen sene tesadüf pasaklımla aynı akşam gidicektik sultanahmete..hatta üstümüzde neler giydik saymıştık..ama biz iftardan sonra ağırlık çökünce gidememiştik...

kısmet canm..
pasaklım napıo gelmio mu artk burayaa

evt gelmiyo çok oldu..bazen faceten görüyorum işte...

bu akşam bende anneciğime gitçemmm =) orda az dınlenıp enerjı depolamam lazım =) eve gelince işim çok var

bluee nan ben senin fotonu hiç görmedim koysana nan görem..hem güççük hem zayıfsın bakem nası bişisin sen:23:

bluee nan ben senin fotonu hiç görmedim koysana nan görem..hem güççük hem zayıfsın bakem nası bişisin sen:23:

slm sööyle olur mu canm..

kızlar eklenmio yaa
türkiyedeki büyük camiilerin 3d görüntülü resimlerini buldum 3 boyutlu görebiliosun ama yüklenmio :(((

balım daha önc ekocişimle yanyana olan fotofdan eklemiştim hemde =) grmüştün ilk zmnlar unutmuşun dımek eklerım terar datlum pazartesi eklım olur mu şimdi yanımda guncel fotom yok =) sana şöle boydan bı poz çekip atçam =)

bu arada ben ufak tefek değilim tatlım 1,63 boyunda 53 kg cuk bir hatunm etime dolgun =)

şekerim eklenmiyosa link yazsana...

mbluee boyumuz aynıda kilomuzda yakın sayılır..:1:
tmam ptesi ekle cnm...

şekerim eklenmiyosa link yazsana...

mbluee boyumuz aynıda kilomuzda yakın sayılır..:1:
tmam ptesi ekle cnm...

tatlım ya bi müşterinin flaşında gördüm demin ondan aldım :)))
mail olarak yollayım die düşündüm maile de eklemio :((((
sultanahmete gitmemiştm hiç görmüş oldum içini bahçesini :31:

anca gelebildim geçmişten başlıcaktım ama oku oku bitmiyor yarım bıraktım...

bu arada nevgülün banlanmış olduğunu gördüm :) kaç gün acaba..neyseki haftasonuna denk geldi..

Back
X